Let's Escape

3 שרונית

New member
יש לי כבר אור במדרגות

עליתי למעלה, אבל אני לא מצליחה להפעיל כלום, אני אמורה להקליד מיספרים??

ilanama1

New member
את עולה במדרגות למעלה

מסתובבת ופונה שמאלה עד שאת מגיעה למחשב את רואה מרחוק כאילו תיבה הקליקי על התיבה עם המפתח הורוד וקחי מהמגירות את המפתחות לאחר מכן קליק על המחשב ולהכניס את המספרים שליש לך לפי הצבעים את צריכה להשמתש לאחר כל מספר שאת מקליקה בצד על הסימנים על שנדלק לך אור בהם אפשר לטעות לא קורה כלום על שמצליחים פעם מספר מהאורות שקבלת ופעם ממה שיש לך במחשב לפי מה שכתוב למעלה כי צריכים להכניס פעמים כל מספר פעם למעלה ופעם למטה

ilanama1

New member
פספסת מפתח צריכים להיות לך 4 מפתחות

האם לקחת מפתח מהמנורה למעלה ליד הספה צריכים להיות לך פתקים בצבעים צהוב אדום ירוק כחוק כמו שראית במסך לקחת פתק מאחורי הספה בין הפח לספה

ilanama1

New member
או קיי הפתק הירוק נמצא בנורה הירוקה למעלה

עם המוט את נותנת מכה עליו ומקבלת אותו

ilanama1

New member
באם אין לך את המוט הוא נמצא

מתחת לשולחן את מקליקה על המאפרה שעל השולחן ואז קליק בצד ימין למטה בשולחן

3 שרונית

New member
נורה ירוקה?? מוט??

חחחח טוב שאני לא באמת נעולה...הייתי נשארת שם לנצח........

3 שרונית

New member
אני במחשב, הכנסתי שתי מיספרים

וזהו,כלום לא זז, אני מקלידה מספר וסימן לפי הסדר של הצבעים... לא הולך לי... איףףףף איך את עושה את זה??

ilanama1

New member
את המספר הראשון את מקליקה

מזה שיש לך במחשב למטה נדלק אור ירוק לוחצת בצד על הפס העליון נראה כמו במחשבון נמתח קו כלפי מטה מכניסה את המספר של הצבע השני שיש לך כתוב פעם מהמחשב ופעם ממה שרשמת לך לפי הצבעים יש לך אות של כל צבע ומסמנת בקו מתאים את יכולה לנסות את הקוים אם לא מצליח את מבטלת ומנסה שוב עד שנדלק האור הירוק ושוב מזיזה עם הקוים בצד עד שנמתח קו

ilanama1

New member
אני אנסה להסביר שוב

יש לך מהאורות שרשמת את המספרים אדום 152 כחול 176 ירוק 215 צהוב 358 ויש לך עוד צהוב 825 את מתחילה עם המספר הראשון שיש לך במחשב בצד שמאל למעלה בעיגול יש לך את האות הראשונה שלכל צבע בירוק למשל כתוב ל G אזאת רושמת פעם 215 ולמטה שוב את הירוק שיש לך במחשב למטה בצהוב יש לך את האות Y שוב את רושמת את המספר הצהוב במחשב והצהוב שישלך 358 וכן הלאה ובסוף לוחצת OK

3 שרונית

New member
תודה אילנה, אבל אני לא מצליחה להכניס

את המיספרים, התחלתי שוב, ולא מצליחה

ilanama1

New member
זה לא קשה

את מתחילה מהמספר הראשון שיש לך במחשב ברגע שהמספר נכון נדלקת נורה ירוקה עכשיו את נגשת בצד שם ומותחת קו כלפי מטה תלחצי על הסימן המתאים תנסי כל פעם באם לא נדלת נורה תבטלי ותנסי שוב צריך לבטל לפני שמנסים שוב אחרי הספרה הראשונה תלחצי על _ תרא נדלק האור באמצע ואז מכניסה את הצבע השני הרי הצבעים הם כפולים פעם במחשב ופעם ממה שרשמתי לך תנסי או מכאן או מהמחשב כשאת מצליחה נדלקת הנורה

3 שרונית

New member
עכשיו אני מכניסה מפתחות לפי צבע

אבל במתפח השני נהיה אור ואני חוזרת לחדר התחתון

ilanama1

New member
נכון את צריכה לשים לב

יש אותיות על הדלת וגם על המפתחות יש אותיות את צריכה להכניס את המפתחות לפי הסדר G Y B R לפי מה שהיה כתוב במחשב מפתח נכון נדלקת נורה למעלה בצבע המפתח

למעלה