JLP לעומת JLPA

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי איזה הופעה שלה שפתאום כל הקהל מרים שלטי "אלאניס לנשיאות"
[באנגלית נו.><] זה היה כל כך משעשע..ישבתי מול המסך צוחקת..[ואמא בוהה בי בדאגה.XDD]
הופעה ממילאנו נראה לי..
לא זוכרת.. |לאקשורהבעליל| אה כן וה
בנושא היה לגבי כל מה שאמרת כמובן.. אני לא יכולה בכלל להשוות בין המקור לאקוסטי..כי במקורי אין מוזיקה וזה כל כך מיוחד! מה שכן, לשמוע עם זה את מוזיקה זה מעניין..רק לא יודעת..זה הפך את השיר לקצת שמח כזה..מה שממש ממש לא מתחבר למילים וזה שיגע אותי.
בקיצור מקור וכל מה שאמרת.. ואיך אני אשכח את היום ששמעתי את השיר פעם ראשונה? זה היה השנה.><

AliceW

New member
מסכימה! מסכימה! כבר הזכרתי שאני

מסכימה?
אם אני לא טועה, או שמא אצלכם זה אחרת, אבל בJLP שלי לפחות, YH בא שתי דקות אחרי שנגמרת הגרסא האלטרנטיבית והמפחידה יש לציין בהדגש רב, נגמרת. YH מדהים, במיוחד would you forgive me, love.... אוחח... היא כל כך טובה במילים. אני יכולה לבכות משירים שלה.

AliceW

New member
הגרסא המפחידה והאלטרנטיבית לYOK

שכחתי לציין את שם השיר.

Jagged chaos

New member
חחח הפעם שאני גילתי את YH

בכיתה ו' מתישהו ישבנו כמה חבר'ה בבית של איזו ידידה, היינו שני בנים ושתי בנות ככה סתם כמו משעוממים בחופש ושמתי את JAGGED של אחותה, שנגמר YOK, התחיל YH.. ולא שמתי לב בכלל, חשבתי שזה דיסק אחר.. ואני כזה "פאקקקקקקקקקקק מה זה???" (בעיבוד מילולי, כן?..) "למה לי אין את זה בדיסק?? איפה המוזיקה מה הולך פה?"

AlanisJunkie

New member
חחח:) אחלה סיפור. אני אוהב את

הגירסא בJLP, המקור, הא-קאפלה. מכל הסיבות שהוזכרו. אני זוכר שפעם הכנסתי את JLP לCD-ROM במחשב כדי להאזין לו תוך כדי גלישה, ופתאום אני קולט בווינאמפ ששיר מספר 12 אורכו מעל 9 דקות! ואני חושב לעצמי שYOK לא כזה ארוך, אז התחלתי לנגן את השיר מהדקה ה-7, ואני שומע את אלאניס, וכבר הבנתי שזה טראק מוסתר, והתחלתי לחפש את זה בעוד דיסקים שיש לי...:)

O r a c l e

New member
יש לו כל כך הרבה גרסאות...

יש את המקורית, את גרסת אנפלאגד והגרסה האקוסטית עכשיו.. את שלושתן אני ממש אוהב! את הגרסה של אנפלאגד הכי אהבתי... אבל אם זה בין המקורית והאקוסטית- את האקוסטית... כי המוזיקה ממש משנה בו... מכניסה לו משהו נוסף.

O r a c l e

New member
זה טראק נסתר...

הוא לא רשום ברשימת השירים של הדיסק אבל אם תכניס אותו למחשב למשל תראה שאורכו של השיר Wake Up הוא 9 ומשהו דקות... אחרי ש-wake up נגמר יש כמה דקות של שקט ואח"כ את ה"שיר הנסתר" הזה... באמת שיר יפה- שווה שמיעה בכל הגרסאות.

o0Invisible0o

New member
לא wake up...

אורכו של yok הוא 9 דקות! הוא מופיע פעמיים בדיסק, שים לב. והוא שיר 13 שלא מופיע ברשימה ואחריו יש את your house.
באקוסטי כמובן, זה אחרי wake up כי אין גירסה נוספת ל yok..

O r a c l e

New member
המקורי

צר לי.. המקורי לדעתי נשמע יותר טוב.. שובבי כזה.. גם הקצב, גם הסגנון של השירה בגשר there I go jumping before וכו' וכו'... הוא פשוט פתיחה מעולה לדיסק הראשון וממש התמכרתי אליו.. מהאקוסטי התאכזבתי קצת כי הוא יותר עדין ומעביר פחות את המסר של הראשון...

AliceW

New member
מעניין אותי

מה קרה לYOK האלטרנטיבי...הוא עדיין מפחיד אותי... הבאסים על הפתיחה השקטה...קצת מפחיד..

Jagged chaos

New member
אני אישית מעדיף את רצועה -2

י'עני לא האלטרנטיבית... יש הבדל קצת במיקס... ברצועה 2.. בטקע של ה- אווווווווו אוווו אווו אווו אווהההה שומעים שיש כמה קולות - וזה סבבה.. כריסטופר פוגל עשה שזה ישמע כמו קול אחד...

AliceW

New member
הבנתי... ../images/Emo67.gif

חוצמזה שהיא לקחה את פלי הבסיסט של RHCP לנגן לה בYOK הלא אלטרנטיבי.. זה נתן לשיר ממש פאנקיות, אני אוהבת את הבאסים בשיר הזה.

Jagged chaos

New member
את יודעת פלי "ניגן" בשתי הגרסאות...

.. הוא ניגן פעם אחת, אני משער את של האלטרנטיבי, כולם ניגנו פעם אחת, אלאניס אפילו שרה רק פעם אחת. ובאו שני אנשים - כריס פוגל (13) וג'ימי בויל (2) ומיקססו את זה שונה... זה ה"כוח" (אנע ערף איך לקרוא לזה
) של המיקסוס..

AliceW

New member
שים לב ../images/Emo122.gif ../images/Emo67.gif

שבפזמון השני בYOK, כשהיא אומרת you you you, בטראק 2 יש סליידים כאלו בבאס, מה שאין ב13...

Jagged chaos

New member
כי זה עיבוד של מיקס...

גם בבית הראשון בטראק 2 אין לאלאניס ליווי של באס כמו ב-13... זה המשחק שעשו פה = אחד נתן לבסים להיות מן עמוד שדרה בשיר, השני העדיף שלא...זה לא קשור.. ונניח.. אם מישהו אחר היה מנגן שם.. למה זה לא מופיע בחוברת?

למעלה