Leg 1 : שדה תימן (LLBS) - חיפה (LLHA)

לא הספקתי להפרד כשעוד היית בארץ

וגם לא מצאתי באתר של הגרביים איזו קריאת עידוד מתאימה למבצע שלך (יש להם ?). שיהיה לך (ולנו) מסע מוצלח,מעניין ומהנה.

lir67

New member
כמה שאלות

אני בעיצומו של מסע מסביב לים התיכון.ההתחלה דומה לשלך ומעניין באיזה מסלול תבחר להקיף את העולם. איך חוצים את האוקיינוסים? האם זה מעשי בכלל? רציתי גם להקיף את העולם אבל החלטתי להתחיל בקטן. אז אולי אוכל ללמוד מהמסע שלך. האם אתה טס און ליין? ואם כן איך אתה יודע שיחכה לך פקח בשדה? (אני טס באופליין לצערי) האם אתה מוריד דפיות לכל שדה שתנחת בו? ולמה הסינרי שלך נראה כל כך משופר יחסית לשלי למרות שגם לי יש פ.ס.9 וסינרי של חיפה. זהו בינתיים, הרבה בהצלחה. ולסיום שתי המלצות 1. הספר מועדון מקיפי העולם 2. Google Earth שבו אני מסמן בדגלונים את המסלול, יש גם תוסף עם כל שדות התעופה בעולם כולל תדרים והכל, אם תצטרך תגיד.

תשובות ...

לגבי הנתיב . אין לי עדיין גיבוש דיעה סופי , אני מתאר לעצמי שאני אזרום עם ההרגשה לאורך המסלול . אך באופן גס - את חציית האוקיינוס האטלנטי נבצע דרך איסלנד-גרינלנד-קנדה . את הים השקט דרך אלסקה-רוסיה . אני טס אופליין , למרות שהפיקוח מוריד מהריאליסטיות של החוויה - אני מעדיף לטוס בשמיים מאוכלסים בעזרת בתוכנת AI . יהיו חלקים נרחבים בטיסה שהפיקוח נדיר והתנועה דלילה עד אפסית . אכן אני טס עם דפיות מלאות לכל יעד , כמו כן אני גם מכין דו"ח מפורט לכל מסע הכולל נתוני שדה המוצא (כמו כן חישוב משקל , Ground Roll , מהירות ניתוק) , נתוני טיפוס לפי טמפ' ומשקל , נתוני שיוט על פי הצורך וכמו כן נתונים לשדה היעד . אני לוקח את העסק ברצינות רבה . לגבי הסינרי - אין לי מושג איך העסק נראה אצלך , אני טס עם הסינרים המעודכנים . תודה על ההמלצה לגבי Google Earth , אשתמש בה .

YHS

New member
האם הטווח של צסנה 182

מאפשר לה לעשות את הלגים הארוכים? סקוטלנד-איסלנד-גרינלד-קנדה? (בתמונה: פיינל למסלול ב Goose Bay )

אבירן171

New member
כל הכבוד!!!

יוזמה אדירה וברוכה! האמ ארה"ב גם כלולה במסע?
בברכה, אבירן..

למעלה