Keep It Real

Grandmaster KC

New member
מה הכוונה?

אבל אני יודע שאם בכל הדיסק אתה שומע Murder Inc,Your My down ass bitch או Livin it up וכל הקליפים שלו חוזרים על עצמם,אז זה די ברור. לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה,מה אתה אומר?

2PAC4EVER

New member
אז זהו ש....זה לא מה ששומעים

בכל הדיסק, זה רק הקליפים ואומן שפוי לא יוציא קליפים שיורידו מכירות אלא יוציא קליפים שיעלו מכירות נכון? אז קח את הדיסק האחרון או כל דיסק אחר שלו, וכשאתה מגיע לשיר שהיה לו קליפ תדלג ואאאאאאאאאאז תבוא ותגיד מה אתה חושב על ג´ה רול.

Grandmaster KC

New member
נכון, אבל אתה חושב..

שהם צריכים לחזור על עצמם כל פעם? והיה לי את הדיסק האחרון של ג´ה רול,ואהבתי כמה שירים. אמרתי ואני אומר שוב שיש כמה שירים של ג´ה רול שאני אוהב. אבל הסגנון שלו לא משהו, שלא לדבר ה-Flow והליריקס הלוקים בחסר. נראה לי שביזבזתי יותר מדי הודעות על ראפרים כאלה. אמרתי את הדעה, מי שלא אוהב אותה, תחיו עם זה.

אז זהו

שאני טוען שאצל הרבה אומנים גם ה"איכותיות" היא פוזה שהמטרה שלה למכור יותר.דוגמא:-לדעתי אלישיה קיז היא בלון יחסי ציבור ולמעשה היא מוכרת מראה(למרות שלדעתי היא גם די מכוערת אבל יש שחושבים אחרת) לא פחות מבריטני או ג´ניפר לופז.סתם דוגמא(ואני יודע שרבים לא יסכימו איתי אבל זו דעתי). מה אני מנסה להגיד בעצם?שאי אפשר לדעת באמת מה הכוונה של כל אומן,לפחות אלו שעושים קליפים.בסופו של דבר אם אתה נהנה מהמוזיקה זה לא באמת חשוב.יש לך ספק שבהוליווד עושים סרטים למטרה אחת והיא כ-ס-ף?ועדיין אני בטוח שיש סרטים הוליוודים שאהבת.

EmGee

New member
תראה

אלישיה קיז היא אמנית מאוד מוכשרת, זה שהיא נראית טוב זה לא הופך אותה לממוסחרת

EmGee

New member
לא

וזה לא העניין אם היא ספציפית יפה או לא העניין שלא כל מי שנראית טוב היא ממוסחרת (מה שחבל שזה הרוב) ואם זה לא קשה אז תעלה תמונה שלה בלי הצמות

יש לה כישרון

אבל לדעתי הדיסק שלה הוא פשוט שיעמום מתמשך שמומלץ רק לאנשים עם נדודי שינה קשים. בוודאי שנכון להיום הרעש סביבה מוגזם. וכן-אם היא הייתה ניראת כמו ג´יל סקוט אף אחד לא היה מתייחס אליה.

Grandmaster KC

New member
לא יפה!יפהיפייה

בלי צמות, עם צמות לא משנה. ואני אהבתי את הדיסק שלה, דיסק טוב מאוד.

אז אני אומר לך שמחוץ לקליפים

הבחורה מפלצת. הדיסק?כל אחד והטעם שלו.אותי הוא איכזב.

Grandmaster KC

New member
תעצרו הכול כאן!!!!

