JUST4FUN חזרתי!! זה אני הקוסם..

רמירז.

New member
JUST4FUN חזרתי!! זה אני הקוסם..

חזרתי ואני "טעון" ונחוש להוכיח לך כמה שאת צודקת ואחרים טועים... אז כמו שכבר אמרתי במלחמת השחרור לחמו גברים ונשים כאחד, במיוחד בפלמ"ח שהיו "פלוגות מחץ" לבורים שביניכם וכשמם כן הם ביצעו פעולות חי"ר ואף פיצצו מבנים והסתערו וכו´. חוץ מזה תאמינו או לא אם חושבים על זה, נשים יהודיות תמיד היו לוחמות בנפשן: למי שהקשיב בשעורי תנ"ך בבית הספר ולמד על דבורה הנביאה ויעל(אשר הרגה את סיסרא בכך שנעצה למסכן יתד במוח) ובתקופת השואה, כאשר הוקמו פלוגות הפרטיזנים וביניהן נשים פרטיזניות ואני לא מדבר על בודדות אלא על פלוגות שלמות, אשר ביצעו פעולות קומנדו לכל דבר. בנוסף יש לציין את צנחני הישוב שהיו צנחנים, גברים ונשים, שפעלו כנגד הטורקים בזמן המלחמה, וביניהן חנה סנש המפורסמת, בסדר אני מודה שהם לא בדיוק היו צנחנים כמו מה שהם היום אבל עדיין, ההתנדבות לחיל לא הייתה קלה. ומכאן אנו מגיעים, פעם שלישית גלידה למלחמת השחרור, בה נשים לחמו (והייתה גם טייסת אחת!! אכן, רוני צוקרמן אינה הראשונה). מתח מיני באמצע הקרב? בולשיט. כושר גופני נחות? דאבל בולשיט. אונס אישה לוחמת בשבי? תעשו לי טובה...זה תירוץ עלוב. ואגב גאסט 4 פאן צודקת, ישנן 5 בנות שהן צוות אוויר 4 נווטות קרב וטייסת, בסדר אני לא אומר שזה מקור לגאווה כל כך אבל עדיין..אנחנו בכיוון. ואגב, בקורס החובלים שנפתח לפני כשנה לבנות סיימו אותו 3 בנות וכיום הן חובלות, הייתה כתבה בידיעות אחרונות. ואפילו הבנים שם אמרו שלא היה מתח מיני ושום דבר אחר ומתייחסים כמו אל הבנים. אבל וזה אבל גדול אני מסכים עם מה שאמרו שבנות לא יכולות ללכת ליחידות הקומנדו למיניהן כי שם, מה לעשות, אתן כנראה באמת תקרסו תחת המאמץ הגופני, אבל חשבתם פעם למה לא משלבים בנות בשיריון למשל? הרי הדרישות הפיזיות ממש נמוכות שם ונראה לי שאפילו ילדה בכיתה ז תוכל לעבור "גיבוש" לחיל הזה...ומי שראה את בנות משמר הגבול מסתערות על ערבים בהפגנות בתחילת האינתיפאדה לא יכל להישאר אדיש לאופן המצויין בו הן פעלו. בקיצור JUST4FUN אני מאחל לך בהצלחה בצבא בכל מה תשעשי ובכלל ואני אומר לך-נשים יהיו לוחמות אתן פשוט צריכות להתאמץ ולהיאבק ביותר רצינות על הנושא. אז זהו בערך...מצטער על המגילה.

just4fun

New member
כן ירבו כמוך,יקירי ../images/Emo6.gif

נשים פשוט, איך להגיד את זה? פועלות בצורה "נקייה" צורה טובה! ראש מחושב יותר!!! תפנימו !! ha ha ha ha
לוחמות המג"ב צריכות לקבל ח"ח עצבני ,וכמו הן גם שאר הלוחמות בחילות השונים!!! ובאמת,מספיק עם התירוצים השטותיים, "מתח מיני" אולי מצד הבנים!!! ממש לא אכפת להרבה בנות מהשטות הזו,זה שהבנים לא יכולים לשלוט ביצר המיני שלהם,זו לא בעיה שלנו
ואל דאגה!!!!! יש המון בנות שהתעלו על ההערות הקיצוניות של הרבה אנשים ויש עוד ה-מ-ו-ן שיתגייסו לתפקידים קרביים,זה רק גדל וגדל

טל עדתו

New member
ואואואוואואואואוואואווא ../images/Emo12.gif

אחותיייייי, את לא יודעת איך זה נוסטלגיה כל הקטע הזה... אני זוכרת כשאני הצטרפתי לפורום הזה לפני שנה היה לי ויכוחי ענק פה עם אנשים על שירות של בנות כלוחמות...ולהגיד לך את האמת היה כולה אחד או שנים שאמר שהוא תומך בעינין... עכשיו כשקראתי את המכתב של רמירז ושל הקוסם פשוט נדהמתי! סוף סוף יש בנים שמעריכים אותנו במלחמה ללוחמות... רק רציתי להגיד לשניכם- רמירז וקוסם שממש שמחתי לקרוא את הודעתכם!!! ממני טל, 34 יום לגיוס

pirate

New member
רמירז על חיל השריון

לדעתי יש לך טעות ידידי לגבי חיל השריון מכיוון ששירות בח"ש הוא הרבה יותר מאשר לנסוע על טנק לנהוג בו ולכוון את התותח ואפילו לתאם ולפקד השריונרים עושים הרבה טפשים שזה טיפולי שריון שזה להתעסק הרבה עם מכונאות טנקים שמנים למיניהם וכדי להחליף שרשרת למשל או חלקים אחרים כוח פיזי זה דבר יעיל מאוד וגם להטעין פגזים זה לא דבר פשוט בכלל וצריך גם לירות במאגים לזרוק רימונים פצמרים מהטנק כשכל פגז שוקל 30 ק"ג וחיילי שריון מתפקדים בנוסף לשריונרים בתור חיילי חי"ר לא כמו לוחמי חטיבות החי"ר אבל בשטחים למשל הם מבצעים גם משימות של לוחמי חי"ר בנוסף להיותם שריונרים אז מה ש 100 אחוז בטוח שילדה בכיתה ז בחיים לא תשתלב בשריון וגם ילד לא חומר למחשבה

pirate

New member
וצר לי לומר לך אך .....

אתה טמבל ולמה אתה טמבל כי קראתי את הודעתך וגם את הודעתך השניה וכתבת דברים חסרי ביסוס דוגמת חיל השריון ועוד אם תרצה אני אפרט פשוט צר לי לומר לך כי בן אדם שכותב דברים מהראש הוא פשוט בן אדם מטומטם זהו כל טוב

למעלה