lets make fair trade

WhiteShadows

New member
lets make fair trade

לא...זה לא קשור לאגודה או לכריס...זה פשוט שם מגניב ל"פעילות" שאני פותחת עכשיו... אז אני בטוחה שלאף אחד מאיתנו אין את כל השירים של קולדפליי [אתם לא יכולים להכחיש] אז חשבתי שאולי נפתח מן שרשור כזה שבו כל אחד ירשום איזה שירים של קולד יש לו על המחשב [כולל מיקסים, אירוח, שירים בלייב, גרסאות שונות וכד'] ואיזה שירים הוא צריך כדיי להשלים את הקולדפליליסט שלו.. נוכל להעלות אחד לשני שירים ואז כולנו נהיה מרוצים..
אני אתחיל...אני לדגמא רחוקה מאוד מלהשלים את הרשימה [זה מה שקורה כשיש לך תוכנה נידחת להורדת שירים] אבל יכול להיות שיש לי דברים שחלק ישמחו לקבל.. מה שיש לי: 1. את כל השירים שבparachutes 2. כל AROBTTH 3. כל X&Y הרגיל [את white shadows, what if, a messege,squere one,יש לי בהופעה] EPs,B-sides,ECT: 1. see you soon 2. for you 3. easy to please 4. brothers&sisters 5.bigger stronger 6.how you see the world 7. *gravity 8.*moses 9.one i love 10.a ghost* 11.*animals 12.i run away 13.crests of waves 14. proof 15.ode to deordorant [תודות לפורום הנפלא הזה :)] *גרסאות של הופעות גרסאות שונות לשירים, קאברים,ושיתופי פעולה: 1. where is my boy-faultline-feat Chris Martin שיר מדהים! כריס נשמע שם כל כך בוגר..הוא שר את כל השיר 2.yellow בגרסא האקוסטית 3.the scientist בגרסא אקוסטית 4.shiver בהופעה, גירסא אקוסטית (מדהים!!) 5.here comes the sun קאבר לביטלס 6. lost highway קאבר לשיר קאנטרי שאני לא זוכרת של מי...ממש יפה הם עשו 7.live forever כריס, ג'וני ונואל גלאגר בהופעה של מייק טרייד פייר {וידאו} 8.talk [הגרסא הלא משוחררת] 9. המיקס של high and dry ו the scientist 10.Dry your eyes-the streets feat chris martin המ לא ממש שומעים שם את כריס אבל כשהורדתי היה רשום שהוא מתארח שם וגם קראתי איפשהוא שהוא התארח בשיר של הסטריטס אז אולי חדי האוזן מבינכם יבחינו בו... 11. קאבר שנטשנה בדינגפילד עשתה ל the scientist..לא אהבתי.. ויש לי גם מלא קליפים וקטעים מהופעות שזה וידאו. וזהו:) עכשיו תורכם

sf59

New member
רעיון נחמד...

גם אני מאוד אוהבת את "where is my boy" מדהים! לגבי "dry your eyes" הבנתי שיש 2גירסאות ורק אחת עם כריס.

Galadriel 3000

New member
יאי!

(קודם כל: מה ההבדל בין גרסא אקוסטית של שיר לגרסא רגילה?) אני רוצה גם להשלים את האוסף שלי... הנה מה שאני יכולה לתרום: אודיו: 1.things I don't understand (מקסייים!) 2.Ladder to the sun 3.ode to deodorant 4. 1.36 5.animals 6. bigger stronger 7. brothers & sisters 8. careful where you stand 9. crests of waves 10. easy to please 11. for you 12. harmless 13. have yourself a merry little christmas 14. Help Is Around The Corner 15. I Bloom Blaum 16. I Ran Away 17. Lost Highway (שיר קאבר קאנטרי נחמד) 18. מוזס 19. Murder 20. No More Keeping My Feet On The ground 21. One I Love 22. Only Superstition 23. Poor Me 24. (See You Soon (acoustic 25. Stop Me If You Think You've Heard This One Before (Live) קאבר 26. Such A Rush 27. What the World Needs Now (חי בואנקובר) 28. Where Is My Boy 29. Japan Bonus Track (how you see the world) 30. Proof 31.You Only Live Twice (חי) 32. Your Love Means Everything 33. what's going on (שיר נחמד שכריס ובונו הקליטו יחדיו) 34. הגרסא הקודמת של Talk 35. את כל 3 הדיסקים, שאם זה ממש דחוף אני יכולה להעלות חלק למחשב. וידאו: (פה ה"אוסף" שלי דווקא לא מרשים) the scientist talk והשירים שאני יודעת שחסרים לי ואני רוצה אותם: 1.Gravity (בעקרון יש לי אותו, כאילו שמעתי אותו, אבל הקובץ דפוק אז אני רוצה אחד שהוא בסדר) 2. lips like sugar 3. Idiot 4. hunting high & low 5. the world turned upside down 6. sleeping sun 7. solid ground. והכותרת שעשית באמת טובה

