JLP לעומת JLPA

o0Invisible0o

New member
שניהם מעולים...

אבל אני יותר אוהבת את האקוסטי בעיקר בגלל ה why are you crying הארוך...

O r a c l e

New member
אצלי שניהם שווים

לא שמעתי הבדל משמעותי והאמת אני לא ממש מייחס לפרפקט תשומת לב למוסיקה כי לדעתי המילים זה מה שעושה את השיר.. והיא יכולה לשיר אותו בלי מוסיקה בכלל ואני עדיין אוהב אותו...

Jagged chaos

New member
המקור

- כי במקור יש לה את הדבר שעשו עליה פארודיה בגללו, וכל כך אפיין אותה באותה תקופה - ...and the other one is giving a high fiveeeeeeeeeeeee-eee-eeeeeee-ee (י'עני הנשימה הזאת ששיש לה אחרי שהיא שרה..) what it all comes down toooooo-oohhhho--ohh אבל האקוסטית לא נופלת ממנה בהרבה. וזה רק אני או ש - גרסת המקור נשמעת כמו מישהי שמושפעת מהמוזיקה של בוב דילן= חשמלית דפוקה וטון תסכול והאקוסטית כמו ג'וני מיטשל = אקוסטית נקייה ו"שימחה"

AliceW

New member
האקוסטי.

למה? קצת מסובך.. 1. הגרסא המקורית לא חביבה עליי כל כך.. 2. הפתיחה באקוסטי ממש יפה, מגוונת. 3. בפתיחה יש ירידה בבאסים, שזה ממש יפה.. 4. בפזמון, what it all comes down to, האקורדים F, C הפכו לAm, Eb.. כלומר השיר הפך מינורי בטעם..ונורא אהבתי.. 5. הסולו מפוחית מושקע וחד יותר, במקור הסולו נשמע כמו הכנה ללידה, לשאוף לנשוף...? 6. וזהו, הגרסא מדהימה.

Crazy Figgy

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif!!!

הכנה ללידה?! קרעת אותי עכשיו... אוי ווי.

isw

New member
האקוסטי

כי יש בו יותר משלושה אקורדים.- ברצינות מוזיקה הרבה הרבה יותר מושקעת.

AliceW

New member
כן,

בדיוק על זה דיברתי...או יותר נכון זיינתי את השכל..

O r a c l e

New member
רק אחרי ששמעתי את האקוסטי

התחלתי לאהוב ממש את המקורי... הנקודת מבט שלי עליו דומה לנקודת מבט על All I Really Want... הוא ממש איבד מהשובביות שלו באקוסטי- אבל בניגוד לAIRW הוא נהיה עדין ונעים... את האופי החדש שלו אני מאוד אוהב (חבל שאת הקליפ לא). אני אלך עם האקוסטי הפעם... (למרות שאני משוגע על המקורי)

isw

New member
המקור

שיר מדהים!! למרות שגם האקוסטי משובח.

O r a c l e

New member
המקורי!

המקורי פשוט מצויין! המילים, המוסיקה, הכל! אלאניס הקלאסית במיטבה! האקוסטי ממש לא מוצא חן בעיני....

ללא צל של ספק:המקורי!!!!!!!!!!!!!!!

השיר הזה דורש שאלניס תצעק ותנגן עם הרבה אעש ולא שישמע כאילו היא עייפה.ללא ספק הגרסה האקוסטית לא משתווה למקורית!(אגב זה השיר האהוב עלי בjlp המקורי)

AliceW

New member
שניהם!

שניהם מרגשים אותי,בעיקר בפרה-פזמון.......[i never forgot it ....] אבל אם לבחור אחד מהם, אז אני אצמד למקור..

Jagged chaos

New member
מקורררררררר!!!

משאיר אבק לאקוסטי.. איזה עוצמה יש לה בקול בשיר הזה... אני אפילו לא אתחיל להסביר.. הצעקה של "הפורגיבןןןןןןןןןן" של המקור אומרת הכל

למעלה