Last Comic Standing 206 ../images/Emo58.gif
טוב, שוב ישבתי לי עם דף וכתבתי לי הערות במהלך כל הפרק. זה כיף לצפות ככה בתוכנית. מהנה יותר. אז נתחיל מההתחלה -
ג'ון הפרון - תפסיק לבכות, זה משחק, משחקים.
הקטע עם הסכינים של טוד גלאס היה הפעם הראשונה שהוא ממש הצחיק אותי. זה היה מעולה. הומור עצמי במיטבו.
משימת האימיוניטי - נחמד שיש את הפיצ'ר הנחמד הזה. וגם המשימה היתה מעולה. אנט יצא גדול, עשה בשכל - וגם אני האמנתי לכל מילה שהוא הוציא מהפה שלו. הכי ענק היה הקטע עם המחילה מתחת לבית של דולי פרטון.
הקטע עם קורי וה"ניגר" - הוא קצת הגזים, אנט כנראה ניסה להעביר נקודה לטוד גלאס (ששוב עומד מאחורי הבלאגנים) - אבל גם אנט היה מטומטם שניסה לעצבן אותו עוד יותר. בסוף, כמובן, הכל הסתדר. אנט יצא הביגר-פרסון שהוא הלך והתנצל. ההצבעות בהתחלה אחרי התיקו, הייתי בטוחה במליוני אחוזים שתמי יקירתי הולכת הביתה. גלאס אמנם טיפוס מעצבן ביותר, אבל הוא מעולה על הבמה. לא הבנתי גם את האסטרטגיה שלה להצביע לקורי - היא לא יכולה לנצח את קורי, ולמה היא לא הצביעה עם שאר הברית שלה? לפרק הבא הפתרונים. ההופעות
הערה לפני - קטע הסטנד-אפ של ג'יי מוהר הוא מאד מיותר. היום פשוט העברתי אותו קדימה, כי ממש לא עניין אותי שהוא לקח את הבן שלו לגן החיות - כאילו, באנו לראות את ההופעות שלהם ולא שלך.
אני מודה שאני משוחדת, אני מתה על תמי. הבדיחות מאפיה שלה עדיין מצחיקות אותי, ובמשך כל ההופעה שלה צחקתי בקול רם.
ההופעה של טוד, לעומת זאת, היתה פחות טובה. ההתחלה וכל הקטע עם הסירחון והמסריחים היה פשוט כך, מסריח ולא מצחיק. הסוף שלו היה טוב - הדאורדורנט/שמפו הצחיק אותי - כי גם אני עושה את זה
התוצאות חשבתי שהתוצאות יהיו צמודות, אך לא האמנתי שתמי תנצח. Go Tammy
מעניין מה יקרה בשבוע הבא. היא צודקת כשהיא אומרת שהאחרים לא חשבו שהיא תצליח. Hell, אני לא חשבתי שהיא תצליח. והערה אחרונה אחרונה לסיום - התכנית מעולה. פשוט מעולה.
טוב, שוב ישבתי לי עם דף וכתבתי לי הערות במהלך כל הפרק. זה כיף לצפות ככה בתוכנית. מהנה יותר. אז נתחיל מההתחלה -