L'ANE ROUGE ב- NICE
לפני כמה ימים אכלנו את אחת הארוחות המהנות בחיינו. האירוע היה למזלנו במימון כמעט מלא (כלומר, שילמנו 20% מהחשבון) והארוחה במסעדה שדורגה בכוכב אחד במדריך מישלן 2005 היתה מופלאה. לארוחה התייצבו 7 אנשים, 6 החליטו ללכת על התפריט הקבוע ב- 65 אירו, השביעי (שאני מקווה שהחליט להציץ כאן
) החליט ללכת על תפריט הא-ל-קארט ונדמה לי שהתאכזב קמעא. הארוחה כללה את המנות הבאות:
שני סוגי כריכונים שהןגשו למרכז השולחן - כריך עם טפנד זיתים נחמד, כריך עם ירקות קצוצים דק - נחמד ותו לא.
מבחר משעשעי חיך שהוגשו לכל אחד - מרק תרד פושר שהוגש בכוס אספרסו, טעימת דג שלא עמדתי על טיבו וטעימת בשר סרטנים. המרק היה פשוט מדהים, והייתי מוכרחה לנגב אותו עם הבגטונים שכל הזמן הוזרמו לכל אחד שרצה (הבחירה היתה בין בגטון לבין לחמניה רכה יותר). 2 הטעימות מהים היו נחמדות, לא הלהיבו. המשך עם צילומים
לפני כמה ימים אכלנו את אחת הארוחות המהנות בחיינו. האירוע היה למזלנו במימון כמעט מלא (כלומר, שילמנו 20% מהחשבון) והארוחה במסעדה שדורגה בכוכב אחד במדריך מישלן 2005 היתה מופלאה. לארוחה התייצבו 7 אנשים, 6 החליטו ללכת על התפריט הקבוע ב- 65 אירו, השביעי (שאני מקווה שהחליט להציץ כאן