just stopping by...

Nika4Ever

New member
just stopping by...

היי... אני חדשה בפורום הזה...ובדיוק סיימתי את הדולי הראשונה שלי.. בבקשה אם אתם יכולים תגיבו ותגידו לי איך לשפר אותה... (הצבעים קצת מתוסבכים כי משהו נדפק בצייר, אז אל תתייחסו לזה שהצבעים לא מתאימים כל כך) -Nicky- "This is an A-B conversation....so C your way out of
it!"

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo117.gif

את מנצלת שרשור של מישהי חדשה - מילא, אבל לא יזיק לך להגיד לה -לפחות- ברוכה הבאה.

netaK

New member
אני לא אוהבת לכתוב הערות בפורום

אני שולחת במסרים

Shusho

New member
מנצלש"ת לדולי חדשה שלי ../images/Emo54.gif

סוף סוף סיימתי אותו... הממ. מה דעתכן? ונה לא לקטול יותר מדי... תגובות בונות או שאל תגיבו בכלל. תודה!
אגב זה ההוביט. ותדה לדנה שעזרה לי!

TRaffiC LiGhT

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo117.gif

אני טאל אחת משתי המנהלות בפורום הזה השנייה היא
מיכל - Mooa-Numi
ורצוי לסגוד לה.
לפני שאת מתחילה לכתוב בפורום ובכלל להיות כאן, כדאי ורצוי: -לקרוא את המאמרים של הפורום. -לקרוא את הודעת המנהלות -להכנס הנה - www.how2do.kef.li ולא יזיק גם להציץ בקישורים.
אז שוב - ברוכה הבאה, והשתלבות נעימה בפורום!

Shusho

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif ../images/Emo54.gif

סליחה שניצלתי את השרשור שלך *מתביישת*, פשוט העדפתי לשים את הדולי שם ולא בהודעה חדשה א שרשורי דוליז מפוצצים. אז ברוכה הבאה, השתלבות מהירה בפורום והצלחה בציור הדוליז!

tiptip4u

New member
ברוכה הבאה, תגובה בונה.

אל תעלבי, אני רק מציעה לך לא מכריחה כלום! שיער: אהבתי! הוא נראה דיי מתקדם, בהשוואה לדוליז ראשונות אחרות... אבל העין שלה לא אמורה לבלוט דרך השיער, את אמורה למחוק אותה איפה שצריך, לעבוד על שיטת ההסתרות, שבה את מסתירה מה שלא צריך. כי אצלך רואים את כול העין דרך השיער? לא חושבת. תנסי להשתמש בפלטה בה הגוונים יותר קרובים אחד לשני (דומים מבחינת צבע, ההפרש בינהם קטן יותר). חולצה: ההצללה לא נכונה, יש בה מעט מדי צבעים (3?) והקו מתאר בהפרש גדול מדי משאר הבגד, ובכלל, נראה לא מאותה הפלטה. הקוי מתאר ישרים מדי, את צריכה לעבוד עם הקו החצי עגול, גם בכתפייה גם למעלה וגם למטה. שיטת עבודה בקו העגול: את מסמנת מאיפה לאיפה את רוצה את הקו כמו בקו הרגיל, לוחצת פעמיים במקום שאת רוצה שהשקע יהיה, וזהו! מכנס: אותה הבעיה, המכנס לא עגול. הכיסים לא נראים טוב, כדאי להוריד אותם, ואחד הכיסים בכלל לא מצולל והשני מוצלל הפוך, ז"א שאיפה שכול המכנס בהיר הוא כהה ואיפה שהמכנס כהה הוא בהיר, אם את רוצה את הכיסים תצלילי את השני ותתקני את זה. הקו של הריץ´-רץ´ ישר מדיי, זה לא הגיוני. וכדאי לך לוהסיף להצללה לפחות עוד גוון גם כאן. נעליים: ממש ממש מוזרות, לא יצאו טוב לגמרי. חוץ מזה שהקווים שאמורים להיות חוטים או משהו לא נראים טוב, וכדאי לך לעגל אותם יותר או בכלל לשנות צרוה לנעל, הסולייה של הרגל שרואים יישרה מדיי, ולא יושבת טוב על הרגל. הסולייה צריכה ´לתפוס´ את הרגל, ולהיות לאורך כול הרגל, ולהיות גם פחות או יותר בצורה של הרגל, גם בחלק השני שלה, שנוגע בריצפה. ראי קובץ מצורף. טוב, אני אצרף אותו יותר מאוחר כי אבא שלי קרציה.

היא לא עשתה את השיער ../images/Emo4.gif ../images/Emo57.gif

השיער הוא חלק מהבייס במקרה הזה. וזה אחד הבייסים החביבים עלי ^_^. במנגה בדרך כלל רואים את העיניים דרך השיער, אגב.

tiptip4u

New member
במאנגות אני ממש לא מתמצאת...

האמת- אף פעם לא הכנתי משהו על מאנגה, אני לא אוהבת, אני בכול מקרה חושבת שזה לא נראה משהו- הקטע שהעין דרך השיער, אבל מי אני שאגיד? התפלאתי שהשיער כ"כ מקצועי-
יש סיבה לכול דבר!

Nika4Ever

New member
לא נעלבתי...

דוקא די מרוצה.....ניסיתי לשפר את הדולי שלי אבל כפי שאמרתי...משהו מאוד נדפק בצייר ואני לא מצליחה להצליל יותר טוב ממה שעשיתי בפעם הראשונה.... למישהו אולי יש דרך שיהיו יותר צבעים? הממ דרך אגב...תודה לכל מי שענה לי:) -Nicky- "This is an A-B conversation...so C your way out of it!!!"

למעלה