Leg 3 : לרנקה (LCLK) - רודוס (LGRP)

Leg 3 : לרנקה (LCLK) - רודוס (LGRP)

ממשיכים במסע . לאחר שהייה של מס' שעות בלרנקה (כזכור נחתי ב 11 בבוקר) , המטוס היה מוכן לצאת לדרך אל עבר האי רודוס אשר ביוון כבר בשעה אחת בצהריים . הלג מתוכנן להיות הארוך ביותר עד כה , כ 300 מייל וההתרגשות רבה . עד כה מעולם לא עברתי במטוס פרטי את "העולם שמעבר לקפריסין" . מצורף המסלול שהושלם עד כה

בחנייה ...

המסלול המתוכנן הוא המראה מלרנקה , ביצוע SID - DAROS ועלייה ישירות על R19 אל עבר רודוס . בחנייה חונה לידי מטוס רוסי מדגם שאינו מוזר לי , לך תכיר את המטוסים שלהם
נפרד לשלום מאדמת קפריסין , והופ לעבודה .

לאחר ההמראה

מבצע את ה SID , אשר כרוך בפנייה שמאלה עם "פרסה" וחציית ה VOR מעל 3,500 אלף רגל .

בטיפוס

אל עבר גובה של 8,500 רגל . גובה גבוה יותר אינו נבחר עקב רוחות חזקות הצפויות מעל 10 אלף רגל .

מגיע לגובה השיוט

ומסתכל מהחלון אל עבר הים התיכון .ישנם רוחות רבות המטלטלים את המטוס , לרגע הרגשתי סחרחורת , אמאל'ה

כאשר חציתי את נקודת DANSI

כ 140 מייל מרודוס מזג האוויר נעשה אביך יותר , מלווה בעננות גבוהה וברוחות אשר גרמו לי לחשוב על שימוש בשקית ההקאה . על מה לעזאזל חשבתי שיצאתי לדרך הזאת ? אם כבר עכשיו הבטן שלי עושה שמות , מה היא תעשה שנגיע לאזורים הקוטביים יותר ?

על הקשר

מבינים לאט לאט שאנחנו באירופה . ניתן לשמוע את אליטליה , לופטהאנה , איר פראנס ואפילו את אל על . בהסתכלות למעלה ניתן לראות את פסי ההתעבות של הצרפתי חולף מעליי אל עבר תל אביב .

רואים את רודוס

לאחר טיסה מייגעת ומקרטעת סוף סוף רואים את רודוס באופק . מכוון את הרדיו ל ATIS של השדה ונחרד לשמוע שבנחיתה ילוו אותי רוחות דרום מערביות של 16 קשר . יהיה דיסקו

רודוס השלווה

מתחתיי עשרות בקתות ארוח , חופים זהובים ושמש חמימה . כמה כיף שאני אבלה כאן 24 שעות !

TOUCHDOWN

הנחיתה לא עברה עם בעיות כלשהן למרות רוחות האף החזקות , אך עם זאת החלטתי לנחות עם מדפים ב 10 מעלות בלבד כדי שלא נסחף עם איזה רוח פתאומית .

eladי

New member
אפשר לאיית גם וגם

לפחות ממה שעולה בחיפושים ברשת... http://www.airports-worldwide.com/greece/rhodos_diagoras_greece.html

למעלה