"אדום אחד" ממש לא באותה רמה כמו כל שאר האלבום. חוץ מScheiße, המפתיע, כל השאר נשמע בדיוק אותו דבר כמו באלבומים הקודמים שלה. זה לא רע, וזה היה מעולה במפלצת התהילה, אבל הסאונד שלה מאוד השתנה מאז, והוא לא עומד בקצב של שאר ההפקות.
הצלחת להצחיק אותי, ואני מסכים עם שורת הסיכום לגמרי. גם אני מחכה לרגע שהמוזיקה שלחה תיהיה העיקר וכל השאר יהיו רק ערך נוסף. היא בהחלט בדרך הנכונה. אתה כותב נהדר, נדב.
גאגא לגמרי חיה בסרט.. וזו ההרגשה שגם אני מקבלת מהאלבום הזה (בשמיעה ראשונה) היא מנסה בכוח להכניס אותנו לסרט שלה.. הוא לא רע בכלל אבל לא מתעלה על TF ו FM
גם ככה סבלתי מ-2 הסינגלים הראשונים הנוראיים. כל השירים שיצאו מהאלבום לרשת לפני שהוא דלף שיעממו אותי רצח ולא גרמו לי לשום רצון או חשק לתת לה את "הכבוד" ולהוריד אלבום שלה ולתת לו שמיעה רצינית ועמוקה. חוץ מזה שיש לי עוד המון אלבומים פי כמה יותר מעניינים שעדיין לא שמעתי. ובנימה אחרת, תמיד כיף לקרוא את דעתכם ואת הביקורות שלכם ואולי אפילו מישהו יצליח לעניין אותי מספיק בשביל לשמוע את האלבום מתישהו בעתיד
האלבום הזה ממש גדל עליי. אני עדיין לא יכול לשמוע אותו סתם ככה, אבל בפעילות ספורטיבית / מסיבה הוא מעולה. bloody mary goverment hooker americano schiebe bad kids electric chaple you and i the edge of glory מעולים