Last Comic Standing 301

amitooshacham

New member
Last Comic Standing 301../images/Emo58.gif

הייתי מדרג את ההופעות: 1. אלונזו 2. ג'סיקה 3. ג'ון 4. טוד 5. קורי 6. ריצ' 7. תמי 8. טס 9. דייב רלפי לא היה צריך להופיע. אבא שלו נפטר מסרטן, דאמיט, והם נותנים לו להופיע בתוכנית קומדיה יום אחרי? בושה לדעתי. בסך הכל, אני חושב שעונה 2 היו יותר טובים.

maya567

New member
ודווקא היום- התוכנה של ההורדה

האוטומטית לא היתה פתוחה
נצטרך לחכות עוד כמה שעות טובות בשביל לראות.

../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif פרק 1 עונה 3

אמא איזה תוכנית קרועה אלוהים כמה צחקתי ג'סיקה
פשוט גדולה וואי היא הרגה אותי !!! אני מכיר אותה ילדה שחושבת את עצמה יפה בגלל טיפוח יתר של ההורים חחחחחחח מסכן רלפי הוא בכה והלב שלי כאב באמתא יזה מניוקים נותנים לו עלולת ככה על הבמה אלונזו דיבר פצצה על האולימפיאדה וכל המ שהוא תיאר לגבי השיפוט זה אותו דבר לגביי פתאם נהייתי שופט קפיצות למיים ומקפצות חחחח
דייב אמר הכל על הפרות והוא רצח אותי מצחוק בדוגרי הוא צודק .. חחח זהו ממש כיף לראות מעניין מי יותר מצחיק מחר נראה ...

t-man

New member
דעות ../images/Emo58.gif

פשוט כואב על רלפי-לחברי העונה השנייה היה את האפשרות לוותר עלי בתוכנית הראשונה...אולי הוא רצה להעניק מחווה לאביו המנוח. אני לא יודע איך חברי העונה השנייה יצליחו לימצוא חומר חדש לעונה הזאת...

t-man

New member
דעות ../images/Emo58.gif

פשוט כואב על רלפי-לחברי העונה השנייה היה את האפשרות לוותר עלי בתוכנית הראשונה...אולי הוא רצה להעניק מחווה לאביו המנוח. אני לא יודע איך חברי העונה השנייה יצליחו לימצוא חומר חדש לעונה הזאת...

maya567

New member
../images/Emo58.gif 301

בסה"כ העונה השניה היתה טובה יותר. יכול להיות שזה בגלל שאני מכירה אותם טוב יותר. ויכול להיות כי הם פשוט הצחיקו אותי יותר. את ג'סיקה קירסון שנאתי באודישנים. הלוואי ותעוף (פרק 2 יורד עכשיו, נקווה שכשנראה אותו היא כבר תהיה בבית שלה). ולהופעות: 1. הפרון
. ממשיך להצחיק אותי בכל דבר שהוא עושה. 2. טס
. הרגה אותי. 3. טוד. who would have thought. טוד הצחיק אותי! 4. ריץ' ווס. 5. תמי
אהובתי. אותי אישית היא הצחיקה, אבל ההופעה שלה הפעם היתה פחות טוב. אני מקווה שזה לא יפגע בה. 6. אלונזו. היה מצחיק, אבל אלו בדיחות שכבר שמעתי. שאר החבר'ה פשוט לא הצחיקו. קורי, דייב, ג'סיקה וראלפי (שבהתחלה חשבתי שהוא pulling a Fairplay...). שילכו הביתה. חבל שלא הצבעתי. הייתי מצביעה להפרון, תמי וטס.

../images/Emo58.gif

למה מאיה ג'סיקה לחא מאצה חם בעיניך וואי היא הרגה אותי במיוגד עם הילדה שחשה יפה יש כאלה חחחחחחחח

maya567

New member
../images/Emo58.gif

תומר, תומר, תומר, תומר. מתי תלמד לעבור על ההודעה שלך לפני שאתה לוחץ "שלח"? ואת ג'סיקה אני לא אוהבת עוד מהאודישנים של עונה 2. היא פשוט מעצבנת ולא מצחיקה. וחוץ מזה שכבר יש ג'יי לאנדן אחד.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד, ויש כבוד, ג'יי לונדון וג'סיקה הם שני קומיקאים שונים לגמריייי. זהו. אני הולך לראות פרק 302.