"ואני לא מסכים עם זה שאמרת שהיפ הופ צריך להיות רק להערת מסרים" תאמר לי משהו,אתה יודע לקרוא??איפה אמרתי שהיפ הופ צריך להיות רק להעברת מסרים?אנשים,תקראו את מה שאני כותב לפני שאתם מברברים. אני לא אמרתי את זה ואני לא אומר! אז אני אחזור על עצמי. מוזיקה שחורה מתחילתה היתה מוזיקה ברובה להעברת מסרים.אין רע בשירי מסיבות וכל דומיה, אבל אסור שהיפ הופ יהפוך לפופ שחור.סוף ציטוט!

baduist

New member
פספסתם, פספסתם, פספסתם

סה"כ אני מנסה להעלות כאן דיון. אז בואו קודם כל לא נכעס, זה דבר ראשון, נכון? עכשיו, כמובן שכולנו יודעים שכל אחד יבחר מה שטוב לו, מסר או לרקוד או וואטאבר. אבל מעבר לזה, אני מנסה להבין מה גורם לאנשים להעדיף דווקא מסר ולא שירים לריקודים. מה בעצם כל-כך רע ב´פופ´? לגביי "משהו שעושה לך לחשוב" - גם אני מעדיף טקסט מחוכם על טקסט פשוט, אבל למען האמת המון שירים שיש להם מסר - לאחרונה - כתובים בצורה הכי פשוטה שיש, ככה שהםא לא עושים לי לחשוב, אלא סתם מעבירים לי מסר שידעתי גם מבלי לשמוע את השיר. מבינים למה אני מתכוון? הלאה - מוסיקה שחורה לא התחילה כמדיום להעברת מסרים, בשביל זה יש טלפון. היא שימשה ככלי - אבל לא רק. ובטח שלא הומצאה עבור העברת מסרים. בואו ננסה לענות לא מתוך עצבים, אלא מתוך רצון להשתתף בדיון, יש?

belistirs

New member
מי?

מי אמר שבראפ אמור להיות מסר??? יענו השירים הראשונים היו עם מסר וגם עכשיו יש הרבה שירים עם מסר אבל ליפעמים צריך גם להקשיב למשהו קליל לא? ולמה לגה רול לעשות סתם אלבומים?ולמה לאמינם ועוד...? פשוט ככה זה המוסיקה של רובם... תאמין לי את הכסף הזה הם לא חייבים אני מבין איזה ראפר בינוני שרוצה להיתפרנס עם משכורת גבוהה אבל אמינם?הבנאדם טחון כסף ואותו דבר גם גה רול

Grandmaster KC

New member
זה לא ככה המוסיקה של רובם

או מה שניסית לאמר.אתה צריך קצת לפתוח את העיניים. יש יותר בראפ והיפ הופ מג´ה רול,נלי ואמינם. אני כבר לא ידבר על Wu-Tang,יש את ההרכב הענק A Tribe called Quest,שמשלבים קצב וביטים ברמה גבוהה מאוד וגם ליריקס מעולים.כל שיר זה יצירה. תדע שגם הצלחה לא מודדים רק בכסף.הבעיה שהראפרים האלה חושבים שכל המשחק הזה סובב כסף וכל מה שמתלווה אליו. דוגמא מכוערת נוספת זה J.D,ג´רמיין דופרי,המפיק של Soso Def.רק לראות את הקליפים שלו ולשמוע את הליריקס הדפוקים שלו ואפשר להבין. שביקשו ממנו להגיב על הקאמבק של Dr. Dre שאמר על ג´רמיין שהוא ה-"Mini Me" שלו,הוא אמר שאולי הוא קטן מידות אבל... והוציא חבילת שטרות מהכיס ונופף אותה מול המצלמה.עלוב

belistirs

New member
אחי...

אני שומע הרבה ראפרים ותאמין לי אני לא סובב עליד אמינם גה רול... ונלי?מי מקשיב לתרנגול הזה עם הפלסטר? תראה שיעשו מה שבראש שלהם זה הראפ שלהם אם אתה אוהב אותו ואם לא! אבל המילה ממוסחר כבר זיינה את הפורום מכל הצדדים כל ראפר שרואים פה או עם יציאה רעה קוראים לו פה ממוסחר וזה חבל וזה גם הורס..

למעלה