JLP לעומת JLPA

o0Invisible0o

New member
שניהם.

שיר מדהים... המקור פשוט מצויין, כמובן, מלא רגש. אבל החידוש..פשוט עושה את זה מחדש..מחייה את השיר בלי לפגוע בטיבו. בלה. אני לא ברורה..:S

O r a c l e

New member
המקורי

כי המקורי הוא כועס, רעשני וחזק! מעביר בצורה מעולה את הרעיון בשיר ומשקף מעולה את המילים! הגרסה האקוסטית יותר מידי טרופית בשבילי... ביחוד הפתיחה.. למקורי אני יכול להאזין ופשוט להתחיל להתפרע בזמן שאני שומע אותו ולאקוסטי לא... :(

Jagged chaos

New member
מקור...

הגרסה ביו לרן עייפה, אבל נגיד אם עושים מקור או האנפלאגד = שווה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifמקור.

לא יושב עליו האקוסטי..>< לא שהוא רע או משו..פשוט אני ממש ממש אוהבת את המקור.

האקוסטי

1)כי הקטע שבו היא מורחת בjlp "אתה מאבד" יפהפה באקוסטי. 2)השיר נשמע יותר טוב ככה,השקט עוזר לו.

AliceW

New member
שניהם..

בכל אחד מהם יש משהו ייחודי. מה שכן משחק לטובת המקור, זה הסולם. הרס לי שהורידו את הסולם. הסולם G# כל כך יושב על השיר.. ואני מסכימה לגביי היו לרן המדהים באקוסטי..

Jagged chaos

New member
מקור

- כמו שרשמתי על YOU LEARN, אם ההשוואה היתה בין המקור לאנפלאגד = תקו. - קטע: לפני כמה ימיפ קרה לי שובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב את אותו סיפור, בלי שום סיבה ככה סתם אני קם באמצע הלילה (אין לי כוח להסביר למה ישנתי בלילה.. יש סיבה. לא ישנתי 24 שעות לפני) ב- 3... ואחרי שלא ראיתי טלויזיה כמה שבועות, במקרה היתה פתוחה והיה HOF אקוסטי בגלגל"צ

AliceW

New member
אקוסטי.

-גרסא מרעננת יותר, ובתכלס אין כזההההה הבדל בין המקור לאקוסטי, ז"א מבחינת עוצמה, שניהם אקוסטים בטעם, רק שבHOF יש דיסטורשיין, מה שאין בHOFA.

o0Invisible0o

New member
מקור.><

שיר אלאניס האהוב אלי.. משתי סיבות המקור, היא לא הוסיפה i am aware now i'd like to think i am או בכל גרסה אחרת.. שנכון שגם אין במקור...אבל כל כך קיוויתי שתוסיף את זה פה...! [יש באנפלגד!
] וגם בגלל שהסוף קצת מוזר..

O r a c l e

New member
האקוסטי לוקח בגדול!

את המקורי פשוט לא אהבתי... רק אחרי ששמעתי את האקוסטי התחלתי לאהוב את השיר הזה... ממש אהבתי את הפתיחה של אלאניס לשיר האקוסטי... וכשרק הפסנתר מלווה אותה היא נשמעת פשוט מדהים!

isw

New member
אקוסטי

פתאום התחברתי לשיר כמו שמעולם לא התחברתי אליו. ממש ממש מדהים

O r a c l e

New member
שניהם שווים

אין הרבה הבדל... שניהם שקטים... האקוסטי יותר סוחף... אבל בעיקרון שניהם שווים אצלי.

למעלה