LEMMUS LEMMUS

noamrap

New member
LEMMUS LEMMUS

" LEMMUS LEMMUS - Chameleon Mood Swing ==================================== ניתן להשיג את האלבום החדש של LEMMUS LEMMUS בכל החנויות המובחרות בארץ (חוץ מרשתות הטאואר רקורדס - בקרוב גם שם...). ניתן להשיגו גם ב"דיסק קלאב" באילת. "A SPLENDID PSYCHEDELIC TIME IS GUARANTEED FOR ALL ". [email protected]

noamrap

New member
נעם רפפורט

לצערי עדיין לא. אנחנו עובדים על זה. בכל אופן, אם אתה רוצה לשמוע קטע ולהתרשם - אשמח לשלוח לך mp3 באופן אישי. יש גם השמעות ב"הקצה" וב -88FM . ביום חמישי הבא אנחנו נתארח בתוכנית של בני תבורי (90FM ) ונשמיע שם חומרים מהאלבום.

אני לא מבין מה הבעיה

תיכנס לפורטל נענע (שם עבדתי פעם, אבל היום לא), תירשם למועדון, תיכנס לשירות שלהם שנקרא "פלאנט נענע", תבחר מסלול "מקצוענים" - אתה מקבל חינם חמישה מגה. אתה נכנס, מעלה קובץ html עם מידע על הלהקה וקישור לקובץ אמפישלוש שאותו אתה מעלה לאתרך החדש בפלאנט נענע. בגלל מגבלת המקום, צריך שהקטע יהיה מכווץ (תוריד את הרזולוציה שלו למינימום, דהיינו 32-64 קילוביט לשנייה) ולא יותר ממגה וחצי. אם יש לך קשיים, שלח לי מייל. [email protected] אתה לא יכול למכור לאנשים מוזיקה בלי להשמיע להם דגימות. זה כמו למכור למישהו אוכל בלי לתת לו לטעום.

מתי בפעם האחרונה היית במסעדה

ונתנו לך חתיכת סטייק לטעום לפני שהזמנת? כלומר, אני בהחלט מסכים איתך לגבי הנמשל, אבל אתה יודע, קטנוניות. נ.ב הרבה יותר קל להעלות קטע מוסיקה לבמה חדשה. אפילו לא צריך לכווץ את הקטע.

CallMeCavanaugh

New member
זה דווקא קורה

בסופר אתה יכול לטעום מה שאתה רוצה (וכן, יש לי חבר שלוקח ביסים מסטייקים נאים שהוא קונה בשביל לבדוק את איכות הבשר), במקומות כמו גלידריות אתה יכול לבקש לטעום, וכבר משהו כמו עשר שנים שיש את טעם העיר, שמה זה אם לא לקבל חתיכת סטייק בשביל לטעום ולהחליט אם המסעדה מעניינת אותך או לא?

CallMeCavanaugh

New member
גם זה קורה

נכון, לא יפתחו שקית ביגלה בשביל כל מי שיבקש, אבל לא נדיר שמוקמים בסופר דוכני טעימה, לפעמים גם בשביל ביגלה ודומיו. אלה בהחלט דוכנים שמקבילים להפצת קטעים ברשת על מנת לגרום לאנשים לקנות את הדיסק המלא.

orbiti

New member
בטעם העיר

לא טועמים שום דבר בחינם, אתה קונה מנות גדולות למדי במחיר מופקע, וההבדל היחיד הוא הסמיכות של הרבה מקורות מזון זה לזה. אגב - הטעימה בסופר היא לא חוקית, ונחשבת לגניבה, אבל רוב המנהלים ברשתות הגדולות מעלימים מזה עין כי הם יודעים שזה תורם להרגשת ה'אני דופק את המערכת' של הלקוח הישראלי.

CallMeCavanaugh

New member
מנות גדולות בטעם העיר?

נראה לי שהלכנו לשני פסטיבלים שונים, בטעם העיר שבו אני הייתי היו מנות לטעימה, בוודאי ובוודאי שלא מנות גדולות. נכון ,המנות האלה לא ניתנו בחינם, אבל הן כן נמכרו בהרבה פחות ממה שתעלה המנה בגודל מלא במסעדה המדוברת (וגם היה צריך להמתין להן פחות זמן ולא צריך היה לשלם טיפ). בהחלט מדובר כאן בטעימה.

orbiti

New member
בסה"כ התכוונתי

שהמנות 'לטעימה', הם בעצם כמו מנות קטנות לאכילה, ואתה גם משלם עליהן, כך שאין פה את פונקציית הטעימה בכלל (ולמיטב זכרוני, המחיר שמשלמים שם - 15 שקל ומעלה - הוא הרבה מעבר למחיר סמלי עבור טעימה).

CallMeCavanaugh

New member
טעימה זה עניין יחסי

לשלם 15-20 ש"ח על טעימה של מקדונלדס זה יקר. לשלם את אותו הסכום על טעימה ממסעדה שארוחה בה תעלה 150-200 ש"ח לאדם זה בהחלט סביר.

סטייק זה סטייק

כל אחד יודע מה זה סטייק לפני שהוא מזמין. את הדיסק של למוס למוס אף אחד לא מכיר. זה בדיוק העניין. אם לא אקבל דגימה, אין לי מושג אם זה סטייק, פלאפל, מקפרוג או ניאו-דג.

jazzis

New member
כמה שזה לא נכון...

כחובב סטקים מושבע, אני מוחא בתוקף!!! וגם בשם הסטקים.... יש כל כך הרבה סטקים שונים שאפשר להכין בכל כך הרבה צורות שונות וכל כך הרבה רוטבים שונים.... אורי......! אדם

CallMeCavanaugh

New member
מחזק את ידיו של אדם

עזוב אותך מצורות הכנה שונות, מנתחים שונים או רטבים שונים. יכולים להיות שני סטייקים שיצאו משתי צלעות סמוכות באותו עגל, נצלו באותה צורה ועם אותו רוטב, אחד יהיה מעולה והשני יהיה מגעיל. גם לטיפול בבשר לפני הצליה (וברוב המקרים, לפני הקניה) יש השפעה קריטית על הטעם.

נכון ביותר

אבל גם שני דיסקים שיצאו מאותה להקה בשתי שנים סמוכות יכולים להיות שונים בתכלית השינוי... אבל טוב לראות שהאנשים בפורום מעריכים סטייק טוב

מוסיקה זה מוסיקה

נו באמת, אורי. אם אתה צריך רק לדעת את שם המוצר בשביל לטעום, אז את זה כבר קיבלת.

סטייק, מוסיקה, נמאס לי

סטייק הוא סטייק, כפי שפרוג הוא פרוג. מוסיקה היא מוסיקה, כפי שאוכל הוא אוכל. בכל מקרה, הויכוח הזה מיצה את עצמו עוד בטרם החל.

למעלה