last reosrt

ּpine appleּ

New member
צודקת

ביחוד שפאנק שמים דגש די חזק על המסר שהשיר מעביר... לא מגיע ללהקות כאלה שישמעו אותם שישמרו את הדעות הגזעניות שלהן לעצמן.. גועל נפש בושה לפאנק

DragonHero

New member
על הנושא פה

אני משער ,לא יודע מה איתכם אבל חלק ממוזיקת ה"פאנק" זה הליריקס שלה ולא רק המוזיקה.ליריקס שמדבר על "הפרדת גזעים" וכל מיני שיט כאלה,אלא אם כן אתם מסכימים איתו אז תשמעו את זה.. ואם לא אז לדעתי אתם לא צריכים לשמוע. (דעתי לפחות)אבל תעשו מה שבא לכם..

OPERATi0N_iVY

New member
מה הביג דיל...

לשמוע משהו =/= להסכים איתו. קודם כל זה מצחיק מרוב טיפשות (תשמעו את DRUNK EDGE של כאוס 88; פיפל הייטרס בכלל קורעים כי הם גם עושים את זה בצורה מצחיקה). וחוץ מזה כל עוד אני לא הולך את כל הדרך לחנות דיסקים (או לאתר אינטרנט כלשהו סטייל PANZERFAUST), ומזמין דיסק של אחת הלהקות האלה ועוד משלם עליו את כ-ל ה-70 ש"ח על הדיסק עצמו פלוס איזה 30 ש"ח בטח על המשלוח, הם לא נהנים מתמיכה על חשבוני בכלל. למעשה אני אפילו די "גונב" להם בכך שאני מוריד את החרא שלהם. חוץ מזה יש דברים יותר גרועים - אנשים שומעים להקות מוכרות, אך שידועות בין השאר בגלל אמירות גזעניות וכדומה, ועוד נהנות מהצלחה בינלאומית, כמו למשל: גאנז אנד רוזס, שהסולן שלהם ידוע באמירות הומופוביות. עוד דבר דומה זה ההתלהבות של ה"מטאליסטים" היהודונים מישראל מדברים כמו NSBM. מצחיק ומגוחך לראות ילדון מכוער בן 13 עם אף 9 מטר ופרצוף שצועק בהבעתו "בואו ותקחו אותי למשרפה!" (שכן קונה את כל החרא הזה ומוציא על זה אלפי שקלים מהכיס של אמא ואבא) לובש חולצה של גרייבלנד, או כל להקת NSBM או הייטקור אחרת. וגם התנ"ך מדבר על הפרדת גזעים... אז עד שלא יאסרו על אנשים לקרוא את התנ"ך ולשמוע גרייבלנד, אני אשמע RAC וכדומה...

cider IS great

New member
פיפל הייטרס

יש להם מוזיקה בת זונה שמעת תקאבר שהם עשו ל nazi ska ? מוזיקה טובה

lithium1914

New member
דעה אישית: קצת קשה לקרוא ת´הודעה :)

כי יש מלא להקות שאני לא מכיר

רק משהו קטן...

הייטקור זה לא חייב להיות נאצי. סתם הבני זונות האלה לקחו את המושג הזה ועשו אותו כאילו הוא שלהם... הייטקור=טוב. נאציקור=פחות טוב.

ALMIGHTY

New member
לא משנה מה זה

זה עדיין ביטוי יצירתי ולכל אחד מותר לשמוע את המוזיקה אבל באמת קשה כי מסר טוב זה באמת החלק הכי טוב של השיר. תגידו "היטלר היה איש רגיש" נחשב שיר נאצי?

DragonHero

New member
תגובה

"אז עד שלא יאסרו על אנשים לקרוא את התנ"ך ולשמוע גרייבלנד, אני אשמע RAC וכדומה..." לא נראה לך קצת מגוחך,מה אתה ילד בכיתה ג,הרי אתה סטרייט אדג´ אם אני זוכר נכון,אז אתה צמחוני\טבעוני והרי אף אחד לא אסר על כולם לאכול בשר,אז יעני מה שאתה אומר פה אני אשמע את הרייס הזה עד שכולם יפסיקו ואני אפסיק גם. וכמובן שנהיית צמחוני לא אמרת "עד שכולם לא יפסיקו לאכול אני לא אפסיק",אז אולי תנסה להחכים יותר מכולם ותפסיק להוריד את החרא הגזעני הזה. ונכון גם התנך מפריד גזעים ויהדות היא דת גזענית כמו שנכי נאצה אמרו בשיר שלהם(זכור לי שאמרת שהיה לך חולצה שלהם).אבל לא יודע מה איתך אני לא יהודי,אז ככה אני גם לא מפריד גזעים ולא תומך בדת. אני גם לא שומע גאנז אנד רוזז אבל אם הייתי שומע גאנז אנד רוזז ומבין שהסולן הומופוב ישר הייתי לוקח את כל הדיסקים ושורף אותם בלי לחשוב פעמים.

daniela82

New member
אמממ אתה חלקית צודק

כן מןזיקת הפאנק זה ליריקס אבלגם חלק גדול זה המוזיקה עצמה. זה כמו נגיד CRASS או OI POLLOI שהם שרים קרוסט ואנרכו פאנק ואני אישית ממש לא מסכימה אתם אבל עדיין אני שומעת כי המוזיקה עצמה טובה. כנ"ל לגבי ה RAC אני לא מסכימה אותי (איזה הפתעה) אבל המוזיקה, הקצב הכול טוב

daniela82

New member
BLUE EYED DEVILS

להקה נאצית טובה שיש לה גם שירים לא נאציים עם ליריקס פצצה Wrong Again So you thought it was your duty to die, For your country, for your flag, Kill your brother, the enemy, Destroy your future for democracy, Another body to sacrifice, Blind obedience will suffice, Suicide for their political gain, For their oil, you´ll die in vain, Prepare yourself for a pointless war, Unaware of what you´re dying for, There is no honor, is no pride, From the start, they´ve always lied, Another patriot to the slaughter, More bureaucratic cannon fodder, Their war will ensure the status quo, You will die and never know, The best minds of a generation, died fighting for a corrupted nation, You gave your life and fought to defend, But they lied and we were wrong again אני לא שמאלנית אבל המילים דיי מתאימות לתיאור הממשלה המחורבנת שלנו

ALMIGHTY

New member
אחלה של מילים

מתאימות מאוד לישראל היום באמת..כדי שהעבודה ישימו שיר זה בשדורי התעמולה שלהם...

R E D E V I L

New member
אני שם זין

אחד גדול על כל הלהקות הנאציות והגזעניות, בלי קשר למוסיקה שלהם. אם הליריקה שלהם גזענית או נאצית אני אפילו לא מעוניין לשמוע ת´מוסיקה שלהם. FUCK THEM ALL!

lithium1914

New member
העבודה הם זין :)

אבל באמת, העבודה כבר נהייו כמו הליכוד. אפילו מצנע כבר מתקרנף.

lithium1914

New member
מדוע?

שרון אפס. וצבוע. כל מי שמתקרנף מוכיח שהוא באמת פוליטיקאי שקרן. תצביעו מרצ או עלה ירוק או בל"ד או חד"ש למען עתידנו.

ּpine appleּ

New member
פוליטיקאים מושחטים וצבועים אחד אחד

אין מה לעשות אנחנו דור העתיד... אז אנחנו נצטרך לשנות את זה (אם עדיין תהיה מדינה עד אז...)

למעלה