Last Scandal -הדרמה

asia84

New member
Last Scandal -הדרמה

יאוו ניראת דרמה מגניבה ומלאה צחוקים אני אישית אהבתי אותה מאוד יאוו איך שהוא-סונג ג'ה בין משחק אותה והיא-סון הי איך שהיא ניראת יאוו דחוףף שיפוץץ בשער רק זה ומישקפיים תורדי אותם מהרר טוב מה אתם חושבים כי אני מתתי כל הדרמה מצחוקים נראה שהמשיך באינטרנט כי 2 פרקים לא מספיק לי זה ניראת דרמה מצחיקה וטובה טובב שהיה לכולם שבת שלום והמשך ערב נהדר

desire33

Well-known member
me to, אבל מחר נראה לעומק...

קרנית תצפי בה מחר לעומק עדיף.. גם אני ראיתי בריפרוף ולא משהו מיוחד, האמת בגלל ששתי השחקנים גם זקנים מדי, לא משהו מלהיב במיוחד.. אבל אמורה להיות עלילה טובה, ויש המון צחוקים..

asia84

New member
../images/Emo9.gifראיתי טובב

למרות שהם מבוגרים אבל הוא נראה טוב לגילו גבוהה כזה שיררן משהו משהו אני אהבתי אותו מאוד בגילו הוא נראה טובב והיא גם לגילה היא ניראת מציון והספקתי לראות עוד 2 פרקים עוד אחרי זה באינטרנט ויש מלאה צחוקים שם אז שווה צפיה תנסו תתנו צ'ינס למבוגרים גם טוב אני המשיך כבר לצפות אלה נראה לי כי אני האהבתי שם את הצחוקים .

mishi 1

New member
מנצל"שת - היהלום שבכתר../images/Emo47.gif

יכול להיות שזה מתאים למדינות מסוגרות יותר, שאורח החיים שלהם יותר תואם את רוח הסדרה. לדעתי, עלינו זה לא עובד. באמת שהיה נחמד, אבל כמה אפשר לראות אותם מבשלים? לשמוע על עוד תחרות? המלך\בן משפחתו שוב חולה? עוד פעם מרעילים מישהו?! הדברים מתקדמים לאט וזה די חוזר על עצמו. ויש לנו סיפור אהבה שהולך אפילו יותר לאט... אז אני עוד צופה קצת פה קצת שם... אבל אני כבר יכולה לומר, שזה לא תואם להלך הרוח הישראלי שזה יותר רעש וצלצולים ופחות "ממנים" ושקט על פני המים...

mishi 1

New member
בנוגע לפרקים השבוע../images/Emo58.gif

יא! לא ידעתי שהאן תמות.. אני עוד בפרק 25.. אבל קראתי ונראה שהולכים לעשות שינוי דרסטי...

geminigum

New member
לגבי היהלום.

אמנם אני נהנית ממנו, אבל מעניין אותי להבין מי קרא לה "דרמת מופת" ומה היו השיקולים שלו. אולי מישהו לא מומחה כמוני צריך לקום ולומר, שהמלך הוא עירום? (לא המלך הנכון.... הלוואי ומלך קוריאה שלנו היה עירום.... לא הייתי צועקת את זה, שלא ישמע ויתלבש). לדעתי, הדרמה חביבה, מעניינת בעיקר בגלל הלבוש, המסורת, המאכלים, אבל גם אם לא היו משדרים אותה, הייתי שורדת. אני לא רואה ביהלום משהו מופתי. תסלחו לי. דרמה יפה, מעניינת, אבל ממש לא הכרחית, לדעתי, כמובן ואני ממש לא קובעת וטוב שככה.

על חלק זה כן עובד ../images/Emo140.gif

אני וגיסתי כן רואות ונהנות מהסדרה. יש באמת עודף קטעים שמתעסקים עם האוכל בארמון...הכנה...בישול.. כמה כבר אפשר לראות את המלך טועם ואוכל??? נראה לי שהיה בצום אחרי כל צילום של פרק טעימות כזה. למרות זאת..יש קטעים מאד נוגעים ללב ומרגשים בכל מה שקשור לג'אנג גום. בכל חייה מאז שהיתה ילדה קטנה (התאהבתי בה) ועכשיו כשגדלה היא מאבדת את היקרים לה. אביה, אמה, ועכשיו גם את גבירתה האן...שהיתה כמו אמא שלה. נראה לי שעכשיו יתחיל להיות יותר מעניין...

