LEMMUS LEMMUS

CallMeCavanaugh

New member
אז למה?

למה ביקשת דגימות מהדיסק של למוס? זה הרי פרוג. או שאולי לא כל הפרוג אותו דבר?

dpascal2

New member
לא הכל אותו דבר

יש אנטריקוט-פרוג ויש מק-פרוג

CallMeCavanaugh

New member
זה מה שגם אני אומר

אבל נראה שאורי חושב אחרת. טוב, תמיד אמרתי שFlower Kings ואבק נשמעים בדיוק אותו הדבר.

dpascal2

New member
אתה יודע מה ?

TFK זה לא מק-פרוג ולא סטייק פרוג, זה פרוגעלעך טעימים של סבתא

CallMeCavanaugh

New member
אני חולק עליך

אני חושב שזה פרוגיות של עבאדי. באמת חשבתם שאני אגלה לכם את המתכון. חי חי חי.

שאלה טובה, באמת

מר רפפורט אמר שזו פסיכדליה. אני לא מתלהב מפסיכדליה. אני אמרתי לרפפורט להעלות קטעים לרשת, כי זה כלי שיווקי יעיל. בוא נסכים על משהו: א) עדיף להיות עשיר ובריא על פני עני וחולה ב) עדיף לשמוע מוזיקה לפני שקונים

noamrap

New member
אורי - בנוגע לסטייק וללמוס למוס

יצא לי המון פעמים להזמין סטייק וקיבלתי טעם שונה ממה שחשבתי. כל מקום מכין סטייק באופן שונה - כמו שכל דיסק שונה ממשנהו. הרי לכל הדיסקים יש אותה צורה (עגולים עם חור באמצע) אבל התוכן שלהם שונה - בדיוק כמו סטייק והתיבלון שלו. אורי, אתה מתחיל להיות סופר קטנוני. לא מתאים לך. בוא נחזור לפרופורציות. חוץ מזה נעשיתי רעב עם כל הדיבור על אוכל. אז הנה - אתה יודע שקיים משהו בשם למוס למוס שעוד לא טעמת - למה לי לשלוח לך דגימת-ביס מזה הבייתה ? הרי כמו בגסטרונומיה, אתה אמור בכל אופן להימצא ב"מסעדה" או ב"סופר סל" או בשוק אוכל בשביל לקבל את הטעימה בחינם ואחר כך לקנות. לא מביאים לך את זה הביתה. בכל אופן הצעתי לך משלוח של שיר מבית היוצר אבל אתה בקטע של ליגלוג והתנשאות. אני מתפלא עליך בתור אחד שכן מעודד יצירה ישראלית. אז הנה אני אומר לך - למוס למוס זה אחלה של סטייק ולא פלאפל ולא דג. עכשיו אתה יודע. מקווה שתטעם ב"מסעדה"-"חנות דיסקים" ותיהנה. באמת אסיים כאן את הסוגיה הזו מבחינתי. מספיק. MAY THE LEMMUS BE WITH YOU...

כפי שאמרתי קודם

אפשר לשלוח לאנשים קבצים בדואר, או לפעול כפי שפועלים מוזיקאים במאה העשרים ואחת - ולהעלות אתר לרשת שכולל דגימות מלאות. או שאתה עושה את צרכיך נגד הרוח, או שאתה מפיק לקחים.

noamrap

New member
אורי...

אורי איש יקר. נו באמת... אל תגזים... זה כבר מגוחך מצידך... יש הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות דיסקים ללא דגימות סאונד. יש המון מותגים כאלה גם באמאזון הגדולה. אתה יכול לבדוק !! לא צריך להגזים בקטע שאנחנו "מוכרים אוכל מבלי לתת לטעום" - מה, כל מודעת פרסומת של מסעדה בעיתון באה עם דוגמית מזון בכדי שתתרשם ?? הכוונה שלי היא להביא את האלבום לתודעתך וכולי תקווה שכשתיתקל בו בחנות דיסקים תדע במה מדובר ותמצא את הכוח להאזין לקטע ממנו ולהתרשם. לא צריך להיות קטנוני ולחשוב שאנחנו בקטע חובבני. ממש לא. אנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו עושים. אל תקטר על זה שחם בחוץ ואין לך כוח ללכת בגלל זה לחנות דיסקים (וכבר כתבת לי בדיוק ככה) - אני בטוח שאתה נמצא בהן בכל מקרה. הרי אתה מן הסתם צרכן מוזיקה מעל לממוצע. ואני לא מוצא רע בלשלוח לאנשים קובץ של שיר שלנו. יחס אישי זה תמיד דבר טוב. תן לנו לפרסם את האמנות שלנו בדרכנו, ובינתיים הדרך שלנו נראית לי בהחלט טובה ומשכנעת. MAY THE LEMMUS BE WITH YOU... נעם רפפורט.

נועם איש יקר

"יש הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות דיסקים ללא דגימות סאונד" אמאזון, החנות הגדולה בעולם, מצרפת דגימות כמעט לכל דיסק. רק דיסקים שאין להם הרבה מכירות לא זוכים לדגימות. "הכוונה שלי היא להביא את האלבום לתודעתך" תביא אותו לאוזניים שלי, ואחר כך תדאג לתודעה. האוזניים שלי מובילות אותי לקנות דיסקים, לא פרסום בפורומים. "אל תקטר על זה שחם בחוץ ואין לך כוח ללכת בגלל זה לחנות דיסקים" אבל באמת חם בחוץ. גם בחנויות הדיסקים די חם. אתה רוצה להתווכח עם הלקוח? אתה יודע שהלקוח תמיד צודק... "ואני לא מוצא רע בלשלוח לאנשים קובץ של שיר שלנו" רע? לא. פשוט לא יעיל - אתה מפסיד הרבה גולשים פסיביים. "תן לנו לפרסם את האמנות שלנו בדרכנו" תעשו מה שאתם רוצים. לכל שאר הלהקות יש אתרים, דגימות ואפילו קטעים מלאים להורדה. רק אתם נשארים מאחור, ועוד גאים בזה. נועם, אתה הרי יודע שהיום צומח דור של תוכנות שיתוף קבצים, והוא מקבל את המוזיקה שלו דרך ההארד-דיסק. או שאתה הולך עם הדור הזה, או שאתה הולך נגדו ונשאר רק עם הזקנים. אז תעשה טובה ותעלה קטע לאינטרנט בלי להתווכח עם הלקוחות שלך, כי להתווכח עם לקוחות זו דרך משונה מאוד למכור דיסקים.

kurush

New member
אני חייב להסכים עם ברייטמן

הפעם. אני, למשל, נכוויתי קשות מרכישת דיסקים בלי לשמוע אותם קודם, ע"פ המלצות וכו', אפילו של אנשים שאני סומך עליהם. אבק, למשל, דיסק מאוד מהפכני, מומלץ בחום... אבל לא ממש מעניין אותי, לצערי. אתם יכולים להקים אתר פשוט וטקסטואלי, להעלות אליו שניים-שלושה שירים, ולשווק את עצמכם לעוד מאות אנשים בדרך זו. לא חבל?

למעלה