נועם איש יקר
"יש הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות דיסקים ללא דגימות סאונד" אמאזון, החנות הגדולה בעולם, מצרפת דגימות כמעט לכל דיסק. רק דיסקים שאין להם הרבה מכירות לא זוכים לדגימות. "הכוונה שלי היא להביא את האלבום לתודעתך" תביא אותו לאוזניים שלי, ואחר כך תדאג לתודעה. האוזניים שלי מובילות אותי לקנות דיסקים, לא פרסום בפורומים. "אל תקטר על זה שחם בחוץ ואין לך כוח ללכת בגלל זה לחנות דיסקים" אבל באמת חם בחוץ. גם בחנויות הדיסקים די חם. אתה רוצה להתווכח עם הלקוח? אתה יודע שהלקוח תמיד צודק... "ואני לא מוצא רע בלשלוח לאנשים קובץ של שיר שלנו" רע? לא. פשוט לא יעיל - אתה מפסיד הרבה גולשים פסיביים. "תן לנו לפרסם את האמנות שלנו בדרכנו" תעשו מה שאתם רוצים. לכל שאר הלהקות יש אתרים, דגימות ואפילו קטעים מלאים להורדה. רק אתם נשארים מאחור, ועוד גאים בזה. נועם, אתה הרי יודע שהיום צומח דור של תוכנות שיתוף קבצים, והוא מקבל את המוזיקה שלו דרך ההארד-דיסק. או שאתה הולך עם הדור הזה, או שאתה הולך נגדו ונשאר רק עם הזקנים. אז תעשה טובה ותעלה קטע לאינטרנט בלי להתווכח עם הלקוחות שלך, כי להתווכח עם לקוחות זו דרך משונה מאוד למכור דיסקים.