kaskaim

malya2

New member
kaskaim

dundruff in the hair of my 7 year old son. what can be done? The doctor gave a certain shampoo. Is there anythign else? Thank you.

noa128

New member
הקרוי אצלנו בעבודה

אנד א סולג'ר

גאיליי

New member
מכירה את הסבון של סבתא ג'מילה?

את כותבת באנגלית כי את גרה בחו"ל?

גאיליי

New member
אצלנו זה עזר להרבה כולירות

אבא שלי גילה אותו ראשון, סבל שנים מקשקשים וגירודים בפנים, ראה אותה בתחילת דרכה באיזו תוכנית, התקשר ל-144 לבקש את הטלפון של סבתא ג'מילה בעוד כולנו מתגלגלים מצחוק ומאז יש לנו הנחה קבועה אצלה, קונים כל כמה זמן כמה עשרות לכל בני המשפחה. לגאיה זה העביר חררה קשה כרונית, לאבא שלי הפסיקו הגירודים, אצלי ירדו ענייני דלקות השתן פלאים ואיליי שעורו רגיש נורא, תוך יומיים גירוי רציני שהיה דורש חודש משחה, עובר!

ת ב נ

New member
ואללה. אולי גם אני אקנה. נועם סובלת

מיובש קשה מאוד בגוף וכל המשחות שרשמו לה הרופאים לא עוזרות.

גאיליי

New member
יש בכל מיני ריחות

אני הכי אוהבת את היסמין, אבל נראה לי שהלבנדר הוא הכי מתאים גם למקומות מאוד רגישים.היובש של איליי בצוואר בד"כ והשתמשתי ביסמין וזה עבר לו תוך יומיים. זה החמיר נורא תוך כמה ימים ומייק כבר לחץ שנלך לרופאה (אני משתדלת כמה שפחות להגיע למקום עם חולים) אז אמרתי יאללה נעשה ניסיון יומיים עם ג'מילה ותוך יום הייתה הטבה משמעותית, אחרי יומיים זה כבר היה בהחלמה תוך כמה ימים והעור חדש כמו של תינוק.

ת ב נ

New member
לקחתי עכשו מאחותי בריח צמחי בר

בתוספת עלי דפנה. העניין הוא שלכולם אותו ריח : רוזמרין,לבנדר. וכולם מרפאים את אותם הדברים:מרפא פצעים ואלרגיות בעור, גרדת ,קשקשים וכינים. הריח מסריח. קילחתי את נועם עם זה. כמו שאומרים: נחיה ונראה.

למעלה