Legacy of Goku 2

ashkeloni

New member
למה?

*ואני לא יכול לשלוח באייסיקיו בגלל שיש לי בעיות לשלוח קבצים...

sonkun

New member
מגניב

בכל מקרה, כבר נזכרתי מקודם שבנאמק צריך להתחזק אז עשיתי אותו דבר על השועלים, עכשיו יש לי גוהאן ופיקולו רמה 12, ואני צריך לנצח את הטריצטרוטופים, ואני לא מוצא מקום אחר ללכת אליו, חוץ מאיזה קיר שרק טראנקס יכול לשבור, ואין לי את טראנקס, יש לך מושג מה אני צריך לעשות עכשיו (בטח שיש לך מושג, איזה שאלה
)

אשקלוני, שום דבר אישי אבל

מי שמשחק ככה במשחקי תפקידים הוא ממש גרוע. הקטע זה לא להתאמן ולהלחם רק בקרבות שיש לך, בלי לנסות לעלות רמה בכוונה... החזקים שורדים

ashkeloni

New member
מה הקשר?

רק שם עשיתי את זה... כי היה לי משעמם... דרך אגב...סוף סוף גוקו הבריא לי במשחק מהוירוס ועכשיו אני יכול לשחק איתו!!!

ashkeloni

New member
בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה...

אז נתחיל מההתחלה... עם איזה אמולטור אתה משתמש? ב-VISUAL BOY ADVANCE? כי אם כן אז אולי יעזור לך להוריד גירסא חדשה יותר מכאן

Evil Beast

New member
אני סיימתי את זה..

השלב הכי כיף זה שאתה צריך למצוא את הדרגון בולז.. ויש את זה באתר שלי.. עצה קטנה- תתאמן והרבה! נב אנחנו הראשונים ששמו את המשחק הזה...

ashkeloni

New member
חכמולוג...

פרצו את המשחק ושיחררו אותו לאינטרנט יומייים לפני שהוא היה באתר שלכם...ועוד דבר...אלא אם אתם אלו שפרצו אותו (ואני מניח שלא) אז למה כתבתם שאתם האתר הראשון בעולם שמביא את המשחק הזה?

ashkeloni

New member
ועוד דבר...

בהודעה לפני זה באתר שלכם טעיתם קצת... תאריך היציאה הרישמי של המשחק הוא ב-18 ליוני בארצות הברית וה-27 ליוני באירופה...ולא ב-17 כמו שכתבתם...דרך אגב...כמה חיים אני צריך להוריד לסל בפעם הראשונה אחרי שהוא הפך לסל המושלם ואני נלחם בו עם טראנקס?

ashkeloni

New member
אבל בכלליות...

אני מנחש שעל בטוח אתם האתר הישראלי הראשון שמעלה את המשחק לאתר שלהם...

Evil Beast

New member
רק רציתי שתדע..

שאנחנו האתר הישראלי הראשון שמצא.. ואתה אמור להיות בשלב הזה עם גוקו, ותתאמן עם גוהאן(אחרי הכל, הוא נחם נגד סל)

ashkeloni

New member
ותודה על העיצה...

דרך אגב... עכשיו יש לי את הדמויות הבאות פיקולו רמה 35 טראנקס רמה 34 וג'יטה רמה 33 גוהן רמה 20 ואני עכשיו בקרב הראשון של טראנקס נגד סל המושלם... אבל זה קצת קשה...אז את מי כדאי לי לאמן? דרך אגב...השלב שמחפשים את כדורי הדרגון בול...עוד כמה זמן אני אגיע אליו?

ashkeloni

New member
לא משנה..

אני עכשיו בשלב שצריך למצוא את כדורי הדרגון בול...כנראה שאני אעשה אותו מחר כי אני עייף...

digiash

New member
אוקי הורדתי הפעלתי וזה

נראה לי אחלה משחק! מה עכשיו? כלומר איך עפים איך מחליפים מתקפות איזה דברים מיוחדים יש וכו'.. (אני עכשיו עולפתי עלידי גוהן.. ממש בהתחלה)

digiash

New member
*צריך עזרה*

אני תקוע בעיר כבר המון זמן.. הבנתי שאני צריך להציל איזה כפר מדינוזאורים.. אבל איפה הוא?!?! עכשיו אני תקוע ביער מדרום לעיר נלחם בדובים מזורגגים.. ולא מצליח להגיע לגשר בתחתית... --; נ.ב התאמנתי קצת באזור המדברי וראיתי נאמקי (דנדה?? O.O) אבל אין גשר איך מגיעים אליו?

ashkeloni

New member
הכפר נמצא מתחת לעיר...

היער שאת תקוע בו יש בו את הכפר...זה לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן להגיע לשם...עדיף שתהיה שם עם פיקולו... כי גם הוא היחיד שיכול להיכנס לשם... בקשר לנאמקי...מתישה ובמשחק אתה תצטרך למצוא 7 נאמקים... זה אחד מהם...אתה תוכל להגיע אליו רק מתי שתוכל לשחק עם גוקו... ויש לך זמן זה... דרך אגב...איזה רמות הדמויות שלך?

למעלה