Don Nirtin

New member
אחרי שהתלבטתי שבוע שלם../images/Emo87.gif

החלטתי למנוע ממני את הדרמה הזו. סיבה אחת ויחידה- הראשית מתה. וזה לא עושה לי טוב. המשך ערב נחמד לכם.

geminigum

New member
../images/Emo141.gifהסקנדל../images/Emo59.gif

אני מאוד אהבתי את הסדרה. את שני הפרקים הראשונים שהיו. נראה לי שזה הולך להיות יותר מעניין.

asia84

New member
נכון גם אני מאודד אהבתיי ../images/Emo140.gif

יאוו הספקתי כבר לראות שני פרקים נוספים באינטרנט יאוו מגניבב

גם אני מאד אהבתי את הסדרה ../images/Emo24.gif

למרות שהשחקנית לא נראית כמו השחקניות הרגילות...שחיפית ויפה הסדרה מאד מצחיקה...וזורמת.

7han

New member
גם אני נורא אהבתי מכיל ../images/Emo58.gif2פרקיםהראשונים

סידרה מעולה לדעתי בגלל שהקסט יותר מבוגר זה רק עשה לה יותר טוב גם הצחוק שעושים מאנשים שכבר מתבגרים מאוד יפה הכי נקרעתי מצחוק על ניתוח בריחת השתן ושעשו לה בסוף ניתוח אחר ושהציעו לסבתא לעשות במקום ואת כול הסיוטים שהיו לא בגללה זה היה פשוט מצחיק

צטלע

New member
ראיתי, ולא ממש נפלתי..

בגדול מה שהפריע לי זה השיטחיות של העלילה, לפחות מה שאני מבינה כרגע. כלומר, יש מצב שאין לי באמת מושג על מה הדרמה הולכת לדבר ומה העלילה שלה והתוכן בתכלס. ממה שהבנתי כל העלילה בנויה על החיים שלה ועל החיים שלו והקשר שהיה להם בעבר ועכשיו שהם נפגשים. לא פוסלת מההתחלה, נבדוק איך הפרקים מתקדמים. לא הבנתי את הקשרים המשפחתיים שם וזה שיגע אותי! יש את סון הי (צדקתי?) ויש את הבת שלה ויש את בעלה. הסבתא הזו היא בעצם האמא של אותו הבעל, לפי איך שהבנתי. עכשיו רק מה שלא ברור לי מה האישה היפה קשורה, ומה הזאתי יונג ג'ה או משהו בסגנון (שמות ואני לא הולכים ביחד..) קשורה - היא סתם חברה, היא קשורה משפחתית??? היו אבל כמה קטעים שנקרעתי חחח למשל הקטע שהבן דוד הזה או לא ברור מה הקשר המשפחתי של הילדון לאותו שחקן מפורסם, שהוא עושה לו "אני בן 13, אני בגיל ההתבגרות, יש לי התפרצויות לא נשלטות מהגוף" חחחחחחחחח נקרעתי! זה כל כך הזוי באותה סיאוטציה שהוא ספק מתנצל ספק מדבר בלי להבין חחחחחחחח אבל הכי קרע אותי, הוא נראה לכם בן 13????? הייתי נותנת לו 9 בלחץ!!
ונכון היה את הקטע שיונג ג'ה (או שקר כלשהו.. אני באמת לא מצליחה לקלוט את השמות כרגע) דיברה בציניות לאותה הסבתא בקשר לניתוח... אז שהיא עשתה לה את הפרצופים ואיך שהיא הלכה בסוף, זה לא נראה לכן בוללללל זאב רווח בכל סרטי הבורקס?!?!
אהבתי את הקטע של השם של הדרמה.. כמו השם של הבושם ההוא שהשחקן הזה מפרסם.. ואפשר להתאים את השם הזה לכל התרחשות שם בדרמה. זה קטע נחמד. הגזימו קצת לדעתי עם הקטע שמרחו את הפרצוף שלו בכל מקום אפשרי שם, בכל פרסומת אפשרית, לכל מוצר אפשרי וכו'.. זה היה יותר מדי כבר. היה נחמד הקטע שהם מדברים בטלפון, נפגשים, כמובן שלא יודעים שהם מדברים אחד עם השני חח מסתובבים באותה דלת סיבובית וממשיכים לדבר.. וגם אהבתי את הקטע שהוא ניסה לשקר לה עם השדה תעופה והיא באה מאחוריו. האמת שיש פה בעיה רצינית לדעתי עם האופי של הדמויות.. כלומר האופי שלו די נוראי. היחס שלו אליה איך שהוא שיקר לה שהיא הייתה שתויה (וסחטיין שעשו שהיא זוכרת הכל..), ואחכ שהוא כולו שמח ומאושר שהוא שיקר לה. לא באמת אפשר להבין את האופי שלו נכון לכרגע, אבל אני לפחות מקווה שהוא לא הולך להתאכזר אליה. בקשר אליה בסהכ לא באמת הבנתי את האופי שלה כרגע, אבל אין ספק שהיא נואשת אם היא הגיעה עד כדי כך שהיא מנסה למכור לו את הגוף שלה.. אני מקווה שהתגובה שלו תהיה מספיק רצינית כדי להבהיר לה שיש לו כבוד אליה ושצריך להיות לה לפחות כבוד כלפי עצמה ולא להגיע למצב שכזה. עד כמה שמצבה גרוע.. אני מבינה שהולך להיות פלונטר נוסף בקשר לבעל-אותה אישה אלמנה שנראית משום מה מאוד אצילה שעכשיו איכשהו מתקשרת אל אותו שחקן ואל אותה דמות ראשית.. ובנוסף לא ברור לי הקטע בסוף שמתברר שאותו אחד הוא האח של השחקן הזה.. ממ.. כתבתי די הרבה יחסית לזה שלא התלהבתי משני הפרקים, נראה איך מתפתח בהמשך

