JLP לעומת JLPA

Jagged chaos

New member
המקור וכנסו לראות את ההבדל

כאן הגרסה של המקור ------> Ironic ושמה למעטה הגרסה האקוסטית | | | V |||הנה היא פה |||

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

האמת שאני לא ראיתי בזה יותר מדי שינוי..רק האסבנד..אז אין משו שעשה את זה מרשים או משו שיגרום לי להתלבט בכלל..אבל אני לא חושבת שזה כזה גרוע..זה רגיל כזה..

Jagged chaos

New member
לא שאני שונא את האקוסטית

פשוט אירוניק זה שיר גאוני, שאצלי הדברים הקטנים עושים לי את זה בשיר, את הדברים הכי קטנים וטובים אלאניס לא עשתה בשיר- תראו : 1 - אין לה את ה- death TRRRRow pardon 2 - אני מעדיף שהיא אומרת ככה - don'tcha think במקום don't youuuuuu think 3 - כי לא מתאים לשיר אירוניק רק עם קול אחד 4 - כי הבית השני
, ויש שמה לפחות עוד 3-4 דוגמאות 5 - כי היא הרסה את השורה שאני הכי אוהב שלה ושהכי תפסה אותי מהתחלה מכל בחינה - IT'S LIKE TEN THOUSAND SPOONS WHEN ALL ... במקור, שהיא שרה SPOONS אני נגנב אני אוהב את זה.. באקוסטי (ובכל ההופעות שלה לצערי) היא שינתה קצת את ה- ספונס

O r a c l e

New member
המקורי

כי הוא גאוני... את הקטע של ההאסבנד שמעתי בכמה הופעות... זה נחמד.. לא יותר מפעם אחת... יש דבר אחד שאהבתי באקוסטי וזאת הפתיחה שלו שהיא ממש יפה- אבל לא כל כך מתאימה לשיר...

המקורי

יצירת המופת הזו היא כל כך כועסת ושנונה.היא מעלה בי כאלה רגשות שרק הגיטרות החשמליות יכולות להתאים לה,אבל הגרסה האקוסטית יפה גם כן.

isw

New member
המקור!!!!

שונאת שונאת שונאת את הגרסה החדשה.

O r a c l e

New member
רק רק רק המקורית!

האקוסטית פשוט לא טובה! היא נשמעת רע! וחבל כי השיר המקורי הוא ממש טוב!

AlanisJunkie

New member
כמו שחלק כבר כתבו לפני

בשרשורים אחרים, לדעתי הגירסה האקוסטית היא פשוט עילוי. אלאניס תמיד מצליחה להביא עם השיר הזה, כל איזו תקופה, גירסה מדהימה אחרת שלו. יש בשיר הזה קסם מוזר, ואלאניס מצליחה לשחק איתו כבר המון שנים וכל פעם שיוצאת גירסה אני חושב שאין יותר מדהימה מזו. לפי דעתי הגירסה בJLPA היא עילוי, אני יכול להאזין לה בלופ שעות. השינויים הקטנים בטונים ובעליות ובירידות של השיר, אפילו מעט הסלסולים העדינים-עדינים-עדינים. היא עשתה עם השיר הזה קסם. :)

isw

New member
האקוסטי

גרסה מדהימה. תמיד כולם פה אהבו את השיר הזה ואני לא כ"כ הבנתי למה. עכשיו אני מבינה. הרבה יותר שקט ועוצמתי.

O r a c l e

New member
המקורי

משום מה האקוסטי הוא ארוך מידי... וגם לשיר הזה ולאופי שלו והמילים מתאימה גרסה יותר עצבנית גם גיטרות ותופים ולא ממש אקוסטית.

UnprodigalSon

New member
המקור

כל שאר השירים לא שינו לי לכאן או לכאן, תמיד נחמד לשמוע עוד ביצועים. אבל במקרה של Your House לדעתי זה פשוט לא מתקרב למקור. יש משהו מיוחד בזה שהיא שרה בלי ליווי... עם ההד - גורם לך להרגיש שדבר ראשון, אתה לבד בבית (ככה שהתחושה שהשיר מנסה להעביר מועברת מצוין) וגם זה מוסיף לזה המון מתח, מסתורין, אפלוליות ומלנכוליות... שכמובן מגיעות לשיאן ברגע ה"גילוי". איי... אני זוכר את היום ששכחתי את המערכת דלוקה ואז שמעתי בהפתעה גמורה בפעם הראשונה את Your House... פשוט תענוג. אין ספק שלהפוך אותו לטרק נסתר היה רעיון גאוני. רק מוסיף לכל האווירה. גאונות. גאונות לשמה. אלאניס מוריסט לנשיאות.

למעלה