kaskaim

charmedgirl

New member
לורליי, איפה משיגים את הסבונים

האלה? נודע לי עליהם רק ביום ו' ככשמעתי את סבתא ג'מילה בתוכנית של ירון אנוש.

לורליי43

New member
אז עשיתי חיפוש מחודש עם הפרטים בתפן

וזה העלה תוצאות לא רעות בכלל. אז ככה- "כדאי לשלב בסיור הגלילי הזה ביקור בחנות "סבון הפלא של סבתא ג'מילה". בחנות ששמעה יצא למרחוק, ניתן למצוא מבחר אדיר של סבונים טבעיים בריחות משכרים: לוונדר, וניל, נענע, הדרים ועוד. גם שמנים לגוף ניתן למצוא שם, ומני מרקחות סודיות המהוות מזור לגוף ולנפש. טל: 049974435, פקס: 049873776 אי מייל: [email protected] "במשך עשרות שנים מכרו נשות פקיעין סבון טבעי משמן זית וצמחי מרפא שבהם נתלו תכונות ריפוי לשלל תחלואים - מפצעי בגרות ועד אקזמה בכפות הידיים והרגליים. "הסבון של סבתא ג'מילה", שמטיילים רבים מכירים את מרפסת ביתה שעל הכביש הראשי, עבר לאחרונה שדרוג. התעשיין סטף ורטהיימר הציע לג'מילה חיר לשכור שטח בפארק התעשייה תפן ולהפוך אותו למפעל ענק לייצור סבונים. כעת הסבון של סבתא ג'מילה הוא מותג שמשווק ברחבי העולם, מאוסטרליה ועד יפן. הסבונים מגיעים במבחר ניחוחות ובהם צמחי בר, יסמין, רוזמרין, עשב לימון, נענע, גרניום, פריחת הדרים ולוונדר. המחיר: 15 שקל לסבון."

malya2

New member
So where do you buy this?

I gto some relatives in Israel. I can ask them to buy this for me.

לורליי43

New member
פקיעין

אם אני לא טועה שם המקור. ובחנויות טבע, קראתי גם שבבתי מרקחת. יש אתר שכרגע אי אפשר להכנס אליו, תנסי בהמשך. http://www.alternativli.co.il/gamila.htm

מירי,

New member
האמת? לא יודעת....

"דווקא" בכותרת שמתי נקודות.... והנה עוד כמה.... < לא ידעתי שאני מפחידה כ"כ
>

לורליי43

New member
את יודעת שה"טון" באינטרנט

נקבע גם לפי הסימנים. סימן קריאה, אצלי לפחות, משמש במקרים שאני רוצה "להדגיש בעוצמה" את ההודעה.

מירי,

New member
ברור שלהדגיש בעוצמה

שלא יתבלבלו בין מה שהיה פעם פינה קטנה בפקיעין למפעל שיש היום..... אבל זה לא צריך להפחיד..... <ראית כמה נקודות?
>

malya2

New member
Yes

I write in English cause I am living abroad, In the USA.I do not know this soap.What abotu it?Thanks for your answer.

גאיליי

New member
עניתי לך למסר

אבא שלי מזמין ממנה ישירות היא מסכימה כי הוא בין הראשונים שקנו ממנה וככה זה עולה לנו חצי מחיר. בכל חנות טבע יש את זה סביב 17 ש"ח פה אצלנו בשהם. בכל מקרה את יכולה לשלוח לי את הכתובת שלך ואשלח לך בשמחה לחו"ל, אותנו הסבון הזה מציל כל פעם מחדש חייבת לו לפחות את זה חחח

חני ב

New member
עוד אחת משוהם? ../images/Emo6.gif

מישהי הציעה לא מזמן להחליף את שם הפורום

למעלה