Let's Escape

orlyalon

New member
אילנה שה' יעזור לי אני עדיין לא הצלחתי

להזיז את הארונית עמדתי כמו שאמרת לי מול הארונית אין נקודה שלא נגעתי בא ושום דבר. (כבר תלשתי את כל השערות מהראש) עוד דבר ברשותך, האם בנוסף לפתקים שמצאתי (אדום ירוק וכחול) אני צריכה למצוא גם פתק צהוב? תודה רבה על סבלנותך אני רואה שאת עוזרת פה לכולם

Lady in red2

New member
את לא אמורה להזיז אותה ../images/Emo58.gif

היא אמורה לזוז בעצמה אחרי פעולות מסויימות. האם הפעלת את מערכת הסטריאו ל-M4 וראית את המספרים מתחת לספה במצב זה? (המראה נמצאת בכספת) צריך פתק צהוב, אבל רק בשלב מאוחר יותר ניתן לקחת אותו, אחרי שכבר תיכנסי לחדר המדרגות מאחורי הספריה.

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif פתרון למשחק

מתחת לשטיח לוחית אדומה 756 מתחת לעציץ מפתח כחול דיבק בספה כרית שמאלית בין הספה למנורת לילה עוד לוחית 437 בין הספה לשידה מוט להכות עלהשלט הירוק למעלה ומקבלים לוחית עם מספר ירוק וו מתחת לשולחן קליק על המקום השמאלי בשולחן ולאחר מכן בצד ימין מאחורי הספה לוחית עם מספר כחול קליק למעלה על מנורת הלילה לפתוח את הארונית ולפתוח עם המפתח הכחול מקבלים מיני דיסק בארונית למטה סולם מקופל מעץ לכבות את האור קליק על הפח ושוב קליק בתחתית הפח והקוד למסך 5983 קליק על המסך בחלק התחתון השחור צד שמאל נפתחת הדלת קליק עם המוט על הנקודה ונפתח הפאנל יש להכניס את הקוד מהפח פותחים את הכספת ומקבלים מראה להכניס את הדיסק למערכת קליק על הרמקול השמאלי ומקבלים מפתח להדליק את המערכת ולהעביר בכפתור הכחול בצד ימין ל M4 כשמגיעים לM4 קליק על הכפתור האדום החדר הופך אדום לגשת מתחת לספה לסמן את המראה על כל אחד מהאורות בנפרד ומקבלים קודים לאורות יש לרשום אותם לגשת חזרה לסטריאו וקליק על הכפתור האדום החדר חוזר לאורו הרגיל עכשיו הארונית זזה ומתגלה חלון לסמן את הסולם המקופל וקליק על הקיר בצד ימין והסולם נצמד לקיר ומקבלים מפתח ורוד קליק למעלה על הארונית יש כפתור שחור קליק עליו ליד המדרגות שמתגלות קליק על השטח האפור בצד מתגלה הצד האחורי של הארון קליק על הכפתור שם ושוב קליק בצד מתגלה אור צהוב לסמן את המראה ומתגלה המספר הצהוב לחזור חזרה לספה להתמש במוט על הנקודה השחורה בקיר ונפתח מקום ל דיסק הכחול להכניס את הדיסק לכבות את האור וקליק על המסך ומקבלים צבעים בסדר מסוים לעלות במדרגות למעלה להסתובב מסביב לפנות שמאלה מגיעים למחשב עם המפתח הורוד לפתוח את המגירה ומקבלים מספר צהוב וביתר המגירות עוד מפתחות ס"ה 4 במספר קליק על המחשב עכשיו יש להכניס את המספרים שישי לנו במחשב והמספרים שיש לנו מהאורות יש להתחיל מהמספר הראשון במחשב להשתמש בקוים ובסימנים שיש לנו בצד ימין כדי למתוח קוים ולקשור את העיגולים אחד לשני כשהדבר נעשה נכון נתמת קו ירוק ונורה ירוקה נדלק המספרים הם כפולים כל צבע יש להכניס פעמים פעם למעלה ופעם למטה פעם מהמחשב ופעם ממה שקבלנו מהאורות בסוף להקיש ok לעלות שוב למעלה לדלת ודם בצד רומות אותיות על המפתחות רשומות אותיות בסדר הזהGYBR יש להכניס את המפתחות לפי הסדר (גם אם טועים אפשר לעלות שוב) ולנסות קליק על הדלת ואתם בחוץ בהצלחה

למעלה