ברוכה הבאה, תגובה בונה.
אל תעלבי, אני רק מציעה לך לא מכריחה כלום! שיער: אהבתי! הוא נראה דיי מתקדם, בהשוואה לדוליז ראשונות אחרות... אבל העין שלה לא אמורה לבלוט דרך השיער, את אמורה למחוק אותה איפה שצריך, לעבוד על שיטת ההסתרות, שבה את מסתירה מה שלא צריך. כי אצלך רואים את כול העין דרך השיער? לא חושבת. תנסי להשתמש בפלטה בה הגוונים יותר קרובים אחד לשני (דומים מבחינת צבע, ההפרש בינהם קטן יותר). חולצה: ההצללה לא נכונה, יש בה מעט מדי צבעים (3?) והקו מתאר בהפרש גדול מדי משאר הבגד, ובכלל, נראה לא מאותה הפלטה. הקוי מתאר ישרים מדי, את צריכה לעבוד עם הקו החצי עגול, גם בכתפייה גם למעלה וגם למטה. שיטת עבודה בקו העגול: את מסמנת מאיפה לאיפה את רוצה את הקו כמו בקו הרגיל, לוחצת פעמיים במקום שאת רוצה שהשקע יהיה, וזהו! מכנס: אותה הבעיה, המכנס לא עגול. הכיסים לא נראים טוב, כדאי להוריד אותם, ואחד הכיסים בכלל לא מצולל והשני מוצלל הפוך, ז"א שאיפה שכול המכנס בהיר הוא כהה ואיפה שהמכנס כהה הוא בהיר, אם את רוצה את הכיסים תצלילי את השני ותתקני את זה. הקו של הריץ´-רץ´ ישר מדיי, זה לא הגיוני. וכדאי לך לוהסיף להצללה לפחות עוד גוון גם כאן. נעליים: ממש ממש מוזרות, לא יצאו טוב לגמרי. חוץ מזה שהקווים שאמורים להיות חוטים או משהו לא נראים טוב, וכדאי לך לעגל אותם יותר או בכלל לשנות צרוה לנעל, הסולייה של הרגל שרואים יישרה מדיי, ולא יושבת טוב על הרגל. הסולייה צריכה ´לתפוס´ את הרגל, ולהיות לאורך כול הרגל, ולהיות גם פחות או יותר בצורה של הרגל, גם בחלק השני שלה, שנוגע בריצפה. ראי קובץ מצורף. טוב, אני אצרף אותו יותר מאוחר כי אבא שלי קרציה.