Legacy of Goku 2

sonkun

New member
Legacy of Goku 2

מישהו שיחק במשחק? את הראשון אני סיימתי מזמן, המשחק החדש הרבה יותר טוב, מבחינה גרפית, משחקית, שליטה, התעופה, בקיצור הכל יותר טוב, ואפילו רמת המשחק יותר קשה. כל כך קשה, שאני עוד לא הגעתי לקרב עם האנדרואידים, אני כרגע גוהאן בתקופת אימוניו לקראת האנדרואידים ואני צריך להציל כמה ילדים שנפלו מאוטובוס, אבל שועלים מרשעים כל הזמן הורגים אותי. מישהו ששיחק יכול ללת לי עיצה איך אפשר להציל את כל הילדים מבלי להיהרג ע"י השועלים? (אני כרגע רמה 4)

ashkeloni

New member
וואלה...

לא חשבתי שיש עוד מישהו בפורום שכבר השיג את המשחק... טוב... התקדמתי הרבבבבבבבבההההההההה יותר ממך בלי להעליב... יש לי עכשיו את פיקולו רמה 19 גוהן רמה 21 טראנקס 28 ווג'יטה רמה 30 מתי שאתה מקבל דמות חדשה אתה יכול לבחור להחליף לשחק איתה בנקודות שמירה... תראה מה תעשה...נכון יש יער מתחת לבית של גוקו? אז תלחם שם הרבה ותגיע לרמה 7 או 8 לפחות...אז יהיה לך דיי קל לנצח את השועלים...אני עליתי עד לרמה 12 לפני שיצאתי ל-WESTCITY... אני עכשיו צריך להעלות את פיקולו לרמה 25 כי רק אז אני אוכל לעבור בדלת שמובליה לג'ינג'ר טאון...כבר מצאתי את מכונת הזמן שסל הגיע בה לעולם הנוכחי..דרך אגב...אתה תמצא את זה הרבה יותר קל להילחם באנשים קשים אם תעמוד מאחורי עץ ופשוט תרביץ...כי כל פעם הם יתקרבו ויחטפו ובסופו של דבר תהרוג אותם...ועוד דבר... יהיה איזה חלק אחד שתצטרך להחזיר את המפתח של העיר למר סטן ובבית של מי שלקח את המפתח יהיה שק איגרןף שאם אתה נותן לו מכה אז על כל מכה אתה מקבל ניסיון אחד...אז תעשה שהמשחק יהיה במהירות הכי גבוהה שאפשר (אתה משחק באמולטור VISUAL BOY ADVANCE נכון?) ותעשה שיהיה AUTO-FIRE לכפתור A ותעמוד ליד השק איגרוף והוא ייתן הרבה מכות ויעלה לאט-לאט רמה...תשאיר את המשחק לילה שלם דלוק ככה ותקום בבוקר ו...וואלה קיבלת שחקן גבוה בכמה רמות וחזק יותר...

תשלח לי בבקשה פרטים על המשחק

לפרטי , וגם מאיפה אפשר להוריד אם אתה יכול :) ד"א המשחק הראשון אתה משחק בו עם גוקו, וזה באמולטור של גיימבוי? הגמד

ashkeloni

New member
יואו!!!

סוף סוף הגעתי לסל!!! וגם לפני זה העליתי את פיקולו מרמה 20 לרמה 27!!!

ashkeloni

New member
יואו!!!

איזה קשה לנצח את סל!!! העליתי את פיקולו לרמה 30 ועדיין זה קשה...

ashkeloni

New member
אני משתגע!!!

אני לא מצליח להוריד לו יותר מחצי מהחיים שלו גם כשאני הופך לסופר נאמק!!! אם הייתי יכול לקחת את טראנקס או וג'יטה בקלות הייתי הורג אותו...

digiash

New member
גרר זה לא מוריד לי...

אתה יכול לשלוח לי באייסי? 283189089

למעלה