KEN JUTSU SEMINAR

שי רגב

New member
../images/Emo9.gifשאלה: האם לצפלין יש אינפרה אדום?

הוא קולט גם בלילה???

שי רגב

New member
תגידו, בדיחות "פנימיות":

זה כמו "שיטות פנימיות"? (ועוד שאלה: הן נמנות על השיטות "הקשות" או "הרכות"
). ו-"בדיחות חיצוניות" הן פחות "רוחניות" ???

brunoflexe

New member
האם יש תוכנית למקרה גשם ?

ומה הקשר לקרב מגע לתכנים של הסמינר ?

Sensei

New member
Lets think POSITIVELY

You asked a good question about the Krav Magan Yisroeli. The old traditional NONCHANGING RYU's and its contrast-The NEW. Always when a contrast is shown both tend to stand out more clearly and in doing so valued more.BOTH As for the rain.lets think positively.Besides ,like our friend Vice has said ,whats a little rain.Besides rain is a blessing,especially when it is falling this time of year.Lets wait and see.I love nature especially on Friday mornings.​

Sensei

New member
Television crew

I have been contacted by a Television crew that is interested in coming to the Seminar. Anyone who is not interested in being in a MOVIE can tell them at the park not to film them.Also they have to ask permission of the other teachers if they can be filmed or not, when they teach or demonstrate their techniques. Private individuals ARE NOT ALOWED to bring movie cameras. If they come, and if it doesn't rain I dont see any problem getting TV coverage for a KORYU Martial arts Seminar. Shimon​

סליחה על הבורות.....שאלות תם....

כמי שהתכוונה לפנות בכח הכח את זמנה הנדיר ולבוא לסמינר הנ"ל בתקווה שיזכרו לי חסד נעורים (ואם לא - תגידו עכשיו), ושלא מפלים נשים הרות.... לא הצלחתי להבין את הלו"ז: מדובר על אומנויות חרב או על קרב מגע? חצי בחצי? שנית, לאור הכללים - האם יש סידור/התנגדות לאמהות שתאלצנה לעזוב מוקדם מסיום האירוע המתוכנן כי יש להן ילדים לאסוף מהגן? (שוב אם כן - אנא אמרו מראש). שלישית , עניין הצילום נראה לי קצת נאיבי. הזמנתם קהל חופשי, ואתם עושים את האירוע בפרק הירקון - מקום ציבורי לכל הדעות. מנסיון קודם שהיה לי בסמינרים, פגישות וכיוב' באתר זה, תוך דקות מתאסף קהל סקרנים מצוייד היטב בכל אמצעי הצילום, ואם האירוע נמשך יותר משעה, הם גם מודיעים זה לזה בטלפון סלולרי. לא רק שהם מצלמים חופשי (ואני לא ממש רואה איך ניתן יהיה להגביל את זה), הם גם מפריעים לעיתים, מעירים הערות ומנסים להצטרף (ולכן שלמה דוד למשל נוהג לגדר מראש את האתר בסרטי ניילון). נראה לי בעייתי משהו לבצע אירוע אומנויות לחימה כולל הדגמות באתר כה ציבורי, להזמין אליו כל דכפין, ומאידך לכתוב שאנשים פרטיים לא מורשים להביא מצלמות... או ששוב לא הבנתי נכון.....

Sensei

New member
Pictures

can be taken ,however no movie/video cameras.Woman Kendo or Iaido practitioners can participate ,those who are not pregnant of course.​

Sensei

New member
OF course

if it rains the Seminar is cancelled,and we will have to make a future date.Lets be optimistic..​

כמובן???? נו באמת......

