KOTR - דיווח חי - ספוילר

אילן די

New member
KOTR - דיווח חי - ספוילר

טורניר מלך הזירה משודר ברגעים אלו. שני קרבות חצי הגמר התקיימו. שני קרבות מרשימים ביותר. בקרב הראשון ניצח RVD את כריס ג´ריקו לאחר פייב סטאר פרוג ספלאש. ג´ריקו לאחר ההפסד, לא רצה להפסיד בכבוד וביצע את חומות יריחו על RVD. בקרב השני כצפוי ניצח ברוק לסנר את טסט בקרב אדיר. טסט ביצע את שני מהלכי הסיום שלו על ברוק (כולל המגף לפנים) וברוק יצא משניהם. ברוק נעזר במנג´ר שלו, פול היימן כדי להביס את טסט. אם כך - הגמר יהיה בין RVD לברוק לסנר.

Crossface

New member
אילן דחוף, תגיד לי ../images/Emo58.gif

מה שהיה לפני רגע עם HHH וה NWO........ טייקר מצטרף לNWO??? נראה לך? או שסתם אני כבר פרנואיד

Crossface

New member
ולהלן התוצאות ../images/Emo58.gif (דא!)

לאפקט דרמטי...נא לחכות לדיווח של אילן מולי הולי מיצחה את טריש וזכתה באליפות הנשים ג´מי נובל ניצח את הוריקאן בעזרתה של נדיה וזכה באליפות הקרוזוויט קורט אנג´ל ניצח את הוגאן בהכנעה ברוק לסנר ניצח את RVD בגמר מלך הזירה בעזרתו של פול היימן טייקר ניצח את HHH למרות ההתערבות של רוק אז חוץ ממלך הזירה....טעיתי בכל ההימורים כל הכבוד לי

אילן די

New member
חשוב להוסיף

שקורט אנגל ניצח את הוגאן בהכנעה וביושר לאחר שהוגאן הוריד לו את הפיאה. שכחת שריק פלייר ניצח את אדי גאררו. כרגע HHH לא הצטרף ל- NWO. הם רק הציעו לו את עזרתם ואמרו לו לסמן אם הוא רוצה שהם יבואו. הוא לא סימן כלום. לא מובן לי מה הרוק חיפש ליד הזירה בקרב האליפות, אבל במהלך הקרב הוא חטף בעיטה מטייקר. לאחר שהתאושש הוא לקח כיסה והלך לכלות את זעמו בטייקר אבל פגע בטעות ב- HHH. לאחר ש- HHH הפסיד (בקרב ארוך, משעמם ומייגע , אחד מקרבות האליפות הגרועים ביותר שראיתי) רוק עלה לזירה וביצע רוק בוטום על טייקר. HHH שהתאושש ביצע פדיגרי על רוק, ואז טייקר התאושש וביצע צ´וקסלאם מסיים ל- HHH. נקודת אור של הערב היתה השיחה המשעשעת בין בוקר טי, גולדאסט ורוק. חביב. בסה"כ פיי פר ויו בינוני מינוס.

מטומטמים טיפשים טעות גדולה

וינס לא מסתכל לטווח ארוך למה לסנר מה הבעיה לשים את אר וי די אני לא מבין דווקא לסנר כזה צעיר חסר נסיון חבל ואני ממש לא מבין את הקטע שהלך בין רוק טייקר לטריפל משגע אותי מה רוק מחפש מה יש לו נגד מישו אחד מהם טייקר או טריפל כאילו סתם בא והתערב אני מעריך שזה חלק מתהליך שבו רוק הולך להפוך להיל

גם אני לא מבין.......

מה בדיוק רוק חיפש ליד הזירה ? תשובה שלי אישית : אני לא יודע מה רוק חיפש אבל הוא בהחלט מצא לו פיוד עם טריפל אייץ´ וטייקר, פיוד שלישייה, כמו טייקר טריפל אייץ´ והוגן, ונראה לי שמאוחר יותר טריפל אייץ´ יהפוך להיל ויצטרף ל NWO

BinNs

New member
מראה לי שרוק הולך לעשות מיני פיוד

עם טייקר, לוקח לו תאליפות.. ופוגש את לסנר בסאמרסלאם.

