Kevin Garnett

Guram100

New member
Kevin Garnett

14 שנים בליגה לא לימדו את KG לדבר אנגלית ולא אשפת ביבים. עיקר הריכוז שלו במשחק היה לקלל את לברון בשפת הג'ורה שאותה ירש כנראה מאיזו משתנה ציבורית. זה לא מתאים למישהו שלקח אליפות. שחקן טוב וטיפש כמו נעל. לא מבין למה הוא לא מקבל טכנית.

ThEgReEnKiNg

New member
מה קרה? אתה רוצה שכולם יהיו נחמדים

ילקקו ללברון , צריך קצת רוע בליגה הזאת. תשאל את רון ארטסט את קוין גארנט אולי זה "מלוכלך" אבל הליגה הייתה כל כך משעממת בלי שחקנים כאלה. אחת הפעמים הראשונות מאז דשון סטיבנסון אי שם לפני טריליון שנה , שאני רואה מישהו שקצת מתנגח ומתלכלך עם לברון , תענוג.

rapgamer4ever

New member
מה מלוכלך איפה זה מלוכלך?

טראש טוק זה מלוכלך? אז אולי גם לשרוק בוז לשחקן זה מלוכלך? אולי להרעיש בזמן זריקות עונשין זה מלוכלך? צריך לצאת מזה, אנחנו רואים NBA ולא קט סל נערות. טראש טוק בין השחקנים רק מוסיף. את רון ארטסט זה לא ממש רעיון טוב לשאול כי הוא קצת בעייתי מבחינת חציית גבולות, אבל טראש טוק זה מבורך. מלוכלך זה פלופינג, לדוגמה.

ThEgReEnKiNg

New member
לדעתי ולדעתך זה לא

גם לדעת רוב חובבי כדורסל משנות ה90 זה לא. אבל יש אנשים שחושבים שטראשטוק זה מלוכלך כן.

עידו17

New member
לא קשור לתקופה

עניין של להבין את הדחף התחרותי, ומה הוא מוציא מאנשים. הרי ברוב המקרים גם אלה שעושים את הטראש טוק הם חברים מחוץ למגרש ויתחבקו כשיתחיל המשחק הבא. לא צריך להוציא מפרופורציות.

Guram100

New member
כמה דברים

1. אין לי בעיה עם טראש-טוק. תמיד היה ותמיד יהיה. 2. יש עת לטראש-טוק ועת לשחק כדורסל. 3. גרנט שחקן ענק אבל הייתי מצפה ממנו אחרי 14 שנה בליגה וביחוד עם משכורת של 16,000,000$ לתת טיפה מנהיגות ולחשוב למשל שאפשר לעשות דבל טים ורוטציה בהגנה כדי לא לתת ללברון לקלוע 20 רצוף באותו אופן ולעשות צחוק מהקבוצה שלו, וזה במקום לקלל בן אדם שעתיים בלי הפסקה. 4. מסתבר שמעולם לדבר טראש-טוק ולצאת בהצהרות יומרניות מעולם לא הוסיפו כבוד למישהו. 5. קובי בריינט הוא בחור חכם ואפילו הוא למד שמוטב שלא להגיד "We gonne take care of business", אחרי שנוצח פעם-פעמיים ועשה מעצמו אידיוט מושלם. גרנט איננו חכם והוא לא לומד. 6. אני מאד את רון ארטסט. הוא משחק מדהים בלייקרס. אז הוא זימבר במכות אוהד שהוציא אותו מדעתו. זה בכלל לא קשור לעיניין. 7. אני פריק של הנ.ב.א מתחילת שנות ה-80 לא ה-90. 8. לפי "התענוג" שלך, נראה לי שאתה שונא את לברון באופן אישי. צא מזה בן אדם. במשך השנים הרבה פעמים הייתי מתחרפן שהקבוצה הפייבוריטית שלי נוצחה אבל לא יכולתי שלא להתפעל כמה טובים הם המנצחים. צא מזה. הבחור מוכשר ונחמד.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo6.gif