א. אתה יכול להיות קצת פחות שוביניסט ואם אתה כבר שולל השתתפות נשים הרות לפחות תכתוב את זה בלי ה"כמובן"! לי, למשל, בתור רופאה בישראל, ובתור מי שבילתה את כל ההריון הראשון שלה בדוג'ו (עד השבוע האחרון), זה ממש לא נראה "כמובן". משום מה גם לאף אחד מהמורים שלי, ומעמיתותי שהיו באותו מצב זה גם לא נראה "כמובן", ידידי המלומד. ואני בהחלט מצפה להסבר. וכאן מגיע ב' ב. תפרט בבקשה: למה? במיוחד כשמדובר באירוע חיצוני שאינו בתוך דוג'ו ומבחינה ביטוחית אינו מכוסה ממילא וממילא לא חלה כל אחריות שילוחית או אחרת על המאמן לבטיחות המשתתפים. איני משוללת הגיון אבל התאמנתי מספיק כדי לדעת את גבולותי ואת גבולות אילו שאני מתאמנת איתם (ובמקרה תכננתי להביא עימי את הבעל שטוען להיותו אביו של היורש הבא כדי להתאמן איתו), שלא לדבר שאני מכירה, קצת, את אופי האומנות..... לפני שאני ממשיכה לשפוך עליך אש וגופרית, ובעיקר לנוכח מזג האוויר המתרגש עלינו אעצור כאן ואמתין לתשובות. (נ.ב. אפשר להיות מנומס גם באנגלית...)

tessen

New member
שלום אמא של רום

אחת הסיבות לבקשה שלא יתבצע צילום וידאו, היא מקור השיטה אותה מייצג סנסאי בארץ (ואני אחד מתלמידיו). השיטה עצמה ניתן לומר נשמרת די בגבולות אלו שמתאמנים בה ואין שום כוונה לתת אפשרות למידה לאנשים מחוץ לה. הוראות אלו לא הומצאו ע"י סנסאי אלא מראשי השיטה ביפן וארה"ב, שמעוניינים לשמור על הידע שלה בגבולות אלו, על מנת למנוע בעיקר מסחור. תוכלי לקרוא על כך גם באתר, בארה"ב הם מחמירים יותר ואינם מוכנים לקבל כל אחד ישירות לאימונים. רודם כל עוברים מאין מסלול הגנה עצמית ולפי הערכת מדריכים יוחלט אם ימשיך התלמיד להתאמן או לא.

היי - התעצבנתי מההריון לא מהצילום!

עניין הצילום פשוט נראה לי מגוחך כשמדובר על פארק הירקון בארץ. ההסבר הגיוני אולם על אחת כמה וכמה נראה לי שלפיכך לא עורכים הדגמה בפארק הירקון אלא בדוג'ו סגור. ןלהזכירך, כוונתי הבסיסית היתה לבוא ולהתאמן עם הבעלול - כך שמימילא אני הייתי אמורה להיות האובייקט ולא להיפך...,.

tessen

New member
נכון זה נשמע מגוחך

המטרה שעושים זאת בפארק הירקון, בגלל שהרוב מכירים את המקום. גם אנחנו באים רק עם חלק מהשיטה שהוא קנג'וטסו ומתוכו גם חולקים חלק, מכאן העניין של מפגש עם עוד שיטות. המטרה היא לא להציג את מרכולתנו כמו שאומרים ולשכנע אנשים לבוא אלינו כי אנחנו הכי טובים. אלא להכיר עוד כאלו שלוקחים חלק בשיטות מסורתיות (יפניות) בהן יש עבודה עם חרב.

Sensei

New member
Hello

I hear what you are saying and respect your point of view.I dont know exactly what Art you practice but the Koryu kenjutsu arts are dangerous to a certain extent with possible accidents occuring.It is true that I am not the Head instructor at the Seminar(when ever it will be)and only one of many other instructors going to be present. Also I am not in charge and dont give orders.However since I did take the initiative to get the ball rolling and since you had asked me, I gave you my opinion.IF you wouldnt have asked and if you would have come I wouldnt have turned you away,I just personaly would not instruct you and work with you.I am sure there are others that will be willing to instruct(perhaps you are an instructor an I am not aware of this since we are not acquainted one with the other) you and are even more competent. True you are the one to decide what is correct for yourself and your family .I too have the right to decide what is right for me.I appreciate your honesty and your direct response .​

למעלה