Lago Di garda

rakozem

New member
Lago Di garda

מיביקר באזור ויש לו אינפורמציה להתחלק איתי , אנא במהרה, הכל הולך , מלון, השכרת אופניים , מסלולים מענינים , וכל טיפ אחר תודה מאיר [email protected]

lewinson

New member
Lago di Garda

היריעה קצרה מלפרט את כמות המסלולים האין סופית, וגם אין צורך בכך. יש מדריך מצוין ומפורט הנמצא כמעט בכל חנות. המדריך כולל תאורי מסלול, מפות נשלפות ורמת קושי. הבעייה היחידה היא שאנחנו הצלחנו למצוא אותו רק באיטלקית או בגרמנית, כך שאם אתה יכול להזמין מראש מהדורה אנגלית דרך האינטרנט, מה טוב. אנחנו הסתדרנו עם הגרמנית-מפה זו מפה. מבחינת לינה, אני ממליץ על ZOO CAMPING ב- ARCO DI GARDA שהוא כפר קטן ומקסים בפינתו הצפונית של האגם. אם לא בא לכם אוהל, חפש באינטרנט דירות להשכרה. יוצא הרבה יותר זול ממלון ויותר נחמד. נסה את CASA PRANDI ב- ARCO. חפש ב- http://www.lagodigardamagazine.com/index.asp?Lang=2&Menu=14 לגבי השכרת אופניים- יש לא מעט מקומות שמשכירים (בעיקר ב- ARCO וב- RIVA DEL GARDA) אבל קח בחשבון שזה די יקר. 30-60 יורו ליום, תלוי בעונה, בדגם האופניים ובחנות. תבדוק ב- http://www.h-c.it/bike/ לגבי מחירים (לא יודע אם עדיין מפרסמים) וגם קצת מסלולים. בהצלחה, עודד.

rakozem

New member
שאלה יהיו הצרות בחיים

תודה על המידע. הולך ומתמלא התיק עם הנתונים לטיול באזור, אני אהיה בבעיה כי אנחנו יוצאים רק לשבוע הכולל גם יום בביאנלה בונציה . שאלה יהיו הצרות שלנו בחיים .....

evil l l

New member
תשובה

ראשית יש מגוון רחב של אופניים להשכרה במקום (הפפולריות ביותר הם האופניים של scott, אבל אפשר למצוא גם דגמים אחרים). אם תהיו שם זמן קצר, אפשר בהחלט לסמוך על האופניים שיש שם (העלות, אם אני זוכר נכון, לאופני שיכוך מלא טובות היא כ-30 יורו ליום), שווה אולי להביא פדאלים מהבית. לגבי מסלולים, כמו שאמרו כאן קודם בעיקר בגרמנית (אבל אפשר להסתדר עם הספר בגרמנית גם בלי לקרוא גרמנית - ספרי ההדרכה בגרמנית ביחס לאזור הזה הם הטובים ביותר שפגשתי מפות, חתכי רוחב ואורך, פירוט נתונים על המסלול, כמה על אספלט; כמה בדרכי עפר סלולות; כמה בסינגל וכו', כולל סימון הקטעים האלה ע"ג המפה וחתך הרוחב - בקיצור מדהים). אם תחפרו תצליחו לצוא כתבה על המקום של עיתון אופניים (באחד המסלולים המוצעים שם נערכה תחרות דאוניל בשנת 97 או 98 - המסלול ממולץ). האיזור, שמפולח לתירות גרמנית, יקר יחסית + בעונה הזו עשוי עדין להיות קצת גשום. תהנו ותתכננו לירוק דם, כי זה אזור של פידולים רצחניים.

gadiber

New member
מתי מסתיימת העונה הטובה לרכיבה שם?

אם להיות יותר ספציפי - האם תחילת נובמבר כבר מאוחר? (אני משער שכן). שאלה נוספת למביני עניין - עד מתי ניתן לטפס שם? (אני יודע שזה לא פורום הטיפוס, אבל אם מישהו היה וניסה - אני אשמח לקבל המלצות עלמקומות באיזור של גרדה). תודה :)

lewinson

New member
עונת רכיבה וטיפוס

גם בחודשי הקייץ יורדים לא מעט גשמים אך בעיקר אחר הצהריים ובערב, כמו ברוב האזורים האלפיניים הנמוכים (Pres alps). דווקא נובמבר יבש יותר אך גם קר יותר באופן משמעותי. מבחינת רכיבה ואופי המסלולים, אין שום בעייה לרכב בנובמבר, להיפך, אולי עדיף כי יותר נעים. ומכיוון שאין פורום טיפוס (וטוב שכך)- ARCO הוא אחד מאתרי הטיפוס הספורטיבים הטובים באירופה ומתחרה בכבוד ביהלומים צרפתים כ-CEUSE ן- VERDON. מתאים בעיקר לרמות הביניים (5c-6c). גם פה בעייה דומה עם המדריכים הכתובים-גרמנית ואיטלקית בלבד. נובמבר קצת גבולי כי קר והמצוקים מתיבשים לאט. מצד שני, הדולומיטים במרחק יריקה אבל זו כבר אופרה אחרת. נובמבר מעולה בדולומיטים. אם בטיפוס ספורטיבי עסקינן, אז בעונה זו עדיף אתר כ- FINALLE (על הים) ששם יותר חם ויותר יבש. לדעתי יש שם גם אופציית רכיבה אבל אני לא בטוח. תהנו, עודד. (מדריך טיפוס של המועדון האלפיני)

למעלה