Boran

New member
הומפף ../images/Emo58.gif 301

צריך לעשות כזה באמריקן איידול. עונה 1 נגד עונה 2. (אני מתכחש לקיומה של עונה 3)
נחמד שמביאים קומיקאי במקום בוני, אבל שוב שכחו את דן אחדות?
רק רציתי שלא ג'סיקה תזכה. מרינה הרבה יותר טובה ממנה, וחוצמזה חוץ מפרצופים מטומטמים וקולות מעצבנים ג'סיקה לא יודעת לעשות כלום. גם בהופעה שלה היא לא היתה מצחיקה בכלל. בסדר, הבנו שאת יודעת לעשות פרצופים, חלאס. תומר נראה לי הסיבה היחידה שאתה חשבת שהיא מצחיקה זה בגלל שזו ההופעה הראשונה שלה שאתה רואה.
קורי עם כמה נקודות משעשעות אבל לא מצחיקה כ"כ. היא נראית כמו ליל.
תמי לא מצחיקה
לדעתי ההפקה היו צריכים להגיד למתחרי עונה 2 לא לבחור בראלפי. רבאק, אבא שלו מת, הוא צריך לעשות הופעת סטנד אפ עם דמעות בעיניים? הבדיחה שלו עם הגיל של הזקן היתה די מצחיקה.
טוד גלאס היה ממש משעשע!
ריצ' ווס היה משעשע
אלונזו היה מצחיק
דייב מורדל היה הכי מצחיק. הוא היה ממש מצחיק. הקטעים שלו עם החשמל וזה. טוב שעף אחד מכל קבוצה, חשבתי שכל ה-5 מהקבוצה המפסידה עפים, ואז באמת לא ידעתי במי לתמוך, כי בבית 2 יש את אלונזו, וה' ישמור- טוד גלאס, ובעונה 1 יש את ריצ' ודייב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 301

אהבתי את הרעיון והביצוע. לגבי ההופעות :
דייב מורדל היה ביי פאר המוצלח מכולם. אלונזו היה ממש טוב לאחר עונה שלמה שהוא לא הצליח להצחיק אותי יותר מדי. הפרון היה ככה ככה אבל עדיין מצחיק. ריצ' ווס היה לא רע וגם הבחורה שדומה לליל. ג'סיקה בד"כ לא מצחיקה וגם תמי לא ממש סיפקה את הסחורה. טוד היה די סתמי כרגיל כמו גם טס. ראלפי - די עצוב. את הבדיחה על הזקן הסנילי שמעתי בערך לפני 8 שנים. אם אני צריך לנחש מי יעוף מכל בית - ג'סיקה והמתולתלת |ליל|.

שאלה ../images/Emo58.gif

אני משתגע .! מאיפה המנחה מוכר לי או שהוא משחק בתוכנית או שאני סתם קיבלתי ג'ננה הוא מוכר לי רצח ..!תעזרו לי ... אגב - מאיה,עמית- מזל טוב על האדום סופ סופ יש משהו אחר מכחול ושחור אגב- למה משמש האדום המ אתם יכולים לעשות יש לכם כוח או שאתם החברים החברים של הפורום ..! בכל מקרה מה שלא יהיה מזל טוב מגיע לכם . ירון אני דורש מומחה נולד 4 ..

amitooshacham

New member
למה הסימן ספוילר? ../images/Emo13.gif

ג'יי מוהר נראה לי שיחק איפשהוא אבל אין לי מושג איפה. זקני הפורום רון ומאיה בטח ידעו. עם האדום אי אפשר לעשות שום דבר מנהלתי בפורום אבל זה ממש מגניב
ואתה בטח התכוונת מומחה נולד 2 ולא 4.

למה ספוילר ?

להזכיר לך פעמים שרשמתי מדהים בכותרת או שלא רשמתי ספוילר וזה היה .. ואז ישר הובלתי לששוארמיה בעפולה שם שחטו אותי ... אמרתי לעצמי :" תומר אל תעשה בעיות ועוד עכשיו יש שני אדומים ,לא בא לך שישחטו אותך " אז שמתי ספוילר לכל מקרה ... חחח מומחה נולד 2 חחח לא יודע למה חשבתי שעשיתם כבר שלוש עונות ...

maya567

New member
אכן זקנת הפורום יודעת...

ג'יי מוהר הוא סטנד-אפיסט ושחקן קולנוע וטלוויזיה לעת מצוא. הוא שיחק ב-picture perfect עם ג'ניפר אניסטון, בג'רי מגוויר עם טום קרוז ועוד ועוד. בתוכנית הטלוויזיה - דרגון - שם הוא היה סוכן שחקנים מצחיק במיוחד. זה שודר בערוץ 3 והתוכנית לא שרדה ממש בארה"ב (וחבל, כי זה היה מצויין). הוא היה עונה אחת בסטרדיי נייט לייב, ואפילו עשה כמה הופעות אורח ב'בית הלבן' ו-CSI. מצ"ב הדף שלו ב-IMDB. מסתבר שהוא היה בהרבה דברים, ואפילו לא זכרתי. והאדום שולתתת!!!1

למעלה