כל מיני
עברית ואנגלית בכל הרמות (דיבור, הבנת הנשמע, כתיבה קריאה) אכדית - טוב דיבור, הבנת הנשמע וכתיבה לא רלבנטים, אבל בזמנו (לפני שעזבתי את התחום ) שלטתי די טוב בקריאה ברוב הדיאלקטים/תקופות (זו שפה שהתשמשו בה כמעט שלושת אלפים שנה במרחב מאוד גדול כך שהיו הרבה כאלה), בדיאלקטים מסוימים, אפילו הגעתי לרמה שיכולתי לקרוא ישר מהיתדות ללא שימוש בכלי עזר כמו לקסיקון יתדות ומילון וזכרתי פרקים שלמים מעלילות גלגמש ועשרות מובאות מחוקי חמורבי בע"פ (ועכשיו שאני חושב על זה, יכולתי גם לכתוב בכמה דיאלקטים....). גרמנית - דיבור עילג, הבנת הנשמע טובה, כתיבה עילגת, קריאה בינוני (עיתון אני מסוגל לקרוא ברמת הבנה די טובה, אבל בשביל משהו מעבר כמו ספר - אני אזדקק למילון). ערבית - ספרותית, למדתי לפני המון שנים, אבל אני עדיין מבין את רוב מה שאומרים בחדשות, מסוגל לקרוא טקסטים פשוטים ועם מילון אפילו טקסטים ספרותיים מאוד מסובכים וקשים. לדבר - אפס (ואני מקדיש את ההודעה לאוניברסיטה העברית שמוציאה אנשים שמסוגלים לקרוא את הקוראן אבל לא לשאול "מה שלומך ואיך אתה מרגיש?"). צרפתית, ספרדית, איטלקית ותורכית - דיבור וכתיבה ממש רצוצים, הבנת הנשמע והנקרא ברמה מאוד בסיסית (בוא נגיד שאי אפשר למכור אותי בשפות האלה, ועם מילון ביד אני יכול לקרוא טקסטים ברמת כותרות בעיתון). אוגריתית, ארמית שומרית - ידע בסיסי בהבנת הנקרא (יכולת לקרוא טקסטים פשוטים עם מילון). זהו אני חושב בערך.