../images/Emo58.gif LCS 302
עמית באמת, זה כל מה שאתה כותב? לי יש סיכומים על כל דקה ודקה של התוכנית! קודם כל, ג'יי מוהר
. אם בעונה הקודמת העברתי אותו כל הזמן קדימה, הפעם ראיתי (אולי גם כי לא היו ממש קטעי סטנד-אפ) ונהנתי מאד. ועוד בייחוד כשמדובר בשידור חי. ולמתמודדים: (חשבתי בהתחלה להצביע, אבל נראה לי שאני אוותר).
טרי ג'ויס - קצת הפחידה אותי, אבל גם קצת הצחיקה אותי.
ג'יי לאנדן - ראינו כבר את כל השטיקים! פניי נשארו חתומות במשך 2 דקות. אמנם בדיחת הההיילייטס הראשונה היתה לא נוראית, ובדיחת הקונדום/צלעות/ברביקיו גם היתה בסדר - אבל זה לא היה מספיק בכדי לגרום לי לחייך.
רוב קאנטרל - גם חתיך
וגם מצחיק. דומה קצת למארק וולברג.
קורי - פחדתי שיפתח ב-this is the Ghetto portion... אבל בסה"כ היה מצחיק. הקטע עם הגירלפרנד ואשתו היה חזק.
דאט פאן - מעולה! I don't care what part of Mexico you're from! מקסיקניז
. הפריע לי שהתסכל בשעון כל שניה.
גארי גולמן - החולצה שלו clashed עם הסט + לא מובן מה זה הדבר הצהוב שיצא לו מהשרוול. חוץ מזה רק בדיחת האלוהים הצחיקה.
ג'ף בראון - הפרצוף שלו עצבן אותי בהתחלה. אבל הוא היה מצחיק. הקטשופ והזקנים היה פשוט מעולה. הבדיחה האחרונה לא הצחיקה - ובגלל זה ירד לו
אחד.
קת'י מדיגן - היה לי ג'קט קורדורוי ירוק בדיוק כמו שלה. מעניין באמת איפה הוא. אני נורא אוהבת בדיחות בוש, אז צחקתי בקול גדול (look at the bunny).
שוןקנט - לא הצחיק אותי. בכלל. בקושי חייכתי.
אנט - If she's got an apple, she got a bannana. מעולה!
גם בדיחות האוסמה וגייז בצבא הצחיקו ביותר! בקיצור - ההופעות הטובות ביותר הערב היו של אנט ודאט פאן. ג'יי לאנדן היה מעצבן כרגיל, וגארי היה חלש באופן לא מובן. שאר החבר'ה של עונה 1 לא עד כדי כך הרשימו - חוץ מרוב קאנטרל
- אני מקווה שהוא ישאר, שלפחות יהיה על מישהו להסתכל.
אלימיניישנס (פרק עמוס...) היה די ברור שקורי תלך הביתה. היא באמת היתה החוליה החלשה, שלום. ותודה לאל שנפטרנו מעולה של ג'סיקה קירסון. פשוט מיותרת.