lets make fair trade

cspse

New member
הממממם...

מהיכרות קלילה עם המראה של שני האחים המהוללים, וצפייה במופע המשותף, נציג מש' גלאגר שם דומה לליאם הרבה יותר מאשר לנואל... וגם הקול, לא הצווחנות (היפה כ"כ
) של נואל... אלא הקול השקט יותר, מונטוני משהו, של ליאם. מ-Little By Little ודומיו... יכול להיות שאי-החיבה שלו לקולד התפתחה אחרי המופע המשותף... אם יש לך וידאו של המופע, תצפה, תאמר לי מה דעתך... לי קשה לחבר בין נואל למי שמופיע שם.

jony543

New member
מה הכוונה המופע המשותף?

מה שיש לי זה וידאו שרק כריס ג'וני ונואל שם שרים live forever זה היה באיזה אירוע התרמה נראה לי של make trade fair

cspse

New member
נכון...

אבל הם ביצעו שם יותר משיר אחד. וקולד גם עשו את In MY Place בלי נואל/ליאם (
) ונואל/ליאם עשה, לבד, עם הגיטרה, את Wonderwall, באחד מהביצועים המדהימים שלו... ורק מצפייה בו עושה את "קיר הפלא" ככה, קשה כ"כ להאמין שזה נואל הבעייתי...

jony543

New member
יואו אני צריך להוריד את זה

ונראה לי שזה נואל כי עוד לא ראיתי את ליאן מנגן על גיטרה ולא נראה לי שהוא יודע

cspse

New member
אוווו...

חזור בך... שהוא לא ידע גיטרה?? קשה, מאוד מאוד, להאמין... ואגן, תוריד. השם של הקובץ, להקל את החיפוש: Coldplay & Oasis - Acoustic Live At Make Fair Trade Gig (2002.10.29) [23m44S 640x480 Divx5.21] לילה טוב!...

sf59

New member
בקליפ הזה, כריס שר עם נואל >

תמונה של נואל http://news.bbc.co.uk/media/images/40840000/jpg/_40840601_noel_gallagher_getty220.jpg לפי המעט שקראתי על "אואזיס",ליאם הוא הסולן בד"כ, ונואל הוא כותב השירים. מבחינת האופי ליאם נחשב יותר דברן ושחצן. בלייב 2003 קולד אומרים שליאם,(אם אני זוכרת נכון),אמר עליהם שהם נראים כמו מורים לגיאוגרפיה...

WhiteShadows

New member
כן גם אני לא חושבת=//

חח וקראתי שבאיזה טקס אחד כריס ניסה להתחמק מליאם אחרי משהו מעליב שהוא אמר עליו.. אז כריס אמר כזה "אין לי משקפיי שמש ותסרוקת מעוצבת כמו לליאם, יכולת לראות שאני מפחד" זה היה זה?

Galadriel 3000

New member
אגב זה...

Roy1232 ו- MAsterpieCE RastA... אולי כל אחד מכם חושב שהשני ישלח לי את sleeping sun, אבל בינתיים איש לא יצר עמי קשר מסרי או מסנג'רי. אני מוכנה בקרב לב להביא בתמורה דברים משלי :)

WhiteShadows

New member
גם אני בעד להתחיל בהחלפות

אז תכתבו מה אתם צריכים וניצור קשר.. אני צריכה את the world turned upside down i bloom blaum things I don't understand 1.36 Such A Rush No More Keeping My Feet On The ground ועוד כמה..אבל אלה החשובים לי כרגע..

למעלה