צטלע

New member
ושכחתי לציין את הסבתא בהקשר לאופי הדמויות

כמובן שלדעתי היא צועדת פה בראש במצעד הדמויות בעלות האופי המזוויע ביותר. די הופתעתי שדווקא אותה מציגים ככזו רודפת בצע שגובה 'קצבה' מהבת שלה (??) או מכל אחת אחרת שם, ויש לה רק ביקורת.. דמות די נוראית שאין לי מושג מה אנחנו אמורים להרגיש כלפיה חוץ מדחייה וגועל

mishi 1

New member
האמת שלא מספיק שהם נראים צעירים יש להם גם

ספירה מוזרה. כשילד נולד הוא בן שנה... וכשמגיע ה1.1 הוא בן שנתיים... לא יודעת משהו מוזר שכזה... אבל תמיד יוצא שיש להם שנה או שנתיים יותר ממה שהם באמת..
ואני גם חושבת שזה קצת מטופש.. איה התכחום אנשים? אתם קוריאנים! אתם מסוגלים לזה..

yaelsn

New member
ראיתי עכשיו וממש אהבתי!

ג'ה בין מהמם
ממש לא כמו שהוא נראה בתמונות שראיתי קודם באינטרנט. שני הראשיים מקסימים! הייתי בטוחה ששניהם מכוערים אבל הם ממש לא. מדי פעם חשבתי על זה שהיא מתה וזה ממש מבאס... היא נראית כל כך שמחה וחייכנית גם במציאות... ממש חבל עליה
דרך אגב, אני חושבת שויוה קנו עוד סידרה בכיכובה. אני זוכרת שלפני המון זמן כתבו בפורום קוריאה שויוה קנו כמה סדרות ארוכות, ביניהם גם את היהלום. נדמה לי שאחת הסדרות שהזכירו שם הייתה bad woman, good woman http://wiki.d-addicts.com/Bad_Woman,_Good_Woman אהבתי את זה שאחיו הוא הנשיא והוא גם נראה מעוניין בגיבורה למרות שהיא לא יפה. הולך להיות מעניין

למעלה