KEN JUTSU SEMINAR

Sensei

New member
KEN JUTSU SEMINAR

FRIDAY ,19TH OF DECEMBER PARK YARKON 9:30-13:00 TO BRING BOKEN AND DAIJO(6FT STAFF) THE PUBLIC IS INVITED TO VIEW SEMINAR. ONLY KEN JUTSU AND/OR KENDO AND/OR IAIDO PEOPLE ALOWED TO PARTICIPATE.​

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסדנת קנג'וטסו 19.12.03,

בפארק הירקון, 09:30 עד 13:00. הקהל הרחב מוזמן לצפות, אבל רק מי שעוסק באופן סדיר בקנג'וטסו, קנדו או אייאיידו, מוזמנים להשתתף. בבקשה להביא בוקן ומקל ארוך (דאיג'ו, כמטר ושמונים).

Sensei

New member
TIME TABLE

THE FOLLOWING IS A TIME TABLE AND SCHEDULE OF EVENTS FOR THE UPCOMING KORYU KENJUTSU SEMINAR. 9:15-seminar begins(getting acquainted) 9:30-10:45 KAZE ARASHI RYU Kenjutsu 10:45-11:30 KENDO KATAS,KORYU IAIJUTSU 11:30-12:30 NINJUTSU -KORYU KENJUTSU 12:30-1:15 Special guest instructor-Geiy Doar (Dan 4) KRAV MAGAN YISROEL-instruction in disarming hand guns.​

ביום שישי הקרוב נהיה שם...

חוץ מכמה עשרות שיורדים לאימון מיוחד בנגב. בהדגמה יעבדו בכיף י., א. וכמובן י. המנוסים מאוד. יהיו נוכחים ויעזרו ס., מ, ד, וכמובן א. (במיל.)

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifהודעות נמחקו

אוהד סמט, אקב"ן, וכולם - קחו ואליום או שתורידו את הווליום, או שניהם. זה קורה יותר מדי, אין לזה מקום כאן. הערה לאקב"ן: אם אתם מתעקשים לדבר ב"קודים סודיים" בפומבי, אל תתפלאו שהופכים את זה לבדיחה. הערה לסמט: אם אתה צוחק על אנשים, אל תתפלא שהם מתרגזים. בקשה מכולם: לנשום עמוק, להירגע, לחשוב מחשבות חיוביות.

דוד, תודה, האמת שהתכוונתי להודעה

השניה בשרשור... אבל אני לא צוחק על אנשים, אני רק מנסה לבדוק את גבולות הסבל האנושי בשביל אבשלומט

לא תמיד מבינים אותך כמו שהתכוונת,

ואבשלומט אינו היחיד שקורא את הודעותיך. ואני שונא למחוק.

דוד כפרי

לשניה לא נרעשתי ולא הזדעזעתי. יש ביני ובין אוהד שיחה נעימה במסרים וגם לדעתי ההודעה שלי הייתה מטופשת, די בכוונה, והזמינה בדיחה. מה שהעיר אותי הייתה התגובה להודעה של אוהד. אצלנו מקובל שתרבות הדיון אינה מערבת נושאים אישיים אלא אם אחד המתדיינים הזמין זאת במפורש או ברמז. לדעתי לחם כפריעבר את הגבול הדק של דיון ענייני והכניס עלבון אישי לתוך מה שהיה שרשור כללי. איני בטוח שהוא מהארגון אותו אני מייצג כאן.

תיישושו חקלאי,

עם כל הכבוד, לא אכפת לי מי "מייצג" ארגון, ומי "סתם" כותב בפורום. אכפת לי שאיכשהו, הסוג הזה של כעסים ועלבונות מגיע הרבה יותר מאנשים מסויימים, הרבה פחות מאחרים. הפורום הזה לא שייך לשיטה או לבית-ספר מסויים, ולא תמיד מבינים כאן בדיחות פנימיות. צריך לזכור את זה. דוד

הקל

New member
דוד כפרי

"בסדר" לא יכתבו כאן יותר "בדיחות פנימיות" אני אדבר עם חברים שאני מכיר מהארגון. יש כאן מישהו מקפוארה? אגב מה שלום הבמבה באימוני פורום? ק.צ.מ.מ.מ Anybody? אני עף לפ"ת להביא לך חתול מהדיוטי פרי?

גקל

New member
גקל ודוד כפרי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מספיק עם ההבלים האלו במטותה!!! רציתי לשאול בקשר לצ'י של ילדים: האם לילדים יש צ'י? האם הצ'י של הילדים מתפתח בטאי צ'י? האם הצ'י של ילדים מתחזק אם הם עובדים הרבה על לו קיק? מה אומנות הלחימה העדיפה לילדים שלא רוצים לפגוע בצ'י שלהם? אם נופל עלי פסנתר, איך אני יכול להשתמש בכוח שלו כדי לישם את עקרונות הטן טיין? השאלה האחרונה לא קשורה לילדים, מצטער דוד. כעת אפתח שרשור חדש, אסמן בצורה שתהיה נהירה לקוראים את נושא השרשור. אכתוב לדובלבן שיכניס את הנושא לשרשורים החשובים. תמיד אעשה שיעורי בית ולעולם לעולם לא אשתמש בבדיחות פרטיות, לעולם. בדיחות ציבוריות אפשר?

gafni

New member
שרותים ציבוריים לא מסריחים מעודף

שימוש. הם מסריחים משימוש לא נכון. כמו גם בדיחות.

אדרבא, כיתבו בדיחות פנימיות כמה שבא

לכם! אבל קחו בחשבון שמי שאינו "בפנים" לא יבין, ויכול לעשות מזה צחוק (מצד אחד), או להיעלב (מצד שני). אל תתרגזו אם קורה א, התנצלו אם קורה ב, וחפשו חתולים מתים ככל שתאווה נפשכם הדוויה. והיזהרו מעצי הבאובאב!

למעלה