Lady GaGa - Born This Way

טוב. סתמי הוא לא - כן ממחזר.

הוא הביא בהחלט תביעת אצבע עם הפקותיו הדרמטיות והנוצצות לעולם הפופ בשנתיים האחרונות. סתמי זה פלואו דה דון,טריקי סטיוארט או דר. לוק.

2Dirrty4U

New member
../images/Emo31.gif

פולו דה דון הפיק שירים מעולים במהלך הקריירה שלו! בעיקר שירי היפ הופ מצויינים!

theone24

New member
נדב צודק, באלבום הזה ההפקות של

"אדום אחד" ממש לא באותה רמה כמו כל שאר האלבום. חוץ מScheiße, המפתיע, כל השאר נשמע בדיוק אותו דבר כמו באלבומים הקודמים שלה. זה לא רע, וזה היה מעולה במפלצת התהילה, אבל הסאונד שלה מאוד השתנה מאז, והוא לא עומד בקצב של שאר ההפקות.

Music Man XD

New member
כתבתי בבלוג את דעתי המורחבת ../images/Emo13.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=IMO1 אשמח אם תקראו

theone24

New member
אהבתי!

הצלחת להצחיק אותי, ואני מסכים עם שורת הסיכום לגמרי. גם אני מחכה לרגע שהמוזיקה שלחה תיהיה העיקר וכל השאר יהיו רק ערך נוסף. היא בהחלט בדרך הנכונה. אתה כותב נהדר, נדב.

spiceupmylife1

New member
מסכימה איתך...

גאגא לגמרי חיה בסרט.. וזו ההרגשה שגם אני מקבלת מהאלבום הזה (בשמיעה ראשונה) היא מנסה בכוח להכניס אותנו לסרט שלה.. הוא לא רע בכלל אבל לא מתעלה על TF ו FM

Itzik200

New member
מאיפה אפשר להוריד?

ובכלל באיזה בלוגי מוזיקה אתם מתעדכנים?

2Dirrty4U

New member
האמת?.. לא בוער לי לשמוע את האלבום שלה

גם ככה סבלתי מ-2 הסינגלים הראשונים הנוראיים. כל השירים שיצאו מהאלבום לרשת לפני שהוא דלף שיעממו אותי רצח ולא גרמו לי לשום רצון או חשק לתת לה את "הכבוד" ולהוריד אלבום שלה ולתת לו שמיעה רצינית ועמוקה. חוץ מזה שיש לי עוד המון אלבומים פי כמה יותר מעניינים שעדיין לא שמעתי. ובנימה אחרת, תמיד כיף לקרוא את דעתכם ואת הביקורות שלכם ואולי אפילו מישהו יצליח לעניין אותי מספיק בשביל לשמוע את האלבום מתישהו בעתיד

GM1988

Well-known member
בינתיים אני שומע את האלבום פעם שנייה סה"כ.

לא ידעתי עד היום שהוא כבר דלף, אז היום מצאתי את המהדורה המלאה של ספיישל אדישן, ואני דווקא מאד נהנה מהשירים עד עכשיו...
הוא פחות אפל ומסתורי ממה שחשבתי שיהיה, והשירים מזכירים את שנות ה90 מאד, כאילו נעשו באותה תקופה לגמרי
הרצועות הטובות שעד הרגע הזה ממש התחברתי אליהם בלי בעיה, אלה : 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 17

מכר6

New member
כבר מחכה לשמוע "מהו שווה"..

אני מנמיך ציפיות לאור התגובות הנ"ל

The Gloaming

New member
טוב, אחרי כמה האזנות..

האלבום הזה ממש גדל עליי. אני עדיין לא יכול לשמוע אותו סתם ככה, אבל בפעילות ספורטיבית / מסיבה הוא מעולה. bloody mary goverment hooker americano schiebe bad kids electric chaple you and i the edge of glory מעולים
בסדר הזה כמובן.

מכר6

New member
אמריקנו שיר ענק!!

ממש דור 2 של אלחנדרו!! אבל האלבום מצריך הסתגלות קלה..

The Gloaming

New member
הוא מסיבתי מאוד, לא כזה שאשמע סתם ככה

אבל במסיבה אעוף עליו כנראה.

למעלה