לסנר......
לסנר הוא מתאבק טוב הוא מתאבק שהוא נמצא כהיל היום ובהחלט מגיע לו לזכות במלך הזירה כי במתאבק הזה רואים בו את העתיד וגם צריך שינוי ב WWF לא רק הסמרטוטים הקטנים האלה שרצים שם בלי סיבה, ברוק לסנר אולי מתחיל ברגל שמאל אבל בקרוב מאוד הוא יעבור לרגל ימין וזה לא קשור לפול היימן ולא קשור לשום שטויות שאתם אמרתם ההפך פול היימן מוביל אותו בדרך הנכונה, המתאבק הזה הוא לא בליגה של האנשים שדופקים לו הסמרטוטים האלה , ובגלל הסמרטוטים האלה הוא נראה כמו סמרטוט, ואני חושב שבגלל זה מקדמים אותו מהר כי הוא לא מתאים לשם הוא מתאים ללגיה הגבוהה של WWE הוא בהחלט לא מתאבק מהשרה השניה כפי שהציגו לנו אותו לפני מלך הזירה, אולי אחרי מלך הזירה יתחשבו בו יותר ויעשו ממנו משהו נורמלי. דבר שני, אתם חושבים שרוסו יעזור בכל החרטא הזה ? שום דבר לא יעזור את המשחק העיקרי משחק פה וינס מקמהון, ומה שוינס יחליט בתסריט האישי שלו, זה מה שהתסריטאים יעשו. דבר שלישי, אנדרטייקר לא ראוי להיות אלוף, מי כן ראוי להיות אלוף ? טריפל אייץ´? רוק? בעבר אוסטין? כמה זמן אפשר אותו חרא כבר שנים מאז 99 כל הזמן אותם אלופים כל הזמן (רוב הזמן לפחות) כמה אפשר לחרוש על הדבר הזה ? כמה ? עם אנדרטייקר לא ראוי אז מי כן ? ג´ריקו ? הפוץ הקטן הזה שהוא פשוט היה בדיחה בתור האלוף הבלתי מעורר הזה. מי עוד אנגל ? הליצן הזה עם הפיאה הוא יותר מתאים ? מי עוד , RVD השמוק הקטן הזה בלי שום כרזימה בלי שום שואומניות מצידו הוא מתאים ? האנשים האלה לא מביאים שום ערך לחגורה, בידי האנשים האלה החגורה נראת זולה ומכוערת בינתיים רק הוגן ואנדרטייקר נתנו משמעות לשם החדש "בלתי מעורר" ולחגורה החדשה ולא אף אחד אחר, ביג דיל טריפל אייץ´ היה אלוף בלתי מעורר אפילו קרב אחד הוא לא נתן בראו או סמקדאון כדי להגן אליה, הוא סתם הלך איתה כמו בובה. אני מצידי בעד זה שאנדרטייקר יחזיק את החגורה עד סאמרסלאם ויפסיד אותה לברוק לסנר, ואני חוזר שוב פעם על הדברים שאמרתי ברוק לסנר = אנדרטייקר שניהם התחילו באותה הדרך ושניהם הגיעו מהר מאוד לתהילה (ברוק כבר בדרך), גם אז חשבו מה אנדרטייקר מתאבק חדש בלה בלה בלה הוא יהיה אלוף גרוע, אבל הוא הוכיח לכולם שהוא שווה את זה, ככה גם יהיה ברוק לסנר כשהוא יהיה אלוף הוא יוכיח לכולם שהוא שווה את זה