last reosrt

ALMIGHTY

New member
אני לא מכיר אותם

שמעתי עליהם אבל לא אותם. תמליצו שיר אחד או שניים.

DragonHero

New member
last resrot

אחת הלהקות "טרדישנל אוי" הטובות ביותר שקיימות... "יוניטי איס פור גד דאם היפיס" לא הבנתי,אולי תסביר לי...

daniela82

New member
לא נראה לי שהם נאצים

אולי סקינס אבל לא משהו בסגנון סקרודרייבר....

daniela82

New member
אולי הם האוי! הכי טוב

אבל עדיין משמעות השירים שלהם היא נאצית ביותר ,אתה לא יכול להתעלם מזה

למה לא?

עוד להקות נאציות טובות: vaginal jesus pluton svea iron youth אה ואם את בקטע של ראפ תקשיבי ל soldiers of allah. המוסיקה הפודומנטליסטית האיסלמית הכי טובה שייצא לך אי פעם לשמוע.

eb182

New member
מוסלמים לא יכולים להיות נאצים

שונאי יהודים, אולי כי היטלר היה הורג גם אותם אם הוא היה יכול

eb182

New member
אבל כאילו שמת אותם בתור להקה נאצית

לא משנה

מוסלמים כן יכולים להיות נאצים

בדיוק כמו שאני או ג´ורש בוש(סתם דוגמא) יכולים להפוך לנאצים, אם אני לא טועה פעם סוריה או מצרים היו חברות של גרמניה הנאצית(לא בטוח אולי התבלבלתי)

Sham 69

New member
הם יכולים להיות גזענים..

אבל לא נאצים.. נאצים חייבים להיות מגזע לבן גרמני טהור.. הגזע הארי.. וכמובן גם נוצרי..

firerez

New member
הם יכולים

להיות גזענים והם יכולים להיות נאצים אבל הם לא יכולים להיות אנטישמים גזען כולם יודעים מה זה נצאי זה כמו הנאצים אבל בעיקרון זה אחד שחושב שהוא הגזע העליון והוא צריך להביא לטוהרת הגזע שלו ולהשמיד את העמים הנחותים ממנו וכו´ אנטישמים זה כאלה שהם נגד הגזע השמי שזה כולל אותנו היהודים ואת הערבים אבל לא את המוסלמים כולם .

lithium1914

New member
בעקרון מה שאתה אומר נכון...

אבל נאצי בהכרך למפלגה הנאצית. אז הוא כן חייב להיות ארי וכו´. וגם בקשר להגדרה של אנטישמיות: בעיקרון לפי ההגדרה אתה צודק שזה נגד כל עמי המזרח התיכון, אבל היום משתמשים בזה כמעט אך ורק בהתייחסות ליהודים.

daniela82

New member
סתכל אתה יכול לנסות ולהתעלם

אבל זה מוזר לשמוע שירים שאומרים להרוג את העם שלך- למרות שאם המוזיקה עצמה טובה אפשר לתת לזה לעבור... לא יודעת אני צריכה להוריד עוד חומר שלהם, נשמע ונראה

את צודקת חלקית

את צודקת בזה שמוזר אבל את טועה בזה שאת אומרת שאם המוסיקה טובה אפשר להתעלם. אני אישית לא יכולה לשמוע להקה ששרה על רצח המוני של העם שלי ושתומכת בשואה

למעלה