אני יודע שהטורניר התחיל ב 88
אבל הטורניר התחיל לפעול "רשמית" ואני מדגיש "רשמית" ב1993 מה כל כך קשה להבין לעזאזל? למה היה את הרסלמניה, רויאל ראמבל, סאמר סלאם, סורוויור סיריוס ב 85 86 87 88 89 ולא היה את "המלך הזירה" ? כי זה לא היה רשמי אפילו WWE עצמו לא מחשיב את זה , אז אתם מחשיבים ? לא, מה שהולך לפי WWE הולך אצל כולם, באתר WWE כתוב שהוא התחיל ב 93 רשמית ושהמלך הזירה הראשון היה בראט הארט, אז ככה זה נקבע ואפילו אין טעם להתווכח על זה כי WWE עצמם קבעו בצורה רשמית ככה, ולא כל אחד קובע מה שהוא רוצה. אז בסדר הטורניר לא נוסד בגלל הפיוד של בראט ולולר, אבל בכל זאת הוא נוסד בגלל לולר שהתרברב יותר מידי שהוא המלך מכל הזמנים ובלה בלה בלה. ואני יודע שלולר זכה בתארים שונים אבל לא לא לא ב WWF קולטים ? אולי ג´רי לולר הוא כוכב אדיר בארגונים שונים אבל עוד פעם אנחנו מדברים פה על WWF, וב WWF הוא לא היה סופרסטאר למרות שאני חושב שהוא היה צריך לקבל הרבה יותר ממה שהוא קיבל. וגם אלמלא הוא לא היה פצוע הוא לא היה מקבל אליפות (מקסימום הוא היה מקבל את התואר הבין יבשתי) ולא היה מוכיח את זה ב WWF כי כבר אז בזמנו ב WWF היו מתאבקים יותר גדולים ממנו והיה לוקח לו זמן כדי להוכיח את עצמו וכשהזמן עובר גם הגיל עובר, ואתם יודעים איך אומרים? ג´רי לולר הוא אולי דג גדול באגם קטן אבל דג קטן באגם גדול. ואני מפרש ג´רי לולר אולי היה מתאבק גדול בארגונים שונים קטנים אבל ב WWF הוא היה קטן