JUN JUN והעיר הגדולה

JUN JUN

New member
JUN JUN והעיר הגדולה

דבר אחד NIYA עשתה חכם
, וזה לפרסם את הפורום הזה בפורום תרבות פרס, מי כמונו הפרסים מחפש דילים לכבוד החג... אז הנה התגעגעתי אז באתי. כמה מילים בענייני השופינגגג: 1. אני רוצה להגיד לכם שהיום היו יופי של מבצעים בשופרסל דיל , העמסתי עופות ב10 שקלים לקילו .... עכשיו חזרתי עייפה אך מרוצה מה גם ששלחו לי הבייתה קופונים בסך 55 שקלים כי אני חברת מועדון, אז בכלל הייתי בהHIGH . זהירות משופרסל ביג, שופרסל שלי וכל האחרים, כשתקבלו תלושים מהעבודה לכבוד החג, הם תמיד מוגבלים לשופרסלים היקרים יותר ביג ו-שלי ועוד רשתות יקרות אחרות... לא ברור העניין.
2.עכשיו, ראיתי שהיה פה איזה דיון על בגדי ים בחורף, אז אני חייבת לשאול, איפה מוצאים בגד ים עם שרוולים? יש חיה כזאת? מצאתי חנות/חברה שנקראת SUNWAY אבל הדגמים שם מתאימים יותר לגולשים ונראים מאוד גבריים, למרות שהיה להם בגד ים מוסלמי,
ממש לא מומלץ...אבל ממש לא! גם אם את מוסלמית אדוקה או ברחת ממאה שערים.מדובר באוברול שרוול ארוך רגליים וידיים מכוסות עד תום, על זה מתלבשת שמלה ארוכה וגם מחובר לו קפוצון מלמעלה שמשאיר רק את הפרצוף בחוץ...נטו פרצוף בלי צוואר או מצח חלילה. ואני רק רוצה בגד ים עם שרוול קצר, מכנסון קצר, לא להיות ערומה ולא מוסלמית, יש משהו באמצע? מה אני כבר מבקשת?

spike82

New member
את יכולה לשים חולצה צמודה עם שורט

על בגד ים רגיל זה מה שאני עושה הרבה פעמים כדי לא להשרף. אם תקחי בד סינטטי זה יתייבש עליך תוך כמה ד' מרגע שתצאי מהמים.. אגב גם עם שמלות קצרות נכנסתי כמה פעמים- כי לא היה עלי בגד ים וזה גם עבד מצויין:)

JUN JUN

New member
זה מה שאעשה - מחוסר ברירה

אבל מטריד אותי שאף אחד לא חושב לעצב בגד ים "נורמלי", לא חשוף ולא מוסלמי...

למעלה