WhiteShadows

New member
וואו

יש לך הרבה! אני צריכה דיי הרבה שירים ממך...המ אני יכולה לתרום לך רק וידיאו ואת gravity ואת הקאבר של הביטלס אם את רוצה..[אלא אם את רואה עוד משהו שיש לי ולך אין] בכל אופן ווידאו יש לי מלא...כמט את כל הקליפים..ועוד שירים מהופעות חיות..

Galadriel 3000

New member
בכיף

אני גם אשמח להזדמנות לגמול לך על כל התמונות של כריס (הבטחת עוד, אגב
) אולי יש לך את הגרסא הלא-אקוסטית של סי יו סון? ואני אשמח לקבל גרסאות כן אקוסטיות של שירים מוכרים ואת גרביטי וקליפים נבחרים
קיצר, מי מביאה את המסנג'ר למי?

steelwater

New member
ההבדל

גירסא אקוסטית זה אומר שזה בלי חיבור לחשמל. יש גיטרה רגילה, חשמלית ואקוסטית. וכנ"ל גם הבס יהיה אקוסטי והתופים יהיו... תופים. זו גירסא יותר שקטה. זה ממש מגניב לשמוע גירסאות אקוסטיות לשירים!

Galadriel 3000

New member
יואו איזה מגניב...

חשבתי שבקושי יש הבדל... אוף, עכשיו אני צריכה את סי יו סון בגרסא גם לא אקוסטית.

steelwater

New member
coldplaylist

רעיון סבבה! בדיסקים: Parachutes A rush of blood to the head X&Y במחשב: Crests of waves Ode to deodorant One I love Poor me Coldplay Live - Talk (Ema Live 2005)(וידיאו דליפ) Coldplay & Oasis - Live Forever (Acoustic)(וידיאו קליפ)

WhiteShadows

New member
הו ד"א נוסף לי שיר

in the sun מייקל סטיפ (REM) וכריס מרטין זה פשוט שיר מדהים שמייקל סטיפ החליט לעשות איתו פרוייקט למען נפגעי הסופה קטרינה בדרום אמריקה..אז הוא הקליט את השיר בכל מני גרסאות עם אומנים שונים, אחד מהם זה כריס.. אפילו שומעים את כריס אומר בסוף השיר [זה היה בהופעה] "this is the best song written, EVER"

cspse

New member
-הביצוע הכי יפה

של קולדפליי, בשיתוף עם עוד זמר...

WhiteShadows

New member
הו השיר בהחלט מדהים בפני עצמו

אבל אני דווקא אוהבת את live forever עם נואל יותר.. כאילו in the sun זה שיר הרבה הרבה יותר יפה אבל בביצוע עם מייקל כריס בקושי שר..בכל אופן שניהם מדהימים

Roy1232

New member
לא... זה עם נואל

כי ידוע שליאם שונא את קולדפליי
ונואל אוהב אותם...
ועכשיו רציני וממה שאני זוכר מהפעם היחידה ששמעתי את הביצוע המשותף של ליב פוראבר שהקול היה הקול של הסולן של אואזיס (משמע נואל)

jony543

New member
לא... הכל של נואל מוזר כזה

של ליאם יותר יפה אבל לפעמים נחמד לשמוע את נואל כמו שליאן הבריז באנפלגד

Roy1232

New member
חח אתה ממש טוב באואזיס חחח

ת'אמת היה בא לי טוב מקצוע בריט רוק בבצפר
הייתי מקבל 100 בקולדפליי

למעלה