Leg 3 : לרנקה (LCLK) - רודוס (LGRP)

שמח להיות שוב על קרקע מוצקה

הייתה טיסה קשה מאוד מבחינת רוחות , למרות ירידה בגובה עדיין סבלנו מרוחות של 15-20 קשר (טוב נו , היינו יכולים לסבול גם מ 30 , אז לפחות זה
) . כיבוי המנועים היה בשעה 15:47 , כלומר הטיסה ארכה כמעט כשלוש שעות . מצורף המסלול שעברתי . התחנה הבאה היא אתונה , יוון . לא אוותר על ביקור במקום עקב שייכות אשר אני חש לשם , בגיל 18 ביליתי ועבדתי שם כשנה . לא יכול לחכות ! בהצלחה .
 

אבירן171

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמונות ממש יפות, אין לי מה להוסיף. פשוט מהמם. אגב, לא ענית לי על השאלה.. אתה תגיע לארה"ב? בברכה, אבירן..
 
המסלול בצפון אמריקה אינו גובש סופית

ונתון לשינויים . אך באופן גס - כן . אני מתכנן לעשות מן צורת "V" לאורך היבשת . כלומר מאזור טורונטו ודטרויט לרדת דרום מערבית באופן חד אל עבר טקסס/ניו מקסיקו ואז לעלות בחזרה צפונה אל וושינגטון/צפון מערב קנדה/אלסקה ולעבור לאסיה . ככה אוכל להנות מרוב פני היבשת .
 
מה קבלת פנים?!

איפה הבחורות?! לא נורא, יש לך יממה תמימה לחפש את קבלת הפנים המקומית הראויה...
יופי של טיסה וביצוע.
 

אבירן171

New member
הצעה למנהל (נימרוד)

אחרי שגרבנו האדומה (אני לא יודע מה שמו...) יסיים את מסעו סביב כדור הארץ, אולי אפשר לטגלן אותו או משהו בסגנון.... להחלטתך. בברכה, אבירן..
 

tcu6

New member
יפה מאוד. ציון המסלול על המפה מוסיף הרבה.

רציתי לציין שהרי הטרודוס מהווים בסיס מצויין ליצרת ענני סערה (CB) לעיתים גם במהלך הקיץ. לפני כשבועים היו כמה ימים שבהם היה אפיק פרסי עמוק במזרח הים התיכון, כאן היה מעונן חלקית בענני קומולוס וסטרטוקומולוסים חביבים ובקפריסין כל יום, אחר הצהרים, התפתח ענן קומולוסנימבוס (CB) עם סדן שכיסה כמעט את כל האי מעל להר. היו שם סופות רעמים ומעט גשם. (במקביל התפתחו ענני CB גם מעל החוף הדרומי של תורכיה).
 
למעלה