גלשדה

New member
שיט kotr ספוילר

טוב בטורניר ניצח לסנר את אר וי די טייקר ניצח אתה הלמסלי אנגל ניצח את הוגאן מולי ניצחה את טריש נובל ניצח את הוריקן הוו וו אי עושים טעות אחרי טעות הם נותנים ללסנר טיטל שוט בסאמרסלם זה ממש אבסורדי ממש טיפשי זה יהרוס הכל זה יהרוס את החברה הוא לא יודע להתאבק הוא כמו גולדברג בגירסא גרוע פי עשר

hirshfe

New member
מסכים ולא מסכים

טעות לתת לסנר לנח כל כך מוקדם. אבל, לסנר מתאבק נפלא, אם רק יתנו לראות את מה שהוא יודע, כרגע הוא נראה כמו חיכוי חיוור של גולדברג, הוא יכול יותר, הרבה יותר.

ספוילר../images/Emo58.gif

הקינג אוף דה רינג היה מצוין ברוק זכה בקינג אוף דה רינג [יש איזה כיף] רק משחבל שהוגאן הפסיד לאנג[עדיף שיתנו לבנאדם לנצח את הקרבות האחרונים שלו]

כוס עמוק

על התוצאות האלו!!! איך נותנים ללסנר טייטל שוט הוא דפוק הקהל שונה אותו. אתם תראו שזה ישתנה.

KOBEMANIA

New member
אינקרדיבלה

ותארו לכם שזה המצב כשוינס רוסו מאחורי הקלעים חייב להגיע מהפך ומהר

Pazc1

New member
פשוט בדיחה ה WWE והלסנר הזה

אחרי שאני חושב ומסתכל על הדברים , אני רואה כמה זה עלוב . אני אולי טועה טיפה אבל עדיין אני חושב שאני צודק בחלק גדול ממה שאני הולך להגיד . שמתי לב שהלסנר הזה הוא פשוט בדיחה . הבנאדם לא מסוגל לנצח קרב בצורה חוקית ונקייה . כל הקרבות שלו ( אולי כולם ) הסתיימו בנצחון של הלסנר בגלל שהיימן הזה התערב . וגם אתמול זה קרה ב KOTR . אני לא יודע מה ה בעיה של ה WWE אבל זה פשוט בדיחה מה שהם עושים ממנו . הבנאדם מקבל קרב מול האלוף ( למה האנדרטייקר ?! ממש לא מגיע לו ) בלי שהוא מנצח קרבות בצורה נורמלית . שוב אולי אני טועה בחלק מהקרבות שלו , אבל זה ממה שראיתי .

אוף זה מעצבן הכול סלט אחד גדול

כול כך הרבה דברין לא מובנים קורים בסטורי ליין לסנר עכשיו זכה מקבל זכות נגד טייקר ובאותו ערב רוק מתערב בלי שום סיבה נגד טייקר טריפל מה גמר את הסיפור שלו ? פתאום עשו פלייר נגד גררו מטומטמים הכול סלט האן ווי או מה עשו איתם לא רואים שום קרבות שום פיודים שום דבר משמועותי הכול זלט עשול סלט בקרוזוויט פתאום הביאו את נובך מה עם מסטריו ? מה עםהאינטרקוננטל הזניחו אותו פעם היו קרבות נהדרים על התואר הזה למה הזניחו את זה? יאללה אני מקווה שרוסו יעשה סדר הבן אדם גאון ויצירתי מאוד בלאגן אחד שלם בגלל זה הקהל לא רוצה לראות הוא לא מבין כלום איך דברים מתקשרים שם אחד לשני הכול סמטוחה אחת גדולה ( כמו ההודעה שלי עכשיו שכתבתי)

rshamir

New member
תיקון אחד ../images/Emo58.gif

אין שום ערובה שלסנר יקבל קרב מול טייקר. הקרב שלו על התואר יהיה בסאמרסלאם. לפני כן יש את ונג´נס והתואר יכול להחליף ידיים לפני סאמרסלאם.

לסנר......

לסנר הוא מתאבק טוב הוא מתאבק שהוא נמצא כהיל היום ובהחלט מגיע לו לזכות במלך הזירה כי במתאבק הזה רואים בו את העתיד וגם צריך שינוי ב WWF לא רק הסמרטוטים הקטנים האלה שרצים שם בלי סיבה, ברוק לסנר אולי מתחיל ברגל שמאל אבל בקרוב מאוד הוא יעבור לרגל ימין וזה לא קשור לפול היימן ולא קשור לשום שטויות שאתם אמרתם ההפך פול היימן מוביל אותו בדרך הנכונה, המתאבק הזה הוא לא בליגה של האנשים שדופקים לו הסמרטוטים האלה , ובגלל הסמרטוטים האלה הוא נראה כמו סמרטוט, ואני חושב שבגלל זה מקדמים אותו מהר כי הוא לא מתאים לשם הוא מתאים ללגיה הגבוהה של WWE הוא בהחלט לא מתאבק מהשרה השניה כפי שהציגו לנו אותו לפני מלך הזירה, אולי אחרי מלך הזירה יתחשבו בו יותר ויעשו ממנו משהו נורמלי. דבר שני, אתם חושבים שרוסו יעזור בכל החרטא הזה ? שום דבר לא יעזור את המשחק העיקרי משחק פה וינס מקמהון, ומה שוינס יחליט בתסריט האישי שלו, זה מה שהתסריטאים יעשו. דבר שלישי, אנדרטייקר לא ראוי להיות אלוף, מי כן ראוי להיות אלוף ? טריפל אייץ´? רוק? בעבר אוסטין? כמה זמן אפשר אותו חרא כבר שנים מאז 99 כל הזמן אותם אלופים כל הזמן (רוב הזמן לפחות) כמה אפשר לחרוש על הדבר הזה ? כמה ? עם אנדרטייקר לא ראוי אז מי כן ? ג´ריקו ? הפוץ הקטן הזה שהוא פשוט היה בדיחה בתור האלוף הבלתי מעורר הזה. מי עוד אנגל ? הליצן הזה עם הפיאה הוא יותר מתאים ? מי עוד , RVD השמוק הקטן הזה בלי שום כרזימה בלי שום שואומניות מצידו הוא מתאים ? האנשים האלה לא מביאים שום ערך לחגורה, בידי האנשים האלה החגורה נראת זולה ומכוערת בינתיים רק הוגן ואנדרטייקר נתנו משמעות לשם החדש "בלתי מעורר" ולחגורה החדשה ולא אף אחד אחר, ביג דיל טריפל אייץ´ היה אלוף בלתי מעורר אפילו קרב אחד הוא לא נתן בראו או סמקדאון כדי להגן אליה, הוא סתם הלך איתה כמו בובה. אני מצידי בעד זה שאנדרטייקר יחזיק את החגורה עד סאמרסלאם ויפסיד אותה לברוק לסנר, ואני חוזר שוב פעם על הדברים שאמרתי ברוק לסנר = אנדרטייקר שניהם התחילו באותה הדרך ושניהם הגיעו מהר מאוד לתהילה (ברוק כבר בדרך), גם אז חשבו מה אנדרטייקר מתאבק חדש בלה בלה בלה הוא יהיה אלוף גרוע, אבל הוא הוכיח לכולם שהוא שווה את זה, ככה גם יהיה ברוק לסנר כשהוא יהיה אלוף הוא יוכיח לכולם שהוא שווה את זה

bralon

New member
Big Red Evil DeviL

תגובה על מה שאמרת שלמי מגיע להיות האלוף הבלתי מעורער לדעתי לקיין מגיע לביג שוהו או אולי אפילו כריס בנואה שלא עשו איתו הרבה חוץ מהתואר הבין יבשתי ולדעתי גם רקישי יכול להיות אלוף לא רע

BRALON......

אני מסכים איתך לקיין ולביג שואו וכריס בנואה מגיע להיות אלוף, אבל רקישי לא כל כך.

למעלה