מי שונא את לברון? תפסיק להגיד דברים בלי כיסוי , זה מוריד מערכך. אני אוהב את זה שסוף סוף מישהו מתנגד ללברון וקצת מתלכלך איתו , עם קובי הרבה שחקנים מתלכלכים כבר שנים (צ'ילדרס , ארטסט , בארנס לא חסר..) אז הגיע הזמן שיציקו גם קצת ללברון. ארטסט לא רק זימבר אוהד מכות הוא עושה עוד המון דברים "מלוכלכים" תסתכל על הסדרה נגד הלייקרס בשנה שעברה , או שתחפש את הקטע שהוא פשוט מוריד לפול פירס את המכנסיים באמצע התקפה.

Guram100

New member
ליכלוכים

מוריד מערכי? רק עכשיו קלטתי אותך אחרי שהסתכלתי וראיתי שאתה בין 21. אתה מתחיל לעצבן אותי עם הנימוסים שלך. חבל שלא רשמת בפרופיל את מספר הטלפון של אבא שלך כי הייתי מיעץ לו שישים אותך בעונש. תגיד איך יש לך זמן להתעסק עם הנ.ב.א כל הזמן? אתה לא אמור להיות בצבא? או שאתה נמצא יום יום בבית אחרי שאתה מסיים להכין למפקד שלך קפה? תגמור צבא, תישכב עם אישה, לך ללמוד משהו, ושתגיע למינימום גיל 30 אתה מוזמן לכתוב לי תגובה. את ארטסט אני מכיר עוד לפני שסיימת לינוק ותמיד היה רשע. בגלל זה הוא בלייקרס של היום. הם מתים על שחקנים כמוהו. תילמד משהו - עדיף לנצח במקום להשתלח. ראיתי גם שאתה אוהד הניקס. מה הפלא? זה פשוט אתה. הניקס תמיד גייסו כל מיני שחקני אשפתות קשוחים אלופים בלקלל ולעשות הכול חוץ מלנצח מישחק. לעולם יהיו אפסים.

Or Amit

New member
מה נהיה איתך בנאדם?

ברוך הבא לפורום, אני בן 27, לי מותר לדבר איתך? הבנאדם ענה לך לעניין, את דעתו, מה אתה מחפש להכנס בו?

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo6.gif

אז ככה. סיימתי צבא , תודה על הדאגה. אני יכול לתת לך בכיף את מספר הטלפון של אבא שלי , אבל לא נראה לי שהוא ישמח לדבר עם אפסים מתוסכלים. תמיד הורג אותי אנשים שנכנסים לפורום מסויים , ויורדים על אנשים שאוהבים נ.ב.א?! מה אתה עושה פה אולי? שכבתי עם מספר נשים תודה על הדאגה , לא מעוניין להגיע עדיין לגיל 30 למה להקדים את המאוחר. לא אוהד ניקס ואפילו לא קרוב לזה , תודה על התגובה העלובה מקווה שלא יצא לי להתדיין איתך יותר, אידיוט.

Or Amit

New member
מר בחור

גם ממך אני מבקש להרגע במיוחד עם העלבונות על אוהדי ניקס

סלים וארזה

New member
מנהל
אתה רק בן 37? אז מה אתה כותב כאן בכלל? אני ראיתי NBA גם בתחילת שנות ה-80 כאשר בערוץ 1 העבירו את "כדורסל מעולם אחר" בשחור לבן. קודם תעבור את גיל 40 לפני שאני ארשה לך לכתוב כאן בפורום. עכשיו אחרי שסיימנו עם מה שלא רלוונטי, אנא ממך, הגב לעניין בלי להתייחס לגילו של גולש.

reem077

New member
אני לא רואה בארטסט בכלל שחקן מלוכלך

פשוט שחקן הגנה קשוח, בסדרה שנה שעברה נגד הלייקרס לא ראיתי ממנו דברים מלוכלכים, זה שהוא הוריד את המכנסיים לפול פירס זה פשוט מצחיק, זאת בדיחה, זה לא נקרא להיות מלוכלך, מלוכלך זה מה שקובי עושה שהשופט לא רואה והוא דופק למישהו מרפק רק בשביל לדפוק מרפק, מלוכלך זה ברוס בואן שם רגליים לשחקנים שיפלו וכו'... האוהד שאתה מדבר עליו שארטסט "דפק לו מכות" שפך עליו הרבה בירה לפני זה ובכלל כל הקטע הזה בדטרויט זה מקרה חד פעמי.

../images/Emo207.gif וויין רוני. ../images/Emo32.gif

בדיוק חזרתי מטורקיה (אנטליה), וראיתי שם במלון את ווין רוני, איזה מגניב זה היה. אני לא אוהד של מנצ'סטר או משהו, אבל תמיד מגניב לראות מישהו כל כך מפורסם ברמה עולמית. הוא ישב עם הבן שלו ואישתו, שם את הרגל הפצועה שלו על כיסא אחר וראו שהיא קצת חבולה, אבל זה לא היה נראה רציני מידי. אמרתי לו שאני מקווה שהוא יחלים בקרוב , והוא אמר שגם הוא מקווה מן הסתם. הוא היה מאוד נחמד, ואפילו הצטלם עם אח שלי (בן 10) שהוא אוהד מנצ'סטר וממש התרגש. לא רציתי להציק לו יותר מידי אז הלכתי אחרי זה, אבל חוץ ממני לא נראה שאף אחד אחר זיהה אותו, בטח היה לו נחמד שמזהים אותו, אפילו אם זה קצת מציק לפעמים. תכלס, זה בטוח הספורטאי הכי מפורסם שאי פעם דיברתי איתו. פעם גם מכרתי ספר (עבדתי בחנות ספרים) לאולמרט ולאילנה דיין, וזה פחות או יותר כל הדיבורים שלי עם מפורסמים... אני אעלה את התמונה של אח שלי עם רוני בימים הקרובים אם זה מעניין מישו...

ThEgReEnKiNg

New member
מגניב מאוד

שונא את מנצ'סטר , מעריך מאוד את רוני שחקן באמת גדול. הכי גדול שהיה לאנגליה בהרבה שנים האחרונות.

SHITBREAK3

New member
חח מוזר משהו

בד"כ רוב האנשים ששונאים את יונייטד זה בעיקר בגלל רוני...

SHITBREAK3

New member
מה הקשר

בדיוק כמו כריסטיאנו רונלדו...רוני לא נתפס כבן אדם עם האופי הנחמד ביותר בעולם....בלשון המעטה. שילוב של זה ביחד עם הכישרון העצום שלו גורם לחלק גדול מהשנאה כלפי מנ יו

פשוט סביר להניח, שרוב האנשים ששונאים את

מנצ'סטר שונאים אותה מלפני 2004 או לא משנה מתי רוני התחיל לשחק שם. "שנאה" בספורט היא דבר שקשה להיפטר ממנו. אנשים שנאו את הלייקרס לפני קובי בגלל שזה טבעי לשנוא את הקבוצות הטובות. בארץ, יש המון אוהדי מנצ'סטר, אבל כל אוהד ליברפול/ארסנל שונא את יונייטד הרבה לפני שרוני בכלל חשב לשחק כדורגל. ברור שיש אנשים ששונאים את מנצ'סטר בגללו, אבל המילה רוב היא קצת משונה. בכל מקרה חן, כל הדיון הזה הוא סתם קטנוני (מצידי כנראה
), אז אני אעזוב אותו...

ממש לא מוזר..

אני לא מת על יונייטד בעיקר בגלל השחקנים השחצנים שהיו בה, ועדין בה כמו נאני, רונאלדו, סקולס וגם ברבטוב.. אבל רוני חלוץ גדול, ותמיד אמרתי שהוא בין השחקנים היחידים שאני אוהב ביונייטד. איך אפשר לשנוא את רוני? הוא אפילו לא שחצן..

למעלה