KOTR

rshamir

New member
לדעתי

יש שני גמרים אפשריים ואן-דאם מול לסנר או ג´ריקו מול בוקר טי (אם הולכים לפי תבנית של היל מול פייס בגמר).

Crossface

New member
אני לא חושב

שבוקר טי ינצח את לסנר אם זה פייס מול היל אז RVD נגד לסנר לשים לב גם לזה שחוץ מג´ריקו אין ממש סיכוי למישהו מסמאקדאון לאומת ראו שיש להם שלושה (למראות שאני הייתי רוצה לראות את אקס פאק מלך הזירה)

Crossface

New member
איפה התקופה של...

3 שלבים בלילה מלך הזירה היה צריך לנצח 3 קרבות בלילה אחד זה מלך הזירה, לא 2 קרבות וזהו אם כבר יש PPV חוץ מהראמבל שיש לו ייחוד והמנצח מקבל כבוד אז למה לא להשקיע יותר בטורניר עצמו ולא בקרבות מסביב, יש מספיק PPV בשביל זה ולמה לא נותנים למנצח קרב על האליפות?

למה לא נותנים.......

למנצח קרב אליפות ? דבר ראשון פה זה קרב על "מלך הזירה" ואליפות לא קשורה לזה בכלל. דבר שני תזכר בכלל למה כל הסיפור הזה התחיל ב 93 של "מלך הזירה", מה שבטוח לא בגלל אליפות.

Double G 007

New member
צודק...

מלך הזירה זה לעזור למיד קארדר להתקדם, לא להיות No.1 Contender.

אם זה היה כמו שאתם מציעים........

אז יכול להיות שמייבל ובילי גאן היו אלופים וזה נשמע SUCKS לפי דעתי צריך לראות איך ה"מלך" יתפקד בתורר מלך ואיך הקהל יתייחס אליו ורק אז יהיה אפשר לקדם את אותו המתאבק שיזכה

Crossface

New member
ok בסדר קיבלתי

אבל אני עדיין חושב שצריך להיות 3 סיבובים בPPV עצמו כי קרבות האחרים יש מספיק מקום בשאר הPPV בשנה במיוחד אחרי שגם בסידרת ההישרדות ביטלו את קרבות ההישרדות

Crossface

New member
ושאלה

מה באמת הוביל לטורניר מלך הזירה הראשון? אני ראיתי את הטורניר רק בקלטת אני לא הייתי צופה בהאבקות אז

הטורניר הוביל מכך........

שג´רי המלך לולר טען שהוא המלך היחיד שהוא המלך של WWF ושהוא מלך הזירה מכל הזמנים ובלה בלה בלה ואז בא בראט הארט שבאותו זמן היה לו פיוד עם ג´רי המלך לולר ובראט אמר לו שעם אתה כזה מלך ובלה בלה בלה אז כאילו בוא תוכיח את זה בטורניר של מלך הזירה ומי שניצח הוא המלך האמיתי וכמובן שבארוע הזה ב 93 בראט ניצח והוא היה המלך הזירה. כך נוצר הארוע מלך הזירה בגלל אותו ג´רי המלך לולר המתאבק הבינוני. וחייב לציין שהוא פשוט שדרן מעולה והוא וג´ים רוס הם צמד מעולה. עם טעיתי במשהו או שכחתי משהו אז תתקנו או תוסיפו.

hirshfe

New member
טעית בהכל

הטורניר התקים כמעט עשר לפני שהוא נהפך לPPV כאירוע כבלים, שמשודר בכבלים חי לכל דורש. 10 שנים לפני שלולר הגיע בכלל לWWF. ופשוט הפכן אותו לPPV. ברט הרט קיבל כרטיס כניסה ישר לטורניר כי הוא רק הפסיד את תואר שלו הטורניר נערך, ובהכתרה שלו, גרי לולר, המתאבק הנפלא והמדהים, אמר הוא המלך היחידי בWWF, ומכאן התחיל הפיוד בינו לבין הארט. הדבר היחדי שצדקת פה זה שרוס ולור הם צמד שדרים מעולה, כנראה הציוות הטוב ביותר בהיסטוריה

תגובה......

עובדה ש"מלך הזירה" התחילה רשמית ב 93 כך כל מה שיהיה לפני זה לא נחשב, אפילו ההיסטוריה באתר מתחילה מ 93 ולא מ 88 או לא יודע, ועובדה שמלך הזירה הרשמי הראשון הוא בראט הארט ולא כל אלה שהיו לפני זה ואפילו מראים גם את זה שם, לא מאמין ? לך לאתר של WWE כנס לחלון של "מלך הזירה" ושם כל המידע. אז אל תגיד לי טעית בהכל כי כל מה שאמרתי זה נכון, וגם ההגזמה שלך לגבי לולר "המתאבק הנפלא והמדהים", הבן אדם לא קיבל שום תואר בחיים שלו ב WWF, את לולר אפשר להשוות לווילהם ריגל היום פרט לתארים שתי מתאבקים בלי שום כריזמתיות ואתלטיות. אבל מה אני חוזר לולר הוא שדרן מעולה.

rshamir

New member
הארוע באמת קיים מ1988

אבל הפיי-פר-ויו התחיל רק ב1993, לכן האתר סופר רק מ93. אגב, ברט הארט זכה בתואר מלך הזירה גם באחת השנים בהן הארע לא שודר בפיי-פר-ויו. לגבי הפיוד בין לולר להארט, הוא אכן התחיל רק כאשר לולר תקף את ברט בזמן ההכתרה, לכן זאת טעות לומר שהפיי-פר-ויו נוסד בגלל הפיוד בין ברט ללולר. אגב, ג´רי לולר נחשב אגדת היאבקות בארה"ב. תלמד קצת את ההיסטוריה ותיווכח שהוא היה כוכב אדיר עוד לפני שהוא הגיע ל-WWF (אם תראה את הסרט איש על הירח עם ג´ים קארי, תוכל לראות את התפתחות אחד הפיודים/סטוריליינים הגדולים בתולדות ההיאבקות, בין לולר לאנדי קאופמן) ובכמה אזורים הוא עדיין כוכב ענק. אלמלא הפציעה והתביעה שהוגשה נגדו אשר הרחיקו אותו מהזירה כאשר הוא התחיל ב-WWF, הוא כנראה היה מוכיח את זה גם ב-WWF.

מה זאת אומרת ג´רי לא זכה באף תואר?

ב-WCCW/USWA הוא היה האלוף הבלתי מעורער והוא גם הגן על תוארו שם בטורניר כמו KING OF THE RING

hirshfe

New member
היטמן זכה גם ב-91

לפני שהיה טורניר. לגבי לולר, אל תשכח שהוא מבוגר והוא יליד 49, כלומר הוא כבן 53, מבוגר יותר מפלייר. הוא פשוט כבר לא יכול לעשות את מה הוא עשה כשהוא צעיר, הלוואי הרבה מתאבקים היו מבינים את זה (פלייר, הוגן, עוד אחד שלא נציין את שמו כדי לא להרגיז אותך) את התואר הראשון שלו הוא החזיק ב-1970 מרבית הקריירה שלו כמתאבק מאחוריו. תבדוק בקלטות ותראה מה הוא עשה כשהוא היה צעיר, ואז תפסול אותו

אני יודע שהטורניר התחיל ב 88

אבל הטורניר התחיל לפעול "רשמית" ואני מדגיש "רשמית" ב1993 מה כל כך קשה להבין לעזאזל? למה היה את הרסלמניה, רויאל ראמבל, סאמר סלאם, סורוויור סיריוס ב 85 86 87 88 89 ולא היה את "המלך הזירה" ? כי זה לא היה רשמי אפילו WWE עצמו לא מחשיב את זה , אז אתם מחשיבים ? לא, מה שהולך לפי WWE הולך אצל כולם, באתר WWE כתוב שהוא התחיל ב 93 רשמית ושהמלך הזירה הראשון היה בראט הארט, אז ככה זה נקבע ואפילו אין טעם להתווכח על זה כי WWE עצמם קבעו בצורה רשמית ככה, ולא כל אחד קובע מה שהוא רוצה. אז בסדר הטורניר לא נוסד בגלל הפיוד של בראט ולולר, אבל בכל זאת הוא נוסד בגלל לולר שהתרברב יותר מידי שהוא המלך מכל הזמנים ובלה בלה בלה. ואני יודע שלולר זכה בתארים שונים אבל לא לא לא ב WWF קולטים ? אולי ג´רי לולר הוא כוכב אדיר בארגונים שונים אבל עוד פעם אנחנו מדברים פה על WWF, וב WWF הוא לא היה סופרסטאר למרות שאני חושב שהוא היה צריך לקבל הרבה יותר ממה שהוא קיבל. וגם אלמלא הוא לא היה פצוע הוא לא היה מקבל אליפות (מקסימום הוא היה מקבל את התואר הבין יבשתי) ולא היה מוכיח את זה ב WWF כי כבר אז בזמנו ב WWF היו מתאבקים יותר גדולים ממנו והיה לוקח לו זמן כדי להוכיח את עצמו וכשהזמן עובר גם הגיל עובר, ואתם יודעים איך אומרים? ג´רי לולר הוא אולי דג גדול באגם קטן אבל דג קטן באגם גדול. ואני מפרש ג´רי לולר אולי היה מתאבק גדול בארגונים שונים קטנים אבל ב WWF הוא היה קטן

טורניר מלך הזירה לא התחיל ב-88

טורניר מלך הזירה התחיל בשנת 85 או 86 והראשון שזכה הוא דון מוראקו כבר שכחתי

hirshfe

New member
אתה צודק

הטורניר באופן "רישמי" התחיל ב-93 וגרי לולר, לא הגיע להשגים מרשימים ב-WWF אבל עדין הטורניר לא התחיל באופן רישמי בגללו, אחרת הוא לפחות משתתף בו, מה שהוא לא עשה. והוא עדיין מתאבק ענק, שאמנם שמרבית הקריריה שלוכמתאבק מאחוריו

למעלה