Last Comic Standing 206

maya567

New member
Last Comic Standing 206 ../images/Emo58.gif

טוב, שוב ישבתי לי עם דף וכתבתי לי הערות במהלך כל הפרק. זה כיף לצפות ככה בתוכנית. מהנה יותר. אז נתחיל מההתחלה -
ג'ון הפרון - תפסיק לבכות, זה משחק, משחקים.
הקטע עם הסכינים של טוד גלאס היה הפעם הראשונה שהוא ממש הצחיק אותי. זה היה מעולה. הומור עצמי במיטבו.
משימת האימיוניטי - נחמד שיש את הפיצ'ר הנחמד הזה. וגם המשימה היתה מעולה. אנט יצא גדול, עשה בשכל - וגם אני האמנתי לכל מילה שהוא הוציא מהפה שלו. הכי ענק היה הקטע עם המחילה מתחת לבית של דולי פרטון.
הקטע עם קורי וה"ניגר" - הוא קצת הגזים, אנט כנראה ניסה להעביר נקודה לטוד גלאס (ששוב עומד מאחורי הבלאגנים) - אבל גם אנט היה מטומטם שניסה לעצבן אותו עוד יותר. בסוף, כמובן, הכל הסתדר. אנט יצא הביגר-פרסון שהוא הלך והתנצל. ההצבעות בהתחלה אחרי התיקו, הייתי בטוחה במליוני אחוזים שתמי יקירתי הולכת הביתה. גלאס אמנם טיפוס מעצבן ביותר, אבל הוא מעולה על הבמה. לא הבנתי גם את האסטרטגיה שלה להצביע לקורי - היא לא יכולה לנצח את קורי, ולמה היא לא הצביעה עם שאר הברית שלה? לפרק הבא הפתרונים. ההופעות
הערה לפני - קטע הסטנד-אפ של ג'יי מוהר הוא מאד מיותר. היום פשוט העברתי אותו קדימה, כי ממש לא עניין אותי שהוא לקח את הבן שלו לגן החיות - כאילו, באנו לראות את ההופעות שלהם ולא שלך.
אני מודה שאני משוחדת, אני מתה על תמי. הבדיחות מאפיה שלה עדיין מצחיקות אותי, ובמשך כל ההופעה שלה צחקתי בקול רם.
ההופעה של טוד, לעומת זאת, היתה פחות טובה. ההתחלה וכל הקטע עם הסירחון והמסריחים היה פשוט כך, מסריח ולא מצחיק. הסוף שלו היה טוב - הדאורדורנט/שמפו הצחיק אותי - כי גם אני עושה את זה
התוצאות חשבתי שהתוצאות יהיו צמודות, אך לא האמנתי שתמי תנצח. Go Tammy
מעניין מה יקרה בשבוע הבא. היא צודקת כשהיא אומרת שהאחרים לא חשבו שהיא תצליח. Hell, אני לא חשבתי שהיא תצליח. והערה אחרונה אחרונה לסיום - התכנית מעולה. פשוט מעולה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif LCS 206

זה הולך להיגמר מהר מדי....הם כבר 8 עכשיו, מה שאומר שעוד 3 תכניות והם 5 (מי גאון במתמטיקה) ואחרי זה זהו - הפיינל 5 עומדים להצבעה והציבור בוחר מי הכי מצחיק. מה שאומר (שוב, מנצל את כישורי במתמטיקה) שיש עוד 4-5 פרקים גג. חבל. ולפרק של היום. אנט זוכה בחסינות שהוא מנצח באתגר מדריכי התיירים. הוא פשוט לא ניסה להצחיק כמו השאר (הוא כנראה טוב בלא להצחיק) והשאר פשוט נחנקו ולא הצליחו לתת פייט. אנט הפיל אותם אחד אחרי השני והבטיח לעצמו עוד שבוע בבית. טוד ותמי קיבלו כל אחד 3 קולות כאשר טוד מצביע לתמי ותמי לטוד. החוקים קובעים שבמקרה של תיקו השניים הולכים לראש בראש (מעניין מה קורה שיש תיקו משולש/מרובע/מחומש). האמת, הסט של תמי מצחיק אותי. אני אוהב בדיחות מאפיה, ובערך ב-90 אחוז מהמופע שלה ההרגשה שלי הייתה חיובית. טוד התחיל סביר אבל לקראת הסוף הוא סתם ירה כל מיני דברים שלא תמיד התחברו, והוא הצחיק רק ב-50 אחוז מהמופע שלו. התוצאות היו שקולות ותמי ניצחה עם 55% מקולות הקהל ושרדה. מול קהל בסדר גודל כזה, החומר של תמי מתאים יותר. אני חושב שטוד מול קהל קטן במין קומדי-קלאב אוכל את תמי בלי מלח, אבל לא נכנס על זה לוויכוח. מול קהל גדול עושה רושם שלטוד קשה להתחבר ולזרום, והסט שלו היה די מקוטע. מעניין איך הדינמיקה בבית תשתנה, עכשיו שאין את הרעש של גלאס כל אחד יצטרך למצוא משהו אחר להתעצבן ממנו.

../images/Emo58.gif 206

אני לא בטוח עד כמה תמי היתה יותר מצחיקה, אבל ההדחה של טוד בשלב כה מוקדם ממש מפתיעה אותי. הייתי בטוח שהוא יחזיק הרבה יותר. אמנם אנט לחץ בכוונה על כל הכפתורים של קורי, אבל לקורי מךהתחילה היתה בעיה (הומופובית) עם אנט, ככה שבמחינתי זה היה סתם תירוץ שנפל לקורי להוציא עצבים על אנט, ועל זה ש"תקעו" אותם כשותפים לחדר מה שבטוח- עכשיו לפחות יוכלו לישון יותר בשקט טירה הזו. את הנחירות של טוד לדעתי אפילו אני שמעתי עד כאן, בלילות החמים של ראשון לציון.

De fire

New member
../images/Emo58.gif206

(אני כל הזמן שוכח להחליף כינויים.. בעע) אני לא בטוח עד כמה תמי היתה יותר מצחיקה, אבל ההדחה של טוד בשלב כה מוקדם ממש מפתיעה אותי. הייתי בטוח שהוא יחזיק הרבה יותר. אמנם אנט לחץ בכוונה על כל הכפתורים של קורי, אבל לקורי מךהתחילה היתה בעיה (הומופובית) עם אנט, ככה שבמחינתי זה היה סתם תירוץ שנפל לקורי להוציא עצבים על אנט, ועל זה ש"תקעו" אותם כשותפים לחדר מה שבטוח- עכשיו לפחות יוכלו לישון יותר בשקט טירה הזו. את הנחירות של טוד לדעתי אפילו אני שמעתי עד כאן, בלילות החמים של ראשון לציון.

maya567

New member
איזה מצחיק אתה ../images/Emo58.gif

אולי נשלח גם אותך לאקדמיה לצחוק?
תמי הכי מצחיקה שם. תפסיקו להתווכח איתי. אין עליה. ונראה לי שהתאוריה שלך על קורי וההומופוביה נכונה, ההתפרצות שלו היתה ממש לא במקום.

De fire

New member
חשבתי על האקדמיה, אבל נראה לי

שהעולם עוד לא מוכן לקראתי

Boran

New member
../images/Emo58.gif206

קודם כל, לא הבנתי את הקטע של ההופעה. כאילו, צילמו את כל הופעות הראש-בראש מראש? (משחק מילים) הרי מצלמים את זה מראש, וכתוב בכניסה למועדון מי נגד מי, אז זה לא קצת ספוילר? לא אכפת להפקה? שמחתי שטוד ותמי היו אחד נגד השני, אני לא אוהב אף אחד מהם. תמי- וואט דה פאק? תכתבי חומר חדש קיבינימט. לפחות את זה היה באקדמיה לצחוק. זו פעם שלישית לפחות שתמי מעלה את אותה רוטינה בדיוק. נמאס! תעופי, ביץ'.

Boran

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

בקשר להופעה של טוד לדעתי היא היתה ממש דוחה. "היי, יש לי חרא במכנסיים! תריחו, תריחו!!!!!" (טוב, הוא לא אמר את זה, אבל זו היתה הרמה של הדברים) נכון אתם משפשפים את התחת כי הסבון קטן מדי, ואתם מגרדים עם הדאודורנט את הזיעה בבית השחי גם כשהוא נגמר? בעעעעכס דוחה כ"כ ולא מצחיק בגרוש.

maya567

New member
להופעות ../images/Emo58.gif

מה ז'תומרת צילמו את כל הופעות הראש-בראש מראש? אם אתה מתכוון לבדיחות החדשות שאנחנו רואים מדי פעם - זה בדיחות מהאודישנים בווגאס שלא ראינו בפעמים הקודמות. חוץ מזה, להערה שלך על הכניסה למועדון - עושים את זה בטח בפוסט-פרודאקשן. מוסיפים את השמות שלהם על הצילום של הכניסה. הקהל, מן הסתם, יודע מי מופיע מולו - ובטח מחתימים אותם על טפסי סודיות או משהו כזה.

למעלה