L.I.P אין מילים פשוט :\

numb77

New member
זה אחד הביצועים הכי יפים שלהם עד עכשיו!

זה מדהים באקוסטי השיר הזה! מדהים! מדהים! התרגשתי בטירוף עכשיו לשמוע את הקול הנקי שלה. מושלמת! לא יכולה כבר לחכות שיבואו לארץ. אני נראה לי הולכת לאנגליה בנובמבר!

מאור 448

New member
אנגליה
ואיימי

emperor28

New member
עזבי אנגליה

יש ארגנטינה פנמה באוקטובר וואלה אם היה לי כסף :)

מאור 448

New member
בתור שיר..

יש את האתר youtube to mp3 converter והוא תמיד מוריד לי הכל ואת זה הוא לא נותן...

Brombit

New member
תחפש את המילים youtube ו-mp3 ותראה הרבה

יש כמה וכמה אתרים כאלה

outro

New member
הופעה מצויינת, יחסית לשנים האחרונות

אחת הטובות ששמעתי של האלבום החדש, בכל אופן.

אבל אני באמת תוהה מה קרה לה.
אם משווים הופעות חיות מתקופת the open door, כמו זו, להופעות של אותם שירים מהיום, נניח זאת, משהו לא מסתדר לה היום. אני לא יודע אם הקול שלה פשוט נהיה יותר נמוך בצורה טבעית וקשה לה להגיע לאותם תווים כמו פעם (ואם זה מה שקרה, אז שתכתוב שירים שמתאימים למצב החדש ותתאים את הישנים אליו גם), או שהיא פשוט הזניחה לגמרי את הקול שלה.

GoodEnough

New member
אני בעד האופציה השלישית דווקא

שהשירים החדשים מצריכים ממנה הרבה אנרגיות והיא מבצעת את השירים הישנים פחות טוב בגלל שכבר אין לה אוויר ונגמר לה הקול.

GoodEnough

New member
את האמת?

אני מעריכה אותה הרבה יותר בגלל זה. היא לא מוותרת לעצמה, גם אם זה הורס לה את הקול, ולי הרבה יותר כיף לשמוע אותה כשהיא מתאמצת ועולה בגבהים במקום לשמוע אותה שרה באותו סולם את כל ההופעה... אולי זאת רק אני.

emperor28

New member
משמיעה של הרבה הופעות מתקופת the open door

למשל בהופעה בצ'ילה נגמר לה הקול כבר באמצע ההופעה והשירים נשמעו כאילו היא צרודה לגמרי.... ולמה? כי היא נתנה הכל בתחילת השירים יש שם ביצועים מדהימים ל the only one , sweet sacrafice , going under, weight of the world ... אבל אחרי זה היא איבדה את הקול פשוט...

אותו דבר בעוד כמה הופעות שנתקלתי בהן בין היתר ההופעה בארץ שהיא גם הגיעה חולה אליה אם אינני טועה...

הייתי בהופעה שלהם באתונה והביצועים שלה היו מעולים והיא הייתה במיטבה, שוב איימי בלייב זה תעלומה, איימי קופצת רצה מתפרעת ונותנת את כל הקול שלה, ואין מה לעשות... זה טבעי שהרמה תרד מאיכות אלבום ברגע שזמר לא סתם עומד ושר כמו הרבה זמרים אחרים.

תפסיקו לבקר את הופעות הלייב שלה, אין אף זמר שאתם יכולים להשוות אותו אליה , הן בהתנהגות והן בקול...

idanias

New member

נראה לי כבר עברנו את השלב של הביקורות על ההופעות לייב שלה

למעלה