Kevin Garnett

rapgamer4ever

New member
מגניב אחושילינג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת סופרסטאר ענקי. הכי מפורסמים שראיתי בתחום הספורט הם... אולג ליסגור (שחיין בינ"ל שהיה בתחרות בארץ) וואדים אלכסייב (שחיין עבר בינ"ל שאימן אותי שנה). הראשון החזיק לפני כמה שנים בשיא עולם ב-50 חזה, השני מקום 4 באולימפיאדה.

../images/Emo207.gifאנדריי בלאטץ' ממש רצה טריפל דאבל אתמול

מול הנטס, הוא מבין שהוא מרחק ריבאונד אחד מטריפל דאבל ומנסה לעשות הכל כדי להשיג אותו אבל זה לא הולך לו
הוא עושה עבירה על לופז, חברו לקבוצה לוקח ממנו את הריבאונד אח"כ, הוא מנסה לשכנע את ז'ינליאן לתת לו לקחת ריבאונד בזריקת עונשין שבסוף נכנסת ועוד מנסה להחמיץ ליי-אפ 4 שניות לסיום כדי לקחת ריבאונד לעצמו אבל לא מספיק... http://www.youtube.com/watch?v=dIIqvaOnOyk

somone141

New member
לא הבנתי חחחחחח

מה ריקי ניסה לעשות? ולמה סלואן היה עם פרצוף של 'וואט דה פאק קורה פה'. מוזיקה מפגרת ברמות.

חח אני אסביר

היו כמה שניות לסיום המשחק ולאדון ריקי היו 10+ אסיסטים ונקודות אבל רק 9 רבאונדים. הוא קיבל מסירה מחבר לקבוצה וזרק לסל של עצמו. אחר כך הוא לקח את הרבאונד של ההחטאה שלו בשביל שהיה לו גם 10 רבאונדים וטריפל דאבל. קל להבין שסלואן היה המום ממה שריקי עשה. זה מזכיר לי אגב משהו שקרה לפני כמה שבועות בסוף משחק של סקרמנטו כשהילטון ארמסטרונג ניסה בשניות האחרונות של המשחק לרפד את הסטטיסטיקה שלו בחטיפה. http://www.youtube.com/watch?v=Ljq59M9xXjA

somone141

New member
חחחחחחח

הפרצוף של סלואן..... הריב' הזה נחשב לריקי בסוף? אמריקאים... אני רואה את לברון ג'יימס גם עושה את זה מתישהו.. אגב מוזיקה מפגרת אבל גם קורעת. רק מזה בסוף שם? לא קשור לאירוע עצמו. חחח הזוי בקיצר

OrEl74

Well-known member
מנהל
חחחחח אתה מלך בחיי

מה קשור לברון עכשיו? ולעצם העניין האמריקאים האלה דפקטים ברמות, לפחות במקרה הזה היה להם שכל לא לרשום לו ריבאונד כי זה באמת היה מוציא אותם דבילים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה ילד!!!

יעבור לו מתישהו. בכל מקרה קשה לי להאמין שהוא עד כדי כך רודף אחרי הסטטיסטיקות שלו בשביל לעשות דבר כזה אידיוטי.

somone141

New member
מסתבר שזה הוא

ואין בעיה עם זה, חשוב לו יותר מהרגיל סטטס ולכן הוא גם משתדל בכל משחק להשיג טריפל דאבל. הוא גם אמר זאת במפורש שאחרי ניצחון טריפל זה הדבר הכי חשוב לו. מקווה שלהבא לא תחשוב שאני סתם שונא אותו וסתם בא לי להקניט אותו. אני אף פעם לא שונא שחקנים גדולים, גם לא אותו, רק חושב שקצת הרחיקו איתו לכת. שחקן מדהים עדיין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שאתה שונא אותו

אגב, כל שחקן צעיר בהתחלה חושב בעיקר על הסטטיסטיקה ואני יודע שתתעצבן ממה שאני אכתוב אבל אתה באמת חושב שבעונה ההיא שקובי קלע איזה 400 נק' בדקה הוא חשב על הקבוצה? גם לג'ורדן היו עונות של 37 -35 נק' למשחק ואני מבטיח לך שבעונות האלה הקבוצה לא עניינה אותו בכלל. הוא ידע שהקבוצה שלו לא תעשה שום דבר בפלייאוף ודאג להעצים את שמו ברחבי העולם וזאת לא כזאת בושה לעשות את זה בתחילת הקריירה. אני די משוכנע שבשלב הזה של הקריירה לברון חושב יותר על האליפות ופחות על הסטטיסטיקה האישית שלו.

somone141

New member
אין לי מושג

אם הוא חשב על עצמו ולא על הקבוצה.. אני רק יודע שבתקופה ההיא הוא שיחק למעשה לבדו, למעט שחקן שניים, ולא הייתה לו אמונה בחבריו, דבר שהוביל אותו לזרוק המון ומן הסתם גם לקלוע המון. רק בקשת הטרייד מוכיחה כמה הוא לא שחקן של סטטס, אחרת מה הבעיה להמשיך להפציץ בקבוצה פח? בכל מקרה לעולם הוא לא הראה, בפומפי או רמיזה, שמספרים חשובים לו כ"כ.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נו ברור!

אם היה לו שחקנים לידו אז מן הסתם היה בשביל מה לשחק. מה שאני אומר זה שבסיטואציה הזאת שהוא שיחק די לבד היה שווה לו לרוץ סביב המספרים האישיים ולא לדאוג להצלחה של הקבוצה כי גם ככה הם לא יגיעו לשום מקום. אגב, קח את גארנט כדוגמא המספרים שלו בסלטיקס לא ירדו רק בגלל שהוא הזדקן אלה גם בגלל שפתאום היה לו עם מי לשחק ובשביל מי לשחק. זה לא איזה משהו נדיר.

somone141

New member
ובכל זאת

הם היו רחוקים משחק אחד מהדחת אולי הקבוצה הטובה במערב, פיניקס, עם סגל כזה... לא הייתי מזלזל גם בסיבוב ראשון בפלייאוף.

עידו17

New member
אם כבר הזכרנו את מאנו ג'ינובילי

סתם אנקדוטה, למי שרוצה מושג על הבנאדם והשחקן. במשחק מול מינסוטה בדצמבר היה חסר למאנו ריבאונד אחד לטריפל דאבל אחרי 28 דק' בלבד. בשלב מסויים בתחילת הרבע האחרון הוא התעייף, וכשפופוביץ' שאל אם הוא רוצה להשאר כדי להשיג את הריבאונד האחרון ואת הטריפל דאבל הראשון בקריירה שלו, במשחק של 20 הפרש, הוא סירב ואמר שמעדיף לנוח. אחרי המשחק אמר שטריפל דאבל "זה עניין גדול בשבילכם האמריקנים... אותי זה ממש לא מעניין"...

למעלה