john petrucci

guitarman

New member
john petrucci

כבר כמה חודשים אני מקשיב כל הזמן לדיסקים של דרים ת´יאטר וכל פעם מתרשם מחדש מהשרדים של פטרוצ´י כמו המדהים בשיר 4 בדיסק "אווייק" ועוד הרבה פעמים ואני מנגן כבר 4 שנים ויש לי טכניקה די טובה ואני מגיע לצלילים שהוא עושה בערך באותה מהירות אבל שלו נשמע כמו חלללית ושלי נשמע סתם הרבה צלילים... מישהו יכול להסביר לי אם הוא פורט את כל הצלילים או פריטה אחת במיתר או מה?!?!?! ואם מישהו שגר באזור ירושליים ומצליח לנגן את הביצועים של פטרוצ´י אני מאוד אשמח לג´מג´ם איתו קצת וגם ללמוד ממנו את הטכניקה... 058 429 464 או באייסיקיו : 9610720 או אימייל: [email protected] תודה

wiz

New member
אני לא שמעתי אחד בארץ

שהתקרב לפטרוצ´י... טכניקאים מהירים יש, ויש כאלה שמהירים ממנו, אבל להכניס רגש בכל תו, למשוך צלילים ומצד שני לשמור על קצב כמוהו... מעטים יכולים... וזה בכלל בלי להתייחס לראש שלו, ולמוזיקה שהוא כותב. הוא הגיטריסט שאני הכי אוהב... הוא הוציא קלטת וידאו (מאוד מומלצת!) שבה הוא מסביר על הטכניקה שלו, מביא ומדגים תרגילים, וזה עוזר להבין איך הוא עושה את מה שהוא עושה... ד"א, את הסולו הזה משיר 4 ב-awake ואת "מעוף הדבורה" הוא ניגן בהופעה, ולראות אותו עושה את זה זה פשוט מדהים! ועוד ד"א קטן... ה-DVD של ה-G3 האחרון יצא לחנויות בארה"ב ב-21 לחודש. מעניין מתי זה יגיע לארץ... בכל אופן, אפשר להזמין מהנט...

JOE KALIBER

New member
בגרע שאתה קונה אותו

אני בא אליך לראות אותו או שפשוט נעשה אצלך מפגש פורום נראה לי הכי טוב ואגב אל תנסה להתווכח כי זה עובדה...

wiz

New member
עכשיו נעלבתי...

איך אתה בכלל מעיז (!!!) לחשוב שלא יהיה לי (המעריץ הכי גדול של פטרוצ´י, בשבילך...) את הווידאו שלו ???!!! זה אבסורד! (כן, התלהבתי להגיד את זה...).

wiz

New member
אופס...

התכוונת ל-DVD... טוב... גם זה יהיה לי (במהרה אני מקווה...), אבל אני קודם צריך DVD Player... פרט טכני שולי...

guitarman

New member
רק חבל הקיצ´יות שבשירים שלהם

שקצת מבאסת אותי כמו שיר 2 ב images & words או חצי מהדיסק scenes from a memory... אבל הרמה של הנגנים והשירים מצילה את הכבוד שלהם... ו wiz מאיפה את בארץ ובן כמה?

Wyld stallyn

New member
בלי שום קשר לזה

למי שמעוניין לשמוע גירסא של באסיסט ל"מעוף הדבורה" ע"י הבאסיסט של מנוור שיבדוק את manowar - string of the bumblebee

על קלאסית

המורה שלי עושה את זה על קלאסית..וזה אחוש מהיר אני לומד את זה עכשיו..זה די מאוד מאוד מאוד מאוד מהיר..אבל לא קשה

Wyld stallyn

New member
על חשמלית

אני יודע לנגן את הגירסא המקורית בחשמלית כן זה באמת מהיר אבל זה לא באמת כל כך קשה אני לא מת על זה כבר

wiz

New member
זה בסה"כ סולם כרומטי...

וחוץ ממהירות אין שם הרבה, אבל בכל זאת אני די אוהב את הקטע הזה... מה עוד שכשפטרוצ´י ניגן את הקטע, הוא ניגן אותו כחלק מסולו שלם, ככה שהוא הוסיף לזה עוד המון דברים, ועשה את זה ממש ממש יפה.

למעלה