Leg 1 : שדה תימן (LLBS) - חיפה (LLHA)

Leg 1 : שדה תימן (LLBS) - חיפה (LLHA)

לאחר שעות של הכנות ועוד לא מעט שעות של פרידה מהאישה ומהמשפחה , התבחלתי במסע עם הססנה 182 שלי (4X-LLO) להקפת העולם . זה ידרוש לא מעט שעות של השקעה ועירנות , לא מעט שעות של תכנונים והכנות , אבל כמו שאומרים - הלב לא ישקוט עד שאני אצליח להשלים זאת . היום התחיל המסע בצעד קטן , טיסה משדה תימן בבאר שבע לשדה של חיפה על מנת להתחיל בהכנות הסופיות לעזיבת הארץ . הטיסה עברה ברוגע ובשלווה , להלן התמונות . בחנייה , מסיע אל עבר מסלול 32 .

טרמינל 3

במהלך הטיסה מעל גוברין , בית שמש ולטרון הייתה תקלה במצלמה . לך תסמוך על סוני (
) , אך למזלנו כשהתקרבתי לנתב"ג היא חזרה לפעולה באופן מפתיע . אפילו היא רוצה להתרגש מהמראה של הטרמינל החדש והנוצץ . טרמינל , איי לאב יו , ז'ה טם טרמינל ...

מבט מערבה על עבר רמת גן ...

ניתן להבחין בשדה דוב וברידינג , חדי העין שבינכם אף יבחינו באצטדיון הלאומי ברמת גן .

באותו הרגע

התחשק לי לצלם תמונה ציורית , לפחות שיהיה משהו יפה לשלוח בחזרה הבייתה . שמי ארצנו .

מבט אל הים התיכון המשגע

כאשר צפיתי בו חשתי מן רשרוש לא מוסבר בקיבה , אני אאלץ לחצות אותו למחרת אל עבר קפריסין . מחשבות מילאו את ראשי ...

הארובות המפורסמות ביותר במדינה

או ליתר דיוק , המפורסמות ביותר לטייסים במדינה . אורות רבין .

נוחתים ...

מסלול 16 , רוחות של 4 קשר . הכל עובר כהלכה . המראתי משדה תימן בשעה 07:10 , נחתי בחיפה בשעה 07:57 . במהלך היום הקרוב נסיים את כל המטלות לקראת הטיסה מחר אל עבר לרנקה בקפריסין . יום אחרון להנות מחומוס ישראלי . מבטיח לעדכן מכל חלק במסע . בהצלחה

חתיכת מסע../images/Emo70.gif

כל הכבוד, בהחלט שיהיה בהצלחה, ותודה על התמונות המעניינות.

למעלה