הירוק נדמה לי הוא השלישי משמאל אם אני לא טועה הצהוב הוא המפתח הרביעי
I ilanama1 New member 12/5/07 #41 הירוק נדמה לי הוא השלישי משמאל אם אני לא טועה הצהוב הוא המפתח הרביעי
3 3 שרונית New member 12/5/07 #42 וואו , לא יאמן, אני בחוץץץ תודה אילנה , כמו תמיד , הצלת אותי מכליאה לעולמים לילה טוב
L Lady in red2 New member 12/5/07 #51 אאל"ט את מקבלת אותה ../images/Emo58.gif בכספת שמאחורי המקרן, אחרי שאת מקישה את הקוד שהיה מתחת לפח.
R rinatt1 New member 12/5/07 #52 לא מוצאת איפה לרשום את הקוד... יש שם נורה אדומה ומעליה יש ריבוע וחור קטן.. בקיצור אני אנסה מחר .... תודה בכל אופן לילה טוב
לא מוצאת איפה לרשום את הקוד... יש שם נורה אדומה ומעליה יש ריבוע וחור קטן.. בקיצור אני אנסה מחר .... תודה בכל אופן לילה טוב
3 3 שרונית New member 12/5/07 #55 הדלת למדרגות כבר נפתחה לך? אם כן, תעמדי מולה, קליק שמאלה על הארונית, ועוד קליק ותראי כפתור, תשתמשי בטאב...
הדלת למדרגות כבר נפתחה לך? אם כן, תעמדי מולה, קליק שמאלה על הארונית, ועוד קליק ותראי כפתור, תשתמשי בטאב...
R rinatt1 New member 12/5/07 #57 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif
O orlyalon New member 12/5/07 #45 אני תקועה בחדר מדרגות יש שם חושך אני לא רואה שום מחשב אני לא מצליחה לצאת החוצה גם לחדר הקודם בבקשה עזרה
אני תקועה בחדר מדרגות יש שם חושך אני לא רואה שום מחשב אני לא מצליחה לצאת החוצה גם לחדר הקודם בבקשה עזרה
3 3 שרונית New member 12/5/07 #46 תעקבי אחרי השרשור, תרדי למטה במדרגות, יש נקודה שחורה בצד ימין למטה (תשתמשי בטאב) ככה תחזרי לחדר
O orlyalon New member 12/5/07 #48 שרונית אולי תוכלי לעזור לי להגיע לאור הצהוב בצד הארונית שאילנה הסבירה אני מצליחה להגיע לשם תודה רבה
I ilanama1 New member 12/5/07 #56 כשאת עומדת מול המדרגות תעשי קליק על הקיר האפור באמצע בערך ואז הארונית זזה יש כפתור אדום קליק עליו ושוב קליק בצד את מגיעה לאור הצהוב
כשאת עומדת מול המדרגות תעשי קליק על הקיר האפור באמצע בערך ואז הארונית זזה יש כפתור אדום קליק עליו ושוב קליק בצד את מגיעה לאור הצהוב