just lose it

bLAck hALo

New member
Can I Bitch ענקקקקקקקקק!!! אבל אין

על הגירסה הזאת!!! לא משנה מי וכמה חידשו/סימפלו..פשוט אין! Slick Rick - Children's Story

lony21

New member
לא...

זה לא הקטע של שיר מעולה.... זה פשוט שיר פצצה.... שנעשה בשביל להיות להיט... ת'שומע אותו ופשוט בא לך לשמוע אותו עוד ועוד נכנס לך בשכל, שיר עצבני למשל השיר של אשר "יה" בדוגרי, סתם שיר חרא..... אבל חרשו עליו בכל מקום אפשרי.... זה היה משו היסטרי....

Envenom

New member
לא יכולתי לשמוע דקה מ"יאה" ../images/Emo3.gif

אבל כן, זה שיר נחרש.. a rapper's gotta sell records אני מניח..

lony21

New member
משהו שעוד לא עשו....

ת-ו-ד-ה הילה! פשוט משקיעה תודה ד"א.... למה פה אסור לשים קישורים לשירים ולמשל בפורום מוזיקה שחורה הם מפציצים בשירים שם... כל פעם שמים שירים חדשים וכאלה....

bLAck hALo

New member
../images/Emo9.gifהילה תמשיך להשקיע בפורום

הקטן (שכבר לא כל כך קטן) והמתפתח שלנו!! ומצטרפת ללונייי!!! ולא רק שם..הייתי בפורומים של זמרים ולהקות ובכולםםםםםםםםםםםםם שמים קישורים ובשפעעעעעעעעעעעעע!!!!!

Envenom

New member
אממ..

כמו שאתה שם לב, שום הודעה בשרשור הזה לא נמחקה (עדיין
). מחקתי את הקישורים שהיו לקליפ בגלל שהם גניבה לשמה מה-MTV

bLAck hALo

New member
אה אז אם אני מביאה לינק

בלי שום קשר לMTV או לכל דבר דומה אחר זה בסדר?

lony21

New member
לא התכוונתי לזה בכלל....

לאד'ע למה הזכרת את זה... חפיף... וזה בסדר... כי הספקתי להוריד לפני שמחקת חחחח

k k1

New member
../images/Emo45.gifאחד גדולללללללללל!

הילושיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההה בובההההההההההה!!

eMiFrEaK

New member
אז ככה..

אני שומעת את השיר כבר פעם 8 ברציפות... התמכרתי חחח =\ או שאני פשוט כל כך מתרגשת שיש חומר חדש.. וחיכיתי לזה כל כך הרבה זמן... לא יודעת עדיין מה להגיד... די לזה ציפיתי... קיטשי כזה... משהו שיתפוס...והוא עשה את העבודה.. רק החזרות מ8 מייל וויד'אוט מי...לא אהבתי =\ יש כמה שורות חמודות... אבל אני מחכה לשאר האלבום...אני רק מקווה שהשיר הזה לא משקף הרבה מהאלבום.. מאוד מקווה..

bLAck hALo

New member
דרה הפיק את השיר?!?!?!?!??#%@? O_O

לא מתאים לדרה..:||||| לא מתאים בכלל.

LadyLuvJess

New member
הממ.

שיר נחמד. הוא בעיקר פשוט זורק כאן את כל התגובות שלו לכל מה שהיה לו עד עכשיו. הקטע על הבחורות השחורות שהוציאו נגדו- "Black girls, white girls, skinny girls, fat girls, tall girls, small girls" והוא מנסה לגרום לנו לא להבחין בזה, מה שגורם לזה להיראות קצת.. אהמ.. עצוב. :/ מאוד פופי. אבל זה יתפוס. מקווה שלא כל האלבום יהיה ככה, כי ת'אמת זה די חלש. ואני מסכימה עם הילה- הקול שלו והפלואו שלו
משתפרים יותר ויותר
וכן, השיר יהיה להיט. אבל מזה אני מפחדת. לא רוצה שערסים קטנים ילכו וישירו ת'פזמון!!! או שפרחות ופקאצות ירגישו מגניבות כי הן יוכלו להגיד "שמעת את החדש של אמינם?? איזה יפההה!!" ואז לשיר ת'פזמון. לא רוצה! לא רוצה!!! ואנשים- חומר חדש של אמינם!!! כן!!!! כמה חיכינו!!! ובאמת הילה, תודה!!!!!

bLAck hALo

New member
../images/Emo45.gifועל הקטע שהיו שמועות שהוא הומו

חח זה בכלל..! טוב, זה פופי כדי שזה ישאר בכל מצעד שקים לפחות איזה 3 חודשים ובעעעעעעעעעעעע!! לעצרנו זה כבר קורה כל הקטע הזה! כל מכונית של ערסים במקום מזרחית/דיכאון הם שמים שירי ראפ כמו שיש את הילדים הקטנים וואנבי פריקים שחושבים שאם הם שמים שרשת פיס ושומעים לינקין פארק אז הם פריקים וזה כזה מאאאאאאאאאאגניב. ואין מצב שהאלבום יהיה כזה.. ככה זה תמיד! כל סינגל ראשון הוא פופי מצחיק כזה והאלבום כל כך שונה עם אולי איזה עוד שיר אחד קורע בפנים יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפ! חומר חדש!! אלללללללללללה אני כבר מתהההההההההההה שהפקינג אלבום יצא לו ויגיע לארץץץץץ!!!!!

למעלה