כמה מחשבות
ונתחיל עם המובן מאליו: אי אפשר היה לתת ל- RVD לזכות במלך הזירה. RVD נמצא בדעיכה. הוא לא משולב באף סטורי ליין, הוא לא מחדש שום דבר. והאמת - כמה כבר אפשר לראות אותו נותן בעיטות מסובבות ועושה רולינג ט´נדר ? כנ"ל ג´ריקו - האם הקהל או אתם הייתם מוכנים לראות עוד פיוד ארוך ומייגע איתו במאבק על האליפות ? אני לא. זה לא ממש הפתעה שלסנר זכה בטורניר. רוב הפורום כבר ניחש את זה עוד הרבה לפני. הכל הראה שזה מה שהולך לקרות. לדעתי אין סיכוי שלסנר יתמודד מול האנדרטייקר בסאמרסלאם - אחד מהם (או שניהם) חייבים להתחלף, גם בגלל סגנון ההיאבקות הדומה שלהם הידוע בתור סגנון "אני הולך לכסח ליריב את הצורה ואני לא מוכן לקחת באמפים בכלל", גם בגלל ששניהם הילים ואני לא חושב שזה יעבור והסיבה הראשית היא (וצר לי מאד - ביג רד דוויל) היא הקרב העלוב שטייקר נתן במלך הזירה. הרבה זמן לא ראו ב- WWE קרב משעמם כל כך ואיטי כל כך. הדבר הכי גרוע הוא שאפשר היה לראות שזה לא בגלל HHH, אלא בגלל טייקר. מצטער מאד אבל אין על האיש הזה, הוא לא יכול לסחוב עליו מיין איבנט ! כמו שהיה ברור לי כבר לפני חודש שלסנר יזכה במלך הזירה, ככה ברור לי כבר עכשיו שטייקר לא יהיה אלוף בזמן סאמר סלאם. וייתכן מאד שגם ברוק לסנר יאבד את הטייטל שוט שלו ,אולי אולי בגלל היפרדות מהיימן והצטרפות שלו ל- NWO. אם כבר הזכרנו אותם, את ה- NWO, הם נתנו הופעה מאד מיותרת במלך הזירה. מה שעדיין לא משנה את דעתי שמשהו גדול הולך לקרות שם (כבר נתנו רמזים על HHH למרות שזה לא בטוח). עוד הופעות מיותרות היו שייכות לרוק, בוקר טי וגולדאסט שלא ברור למה קנו להם כרטיס.