WhiteShadows
New member
lets make fair trade
לא...זה לא קשור לאגודה או לכריס...זה פשוט שם מגניב ל"פעילות" שאני פותחת עכשיו... אז אני בטוחה שלאף אחד מאיתנו אין את כל השירים של קולדפליי [אתם לא יכולים להכחיש] אז חשבתי שאולי נפתח מן שרשור כזה שבו כל אחד ירשום איזה שירים של קולד יש לו על המחשב [כולל מיקסים, אירוח, שירים בלייב, גרסאות שונות וכד'] ואיזה שירים הוא צריך כדיי להשלים את הקולדפליליסט שלו.. נוכל להעלות אחד לשני שירים ואז כולנו נהיה מרוצים..
אני אתחיל...אני לדגמא רחוקה מאוד מלהשלים את הרשימה [זה מה שקורה כשיש לך תוכנה נידחת להורדת שירים] אבל יכול להיות שיש לי דברים שחלק ישמחו לקבל.. מה שיש לי: 1. את כל השירים שבparachutes 2. כל AROBTTH 3. כל X&Y הרגיל [את white shadows, what if, a messege,squere one,יש לי בהופעה] EPs,B-sides,ECT: 1. see you soon 2. for you 3. easy to please 4. brothers&sisters 5.bigger stronger 6.how you see the world 7. *gravity 8.*moses 9.one i love 10.a ghost* 11.*animals 12.i run away 13.crests of waves 14. proof 15.ode to deordorant [תודות לפורום הנפלא הזה
] *גרסאות של הופעות גרסאות שונות לשירים, קאברים,ושיתופי פעולה: 1. where is my boy-faultline-feat Chris Martin שיר מדהים! כריס נשמע שם כל כך בוגר..הוא שר את כל השיר 2.yellow בגרסא האקוסטית 3.the scientist בגרסא אקוסטית 4.shiver בהופעה, גירסא אקוסטית (מדהים!!) 5.here comes the sun קאבר לביטלס 6. lost highway קאבר לשיר קאנטרי שאני לא זוכרת של מי...ממש יפה הם עשו 7.live forever כריס, ג'וני ונואל גלאגר בהופעה של מייק טרייד פייר {וידאו} 8.talk [הגרסא הלא משוחררת] 9. המיקס של high and dry ו the scientist 10.Dry your eyes-the streets feat chris martin המ לא ממש שומעים שם את כריס אבל כשהורדתי היה רשום שהוא מתארח שם וגם קראתי איפשהוא שהוא התארח בשיר של הסטריטס אז אולי חדי האוזן מבינכם יבחינו בו... 11. קאבר שנטשנה בדינגפילד עשתה ל the scientist..לא אהבתי.. ויש לי גם מלא קליפים וקטעים מהופעות שזה וידאו. וזהו
עכשיו תורכם
לא...זה לא קשור לאגודה או לכריס...זה פשוט שם מגניב ל"פעילות" שאני פותחת עכשיו... אז אני בטוחה שלאף אחד מאיתנו אין את כל השירים של קולדפליי [אתם לא יכולים להכחיש] אז חשבתי שאולי נפתח מן שרשור כזה שבו כל אחד ירשום איזה שירים של קולד יש לו על המחשב [כולל מיקסים, אירוח, שירים בלייב, גרסאות שונות וכד'] ואיזה שירים הוא צריך כדיי להשלים את הקולדפליליסט שלו.. נוכל להעלות אחד לשני שירים ואז כולנו נהיה מרוצים..