Kל2!ם הy!2e

sharzoe

New member
:)

אם הייתי עושה, הייתי מודה. ואל תדאג, לא הייתי קונה מה שבבאסטה שלך. ועכשיו, תרד לי מהגב. ואל תגיב לי. פשטייסט?

Sum41xGiRL

New member
פשטייסט?

מצטער, אני לא יודע מה המילה הזאת אומרת. תפסיקי לנסות להתנשאות. זה לא הולם נשים.. אגב, לא ענית לי על השאלה. יש לך קעקוע של האדיקטס?

sharzoe

New member
קפיש?

אני עניתי ל-E החמודה, ואתה הגבת לי, וביקשת שארד ממך. מבין ת'אבסוד כאן? מי התנשא מעליך? פשטייסט זה "מובן?" כמו "קפיש?", רק שזה ביידיש, שזו שפה, שמה לעשות, שמעתי כל חיי.....אז זהו. אין לי קעקוע של האדיקטס. מה אתה חושב שזה אומר עליי? "לא הולם נשים"- מקווה שזו ה"ציניות" שלך, ולא תפיסת עולמך. אם כן, אז זה בטח הולך יחד עם "נשים נשיות לא שותות ולא מעשנות"....

Sum41xGiRL

New member
לא ביקשתי שתרדי ממני

אמרתי "רדי לי מהבאסטה" שזה אומר בשפה של ערסים: "עשי לי טובה ואל תדברי שטויות".. למזלי אני לא יודע יידיש, וגם לא ההורים שלי.. אני חושב שזה טוב שאין לך קעקוע של האדיקטס. למרות שזה מתאים לך.. אני אוהב נשים שמעשנות ושותות. אבל אני לא אוהב נשים ובכלל אנשים שמתנשאים בצורה מגעילה על אחרים..(שלא עושים את זה בקלאסה) אני בכלל אוהב לראות נשים מצליחות בדברים מעניינים...

sharzoe

New member
אז אני ביקשתי,

מעדיפה לדעת יידיש ולא שפה של ערסים..... קלאסה? שזה משהו שלערס כמוך, עם/בלי טעם טוב במוסיקה לעולם לא יהיה. בכלל אתה צריך לכבד דעות של אחרים, כי אם תקרא שוב את השרשור הקודם, תראה מי התחיל ל"רדת" על חוכמתו של מי, ועוד בצורה שהיא ההיפך הגמור מקלאסה... עכשיו סופית, תעוף.

Sum41xGiRL

New member
"ערס"

אין לך איך לרדת עלי אז את קוראת לי ערס? מה את פוסטמה או משהו? אם נדבק לסרואטיפים, את חייבת להיות אישה גבוהה, עם עף יהודי גדול וארוך שעירה ומכוערת. אבל אני לא אדבק לסטרואטיפים, כמוך. יש לי קלאסה, יש לי קלאסה ועוד איך. מה שלך יש זה כבר לא קלאסה. צודקת את התחלת "לרדת" על חוכמתי, ועוד ההפך הגמור מקלאסה. אני רק אמרתי שאת סתומה ואת קשת הבנה

sharzoe

New member
אתה משעשע.

יש כזה דבר "אף יהודי"? בכל מקרה, זה התיאור הכי לא מייצג בעולם, כל מילה שם- אני ההיפך ממה שהיא מייצגת. אמרתי לך, אם הייתי רואה אותי היית "אוכל ת'כובע". אם היו בפורום הזה מפגשים, ובהנחה שהייתי באה וגם אתה, אז היית מתבדה לחלוטין. ואתה התחלת תריב הזה, אתה לא יודע לקרוא, הא? איזה קלאסה יש לך, אם כל הזמן אתה רק יורה חיצים בצורה הכי לא מתוחכמת שיש ועוד במלא שגיאות כתיב, על אנשים תמימים שנכנסים לפורום? פחחחח, הצחקת אותי.

EnchantedS

New member
למה את חייבת להתקיף ככה תמיד? ->

וכמו שאמרתי- היו שם הרבה שגיאות... ועכשיו אני מבינה למה את שונאת את זה כל כך:). גם אני שונאת את הדברים שאחותי חורשת עליהם. (רק שלך יש יותר מזל מימני: רוק זה הרבה פחות מעצבן מפופ מקסיקני...) דרך אגב: בת כמה את?..

sharzoe

New member
חחחח...

לא יודעת מזה פופ מקסיקני, אבל זה באמת לא נשמע טוב :) (אוטוטו 23)

zoe80

New member
אלבום היסטורי, שיזכר לטובה לנצח.

חובה בכל בית. אין מילים, חמש כוכבים!

Francesco Totti

New member
עוד משהו

כנסו לכאן זה האלבום היחיד באתר הזה שקיבל ציון ממוצע ביקורות של 100. האלבומים הבאים אחריו בדירוג הם: SMiLE by Brian Wilson Van Lear Rose by Loretta Lynn ו-How The West Was Won by Led Zeppelin שקיבלו 97. אין ספק, הקלאש - הלהקה היחידה שמשנה!

epitaph

New member
ואם תשים לב לביקורות...

תראה שמי שעשה את הממוצע הזה לא יודע חשבון של כיתה ג'...

On23

New member
אוי, איזו תגובה מפגרת.

מה כבר כתבתי? שלא אהבתי את שיר הנושא? תלמד לכבד.

Francesco Totti

New member
וזה השיר היחיד ששמעת

לא מגיבים תגובה על אלבום על סמך שמיעת שיר אחד מתוכו. ובטח שלא על אלבום שבו כל אחד מ-19 השירים בו תותח אמיתי כמו לונדון קולינג. לפי כך, התגובה המפגרת כאן היא שלך, ילדון. אבל עזוב, אני מעדיף שילדים כמוך וכמו המעריץ של מטאליקה עם שפם הבר-מצווה לא ישמעו בכלל את לונדון קולינג. לא מגיע לכם.

למעלה