just lose it

lony21

New member
כל האלבום ממש לא יהיה כזה

זה כמו שלפני שיצא האמינם שואו, הסינגל הראשון היה וויטאוט מי.... שכמו שכבר אמרתי... זה קופי של השיר הזה... יענו "שיידי חזר, יאללה בלאגן" ואחרי זה, יצא אחלה אלבום.... שלדעתי ונראה לי שלדעת הרוב פה, זה היה אלבום פחות טוב מהמארשל מאתרס או הסלים שיידי שהיו פצצתיים אה, ולגבי פרחות וערסים וכאלה.... זה לא יקרה.... חחחח אני מבין בשירים חרושים... מה שיהיה עם השיר הזה שישמיעו אותו בכל התחלת מסיבת במועדונים.... שתמיד זה ככה... שמים מוזיקה שחורה, ת'שירים הכי מקפיצים וחרושים... ערסים ופרחות לא ישמעו את זה כ"כ כי זה פשוט לא זה בשבילם... מי שכן ישמע את זה הרבה מאוד ויתלהב יותר מדי (חוץ מאיתנו, שלנו מותר כי אנחנו מוגדרים רשמית מעריצים, חיחי) קיצור, זה יהיו הילדים האלה שתמיד שומעים מה שחרוש ומדברים עליו הרבה בטלוויזיה... אוף נו איך להסביר, אמממ אלה שלא מבינים מהחיים שלהם במוזיקה והם תמיד שואלים הכל בקשר למוזיקה אנשים אחרים...

bLAck hALo

New member
קוראים לזה *מושפעים חסרי עמוד שידרה

* ולערצנו יש די והותר מהם! עצוב. אמינם שואו היה הרבה יותר פחות טוב מהאלובים האחרים

Envenom

New member
אמינם שואו היה מעולה

חוץ משני טראקים כולם היו מעולים. בדיסקים האחרים שלו אני מדלג על 4 שירים לפחות.. שלא לדבר על D12 World שמשם אני שומע רק 4 שירים

bLAck hALo

New member
אמינם שואו דווקא האלבום הפחות טוב

של אמינם ו-D12 WORLD בכלל...א-כ-ז-ב-ה! חוץ מכמה יציאות שהיו טובות מאוד!

k k1

New member
יש לכם בעלות על המוזיקה שלו

ולא הודעתם? מי שרוצה שישמע,שישיר,שיתלהב..מה זה משנה? פרחות,ערסים..??!!

bLAck hALo

New member
בלעעעעעעעעעעעע

אחה! אמן והיה בעלות על המוזיקה שלו
ושל עוד כמה

k k1

New member
חחחחחחחחח מצחיקיישן

כרגיל.. לא יודעת מה נבהלתם..זה באמת בדיוק כמו כל סינגל ראשון אחר..אבל אולי הגיע הזמן שהוא ישנה את זה ויוציא משהו אחר כסינגל ראשון.. אבל נו טוב..מסורת זה מסורת..

למעלה