Kל2!ם הy!2e

Davidson

New member
Kל2!ם הy!2e

אז איחרתי במעט. לא נורא. הודעה עצובה - חלון האייקונים לא עובד לי, לכן לא אגוון הפעם באייקונים מרהיבים בשלל צבעים.
|
|
|
| The Clash - London Calling
|
|
|
|
הפינות קצת אבודות בתוך דיונים הזויים (פינק פלויד - יומרנות לשמה, או גאונות מדהימה?) מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ציון מ1 עד 5 לאלבום? שאלת בונוס: האם, לדעצתך, קיים גיוון מוזיקלי באלבום? שאלת בונוס 2: הרובים של בריקסטון זה שיר כ"כ מגניב, נכון? אין לי עוד, מכיוון שהאלבום הזה לא כזה אהוב עליי, הוא פשוט מוכר לציבור.

yotamn9

New member
תשמע...

זה מסר מאוד מורכב, אי אפשר להסביר אותו ככה סתם באינטרנט.

dirty boots

New member
לא עשית פניה ישירה למיינסטרים.

מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) אלבום גאוני. פשוט גאוני. למבד Guns Of Brixton [שלמרות שכולם אוהבים אותו נורא, אני חושב שהוא מעצבן, נורא], אלבום גדול, שמשלב בין פאנק, פופ, רגאיי, ועוד קצת. משיר הפתיחה הגדול, עד לClampdown, Spanish Bombs וRudie Can't Fail פשר להבחין בכל האלבום במקוריות של הקלאש, בשירה המעולה של ג'ו סטראמר, ובכישרון של הלהקה. פשוט גדול. מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? הקלאש אהבו לשלב בין פאנק ורגאיי בדיסק הזה, והם עושים את זה בצורה מעולה, ומקורית, בדיסק הזה. בקשר להשפעות, האם יש לך את האלבום (מקורי)? בהחלט [נדמה לי שהשגתי ב29, משומש.] יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? לא. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 5. שאלת בונוס: האם, לדעצתך, קיים גיוון מוזיקלי באלבום? כן, בהחלט. שאלת בונוס 2: הרובים של בריקסטון זה שיר כ"כ מגניב, נכון?
שיר משעמם ומעצבן, לא אוהב אותו [נראה לי שהיחיד באלבום שאני לא אוהב].

Sum41xGiRL

New member
הגיע הזמן

אחרי ששלחתי על ינאי את איש הקשר שלי, הגיע הזמן שיהיה ללהקה הגדולה הזאת משהו. ושהפינה הזאת תקבל תגובה, שלי.. מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה): מה דעתי על האלבום.. נתחיל מזה שהוא יצירת מופת. מגוון. עדין, מגניב, מרקיד, מחאתי, פשוט אלבום "אוסף"(בצורה דימויית), לדעתי אחד האלבומים שנוצרו אי-פעם בסצינת הניו וויב(קשה לשייך אותו לפאנק..) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? אווירה, לונדון, 79, תרבות הפאנק כבר יצא בבום אחד גדול. הקלאש כבר מיצאו את עניין הפאנק ורצו לגוון, אחד הדברים שהם מאוד אהבו היה רגאיי(באלבום הראשון לי "סקראץ'" פרי האגדי הקליט להם שיר!) ויצא יצירת מופת. טרין אין ואין, אחד השירים הכי יפים, לונדון קולינג. פשוט אלבום אדיר האם יש לך את האלבום (מקורי)? מקורי, מקורי.. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? אחד האלבום הראשונים שקניתי(+אלבום הראשון של להקת פאנק שקניתי),אני זוכר שנורא אהבתי את לונדון קולינג, וששמעתי את Train in Vain פשוט התאהבתי בו..!! כמו שמתאהבים בבחורה ציון מ1 עד 5 לאלבום? 10 שאלת בונוס: האם, לדעצתך, קיים גיוון מוזיקלי באלבום? קיים גיוון, אמנם יש בו המון קיטעי רגאיי וסקא(זה מה שעניין בעיקר את הלהקה) אבל יש בו רצועות פאנק, ועוד כל מיני דברים. יש גיוון שאלת בונוס 2: הרובים של בריקסטון זה שיר כ"כ מגניב, נכון? מגניב מגניב, לא רק מוזיקלית, גם המילים שאני נהנה כל-כך לשיר

Sum41xGiRL

New member
את אורי.

מה הוא לא ביקש ממך בשמי לשים איזה דיסק מעניין? אין ספק שהסמים יום אחד יהרגו את כולנו, אבל מה DRUGS ARE GOOD (באמת.)

dirty boots

New member
אורי?

יש מצב שהוא דיבר איתי על זה בסולסיק. והרעיון לא היה שלי, אלא של מתן, כי הוא אזל ברעיונות, ויש אפילו מצב שאני גם אשים דיסק כזה שבוע הבא, זה עניין של ביקוש, בכללי.

Francesco Totti

New member
סוף סוף אלבום נורמלי בפינה הזאת

מה דעתך על האלבום? אחד האלבומים הגדולים בכל הזמנים. כל 19 השירים באלבום הם ענקיים וללא שיר אחד שהוא פחות ממעולה. אלבום כ"כ מגוון מוזיקלית, כולל פאנק, רגאיי, סקא, ג'אז ומה לא. הקלאש פשוט הוציאו את כל הכשרון הענק שלהם החוצה והראו לעולם שהם קצת יותר מ"עוד להקת פאנק שיודעת רק 3 אקורדים". מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? אין ספק שהקלאש רצו להראות שהם לא פאנקיסטים רגילים ושהם לא מגבילים את עצמם לסגנון אחד. הם פשוט התפוצצו באלבום הזה ויצרו את יצירת המופת שלהם (למרות שהאלבום הראשון שלהם גם כן יצירת מופת לא קטנה). לאחר צאת האלבום הוא מיד הוכתר כקלאסיקה והשפיע על מאות להקות שראו בקלאש מודל ללהקה שמסוגלת לנגן הכל. לא סתם הם כונו על ידי מעריציהם השרופים כ- The Only Band That Matters. האם יש לך את האלבום (מקורי)? כמובן. יש לי את ה-Digitally Remastered מ-99. יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? מהיום שקניתי את האלבום הוא הפך לאחד האלבומים הכי אהובים עליי. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 100. אלבום מושלם. שאלת בונוס: האם, לדעתך, קיים גיוון מוזיקלי באלבום? זאת לא דעתי, זאת עובדה שקיים גיוון מוזיקלי אדיר באלבום. 2: הרובים של בריקסטון זה שיר כ"כ מגניב, נכון? אין ספק! אחד השירים הכי אהובים עליי של הקלאש ולא במקרה זהו גם השיר הכי מסומפל של הקלאש. חוצמזה מהמקצב הרגאיי הממכר של השיר ראוי לציין שיש לו לדעתי את הטקסט הכי חזק ופוגע באלבום. וכמובן, אי אפשר לדבר על האלבום הזה בלי להוסיף את העטיפה הענקית שלו. ROCK N' ROLL!!!

slallum

New member
זו דעתך

לכל מי שהגיב לו - עשו לי טובה, אנחנו לא רוצים להפוך לפורום מטאל, או יותר נכון - אני לא רוצה שנהפוך לפורום מטאל, אם אתם רוצים - בעיה שלכם. ול-misformetallica, פעם הבאה שאתה אומר דברים כאלה, עדיף לך להביא איתם את הסיבה לזה, אחרת יש מצב שיקרה שוב מה שקרה פה, ודווקא אפשר להבין אותם.

Sum41xGiRL

New member
מיספורמטאליקה

באמת אמר דברים לא הולמים, אני הייתי מגלח לו את השפם הבר-מצווה, אפילו שהוא עדין לא גדל

sharzoe

New member
מה הקשר לקלאש האלוהית ולסמיילי

מעפן? זה הכי לא הולך ביחד. די כבר לדחוף סמיילים לכל מקום, ועוד למקומות לא שייכים. אז מר מטאליקה, שתדע להבא- בלי סמיילים.

EnchantedS

New member
תגידי...

זה
דרך אגב.... חיפשתי משהו בפורום mcr אז עברתי כמה דפים אחורה ... אז את יודעת מה מצאתי? נושא שמישהו פתח, בשם שלך, על כל ה"-תסבירו לי על הלהקה- איפה אני יכולה לשמוע את השיר" וכל זה... (באנגלית, עם מלא שגיאות:) ), אז... זו היית את באמת? או אחותך או משו?

sharzoe

New member
אני?

בחיים לא נכנסתי לפורום של הלהקה הזו, מה יש לי לחפש שם? לא יודעת, אולי אחיות שלי או חברה של אחי שהשתמשו ביוזר, או לא יודעת מה. הודעה באנגלית? אחיות שלי לא יודעות אנגלית ברמה גבוהה כדי לכתוב הודעות, אהל אם את אומרת....בכל מקרה, אני שומעת מידי פעם מק"ר בבית, כי אחיותי הקטנות שומעות ה-כ-ל, אבל זה יאה לבנות 12 ו- 14.

Sum41xGiRL

New member
אהא,

לפחות תיהי ותודי שעשית את זה.. ואת שוב מזלזלת בגילאי הצעירים.. תפלאי אבל אני מכיר ילד שהוא בן 16 ושומע עוד מגיל 12 דברים שאני הייתי חולם לשמוע. אז יאללה, רדי מהבאסטה שלי..